reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

No ja wzięłam z Ciebie przykład i dużo wynegocjowałam. Chciała 800 plus 60 przesyłka a kupiłam za 750 z przesyłką za pobraniem :p dajesz mi dobry przykład ;)

reklama
On wlasnie Fanti mnie chodzi o moj komfort... Ja zawsze wychodzę z założenia, ze szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko. I nie mam zamiaru robic nic na sile bo wiem, ze to nic nie da a tylko bedzie powodowało frustracje... Ktora niestety bedzie coraz bardziej we mnie narastała...

Volka ja myślę, ze dadza Ci maleństwo jesli tylko bedziesz chciała. U nas, jak urodziłam dali mi od razu Majeczke i ja od razu prxystawialam do piersi. Potem o i zajmowali sie dzieckiem i moj m. Bo ha odpadlam na 3 godziny i obudzilam się jak przewozili mnie na sale poporodowa. A wtedy mała już była cały czas ze mną.

reklama
Kupiłam tą kołyskę w Tychach :) jutro rano jak tylko zawiozę Zuzke do przedszkola to pędzę po nią... Niestety nie wynegocjowałam tyle ile chciałam ale myśle ze juz dwie czy trzy mi uciekły te kołyski a za podobna cenę powinnam ja potem znowu sprzedać :)
Aaaaaaaaaa zobaczcie sobie na stronie c&a sa niezłe promocje.... Ja niestety nie kupuje bo nie wiem dla kogo...

Do góry