reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
W sobotę widziałam w c&a te promocje. D nie urywają. Przynajmniej na moją kieszeń pajacyk za 35 zł w promocji to żadna łaska .

Wyrodna,nie wyrodna. Nawet nie o to chodzi. Ja sie zle nie czulam po pierwszej cc. Jak mi dali dzieci bylo mi tak błogo,bosko po prostu. A nie musialam sie nimi specjalnie zajmowac. Przystawili tylko do piersi.nic wiecej. Z reszta na nastepny dzien wiekszosc rzeczy tez jeszcze pielegmiarki robily. Do mnie nalezalo glownie nakarmienie,co nir sprawialo zadnego problemu. Ciekawe jak befzie teraz...Bar Bra 5 minut? Jestes pewna.ze to macica? ;)

Ja nawet tego nie przeglądałam bo to bez sensu :/ jutro idę znowu do szpitala pogadać z moja lekarka, ustalić termin CC i pewnie znowu na przepływy i wody... Moze uda sie komuś zobaczyc co tam sie kryje miedzy nogami ;)

Niby od dziś do 14 w C&A jest 50 % od cen przecenionych . ;) tyle ,ze nie chce mi się chyba iść ;D ...
Dziś miałam drugi raz w życiu zgage! No coś okropnego ;/

U nas nic nie pomagają przy dziecku jak już dostaniesz to przyjdą na mycie i co 3 godz zajrzały czy mleko dać. Koniec na tym. Więc dlaczego mam całą noc się męczyć nie dość że z sobą to jeszcze z opieką.

Zjadłabym cos.... A najlepiej jakis owoc :/ a w domu pusto w tym temacie :( tzn mam kiwi.... Oooooo kiwi.... Tylko od niego dzieli mnie wizyta w toalecie i 16 schodów w dół... Skusić sie czy sie męczyć???

reklama
Volka na 100% to nie jestem pewna ale Grześ inaczej się wypina a przy tym czułam bol w miejscu gdzie mniej więcej kończy się macica taki ucisk lekko bolesny

Do góry