reklama
Wyrodna,nie wyrodna. Nawet nie o to chodzi. Ja sie zle nie czulam po pierwszej cc. Jak mi dali dzieci bylo mi tak błogo,bosko po prostu. A nie musialam sie nimi specjalnie zajmowac. Przystawili tylko do piersi.nic wiecej. Z reszta na nastepny dzien wiekszosc rzeczy tez jeszcze pielegmiarki robily. Do mnie nalezalo glownie nakarmienie,co nir sprawialo zadnego problemu. Ciekawe jak befzie teraz...Bar Bra 5 minut? Jestes pewna.ze to macica?
http://olx.pl/i2/oferta/lozeczko-ko...ak-nowa-gratis-CID88-IDdVvZW.html#:6034771a6b
To ta juz widzę minę tego mojego Miska jak wróci hihi bo mielismy kupować to krzesełko 3w1.... A ja znowu po swojemu zrobiłam ale to krzesełko on sam kupi jak będę w szpitalu tylko on o tym jeszcze nie wie hihi
I muszę cenę jakaś fajna wymyślić jakieś propozycje hihi
To ta juz widzę minę tego mojego Miska jak wróci hihi bo mielismy kupować to krzesełko 3w1.... A ja znowu po swojemu zrobiłam ale to krzesełko on sam kupi jak będę w szpitalu tylko on o tym jeszcze nie wie hihi
I muszę cenę jakaś fajna wymyślić jakieś propozycje hihi
U nas nic nie pomagają przy dziecku jak już dostaniesz to przyjdą na mycie i co 3 godz zajrzały czy mleko dać. Koniec na tym. Więc dlaczego mam całą noc się męczyć nie dość że z sobą to jeszcze z opieką.
reklama