reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Volka znajoma mi napisala ze przynajmniej u nas w szpitalu to matka decyduje o karmieniu dziecka i ze polozne są od tego by pomagać w pierwszej dobie z karmieniem....
Asienka u nas juz tez zakazy. Ale porod rodzinny zakazu nie obejmuje. Takze rodze z mężem. A potem będę sama...

No to ja juz wiem skad to swedzenie ... antybiotyki biore ,a skutkiem ubocznym moze byc wysypka narzadow plciowych i np zapalenie pochwy spowodowane przez bakterie lub drozdzaki..super...zamowilam juz w aptece globulki co mozna brac w ciazy...

Dzieki za odp dziewczyny. Napisze plan porodu (wlasciwie to plan połogu bardziej;)) a co bedzie to zobaczymy. Moze faktycznie nie bede miala sily i w ogole. W koncu kazdy porod inny a tez o kilka lat jestem starsza niz przy blizniakach :p. Bar Bra mi tez sie dzisiaj stawia macica. Nie licze.ale z 6-7 razy mogly byc skurcze w ciagu dnia :/.

A ja jakoś dzisiaj wyjątkowo mało mam skurczy. Za to wczoraj mńie bardzo męczyły :/ chociaż u mnie sie uaktywniają po 21 godz dopiero skurcze.
A ja będę matka świnka i będę chciała byc sama bez dziecka pierwsza noc, zeby dojść do siebie i sie wyspać. W ogole nie mam pojecia jak będę sie czuła po CC ale jak kiepsko to nie będę sie bała i poproszę położne o zabranie Bartusia na noc.

Witam.

Ja mam taki kaszel, ze skurcze mecza mnie strasznie. Ale nic nie poradzę na to wiec czekam sobie z dnia na dzien co będzie :-D

Fanti, to chyba z podniecenia bo znalazłam kołyskę w Tychach, tj jakieś 12 km ode mnie :) tylko cena trochę wysoka... Zobaczymy co uda mi sie wynegocjować ;)

reklama
Ja niestety też z tych wyrodnych więc Isia możemy sobie piątkę przybić.
Nie powiem żeby to było wyspanie bo ból i jedna pozycja całą noc to będzie się dawać we znaki Ale przynajmniej nie będę cierpieć że nie mogę się ruszyć a tu trzeba się dzieckiem zająć.

Do góry