reklama
On wlasnie Fanti mnie chodzi o moj komfort... Ja zawsze wychodzę z założenia, ze szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko. I nie mam zamiaru robic nic na sile bo wiem, ze to nic nie da a tylko bedzie powodowało frustracje... Ktora niestety bedzie coraz bardziej we mnie narastała...
Sarna80
Fanka BB :)
Volka ja myślę, ze dadza Ci maleństwo jesli tylko bedziesz chciała. U nas, jak urodziłam dali mi od razu Majeczke i ja od razu prxystawialam do piersi. Potem o i zajmowali sie dzieckiem i moj m. Bo ha odpadlam na 3 godziny i obudzilam się jak przewozili mnie na sale poporodowa. A wtedy mała już była cały czas ze mną.
asieńkakk
A jak jesteśmy dobraną ekipą widocznie
asieńkakk
Też
reklama
Kupiłam tą kołyskę w Tychach jutro rano jak tylko zawiozę Zuzke do przedszkola to pędzę po nią... Niestety nie wynegocjowałam tyle ile chciałam ale myśle ze juz dwie czy trzy mi uciekły te kołyski a za podobna cenę powinnam ja potem znowu sprzedać
Aaaaaaaaaa zobaczcie sobie na stronie c&a sa niezłe promocje.... Ja niestety nie kupuje bo nie wiem dla kogo...
Aaaaaaaaaa zobaczcie sobie na stronie c&a sa niezłe promocje.... Ja niestety nie kupuje bo nie wiem dla kogo...