reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

No ja wzięłam z Ciebie przykład i dużo wynegocjowałam. Chciała 800 plus 60 przesyłka a kupiłam za 750 z przesyłką za pobraniem :p dajesz mi dobry przykład ;)

reklama
On wlasnie Fanti mnie chodzi o moj komfort... Ja zawsze wychodzę z założenia, ze szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko. I nie mam zamiaru robic nic na sile bo wiem, ze to nic nie da a tylko bedzie powodowało frustracje... Ktora niestety bedzie coraz bardziej we mnie narastała...

Volka ja myślę, ze dadza Ci maleństwo jesli tylko bedziesz chciała. U nas, jak urodziłam dali mi od razu Majeczke i ja od razu prxystawialam do piersi. Potem o i zajmowali sie dzieckiem i moj m. Bo ha odpadlam na 3 godziny i obudzilam się jak przewozili mnie na sale poporodowa. A wtedy mała już była cały czas ze mną.

reklama
Kupiłam tą kołyskę w Tychach :) jutro rano jak tylko zawiozę Zuzke do przedszkola to pędzę po nią... Niestety nie wynegocjowałam tyle ile chciałam ale myśle ze juz dwie czy trzy mi uciekły te kołyski a za podobna cenę powinnam ja potem znowu sprzedać :)
Aaaaaaaaaa zobaczcie sobie na stronie c&a sa niezłe promocje.... Ja niestety nie kupuje bo nie wiem dla kogo...

Do góry