reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

nailie no własnie...ja w pierwszej ciąży taki w 4/5 miesiącu...

u mnie też zero słodyczy, skusiłam się teraz na kawałek szarlotki i żałuję, bo mdłości wróciły, blee

reklama
Dziewczyny, mnie rozmiar ewentualnego brzucha nie przeraza tyle co ilość kg na +, na czerwiec mamy zaplanowany nasz ślub i chciałabym mimo wszystko pójść w jakiejś ładnej podkreślającej atuty sukni :-)

u mnie brzucha nie widac standardowe sadełko :p :-D
poniedzialki nie sa dobre ghrr wlasnie dostalismy rozliczenie za mieszkanie na 2000 nosz kur...:angry:

A my 18.06.2016 wiesz co ja juz miałam zarezerwowana sukienkę :D ale jako ze jest bardzo dopasowana w pasie, to musiałam z niej zrezygnować, nie chce się oszukiwać ze zrzucę brzuszek do ślubu, a suknia by mnie kosztowała 5tys wiec totalnie szkoda pieniążków. Poszukam mysle po porodzie :-) jest sporo salonów w których można przymierzyć sukienkę i "wyjść" w niej :-)

Nie martw się :-) sa salony w których szyja ekspresowo w miesiąc, sa tez takie właśnie w których placisz i wychodzisz z suknia jesli oczywiście dobrze na Tobie leży, większość z nich ma gorsety regulowane, sama mierzylam suknie, ktora wypozyczala kobieta o dwa rozmiary wieksza niz ja, rozmiar niby 36ale na niej lepiej leżała mimo jej 40 ;)

wow ladny brzusio :) ja mam tez ale to raczej spożywczy plus wychodowany tłuszczyk,lato zimne wiec musiało mnie coś grzać :-p

reklama
Do góry