reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Ja też jakoś głodna jestem. Ale boję się coś jeść bo po 18 jak zjadłam kolację to taka nie moc mnie ogarnęła że mąż biegiem mi ciśnienie mierzył bo ruszyć się nie mogłam. Po godz przeszło.

Volka napisz w planie porodu, że chcesz by przystawiano synka. Lepsze to niż nic ;) gdzie ostatnio rodziłaś?

Barbra długi trochę ten skurcz :)

Isia muszę też w końcu zamówić łóżeczko :)

Mi coraz częściej zaczyna brzuch twardy robić i zastanawiam się, czy to normalne na tym etapie.

Cień antybiotyk niestety tak działa. Jakiś probiotyk bierzesz?

Fanti a co do Twojego porodu to Ty wiesz, ze tez możesz byc lutowa???? Masz tydzien wcześniejsza ciaze niz ja :) ja w jeden poniedziałek tj 22 luty, a Tyw drugi tj 29 luty ;)

Wiecie, ze moja Zuzka miała dzisiaj znowu biegunkę... To juz chyba czwarty raz od Zakopanego i mówiła, ze ja brzuch boli :/ moze to po antybiotykach bo we wtorek skończyła brac leki.... Sama juz nie wiem :/ w każdym razie kupiłam kolejne opakowanie flory bakteryjnej... Zobaczymy czy bedIe lepiej?!

Normalnie muszę wam powiedzieć że zepsułam się na stare lata. Od poniedziałku robię mężowi kanapki do pracy. Mało tego ja mu wieczorem kupuję w piekarni ciepłe bułki (dziś wyjątkowo on pojechał do piekarni) i robię mu takie wykwintne. Całkiem mnie już poje...ło :/

reklama
Do góry