reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Volka znajoma mi napisala ze przynajmniej u nas w szpitalu to matka decyduje o karmieniu dziecka i ze polozne są od tego by pomagać w pierwszej dobie z karmieniem....
Asienka u nas juz tez zakazy. Ale porod rodzinny zakazu nie obejmuje. Takze rodze z mężem. A potem będę sama...

No to ja juz wiem skad to swedzenie ... antybiotyki biore ,a skutkiem ubocznym moze byc wysypka narzadow plciowych i np zapalenie pochwy spowodowane przez bakterie lub drozdzaki..super...zamowilam juz w aptece globulki co mozna brac w ciazy...

Dzieki za odp dziewczyny. Napisze plan porodu (wlasciwie to plan połogu bardziej;)) a co bedzie to zobaczymy. Moze faktycznie nie bede miala sily i w ogole. W koncu kazdy porod inny a tez o kilka lat jestem starsza niz przy blizniakach :p. Bar Bra mi tez sie dzisiaj stawia macica. Nie licze.ale z 6-7 razy mogly byc skurcze w ciagu dnia :/.

A ja jakoś dzisiaj wyjątkowo mało mam skurczy. Za to wczoraj mńie bardzo męczyły :/ chociaż u mnie sie uaktywniają po 21 godz dopiero skurcze.
A ja będę matka świnka i będę chciała byc sama bez dziecka pierwsza noc, zeby dojść do siebie i sie wyspać. W ogole nie mam pojecia jak będę sie czuła po CC ale jak kiepsko to nie będę sie bała i poproszę położne o zabranie Bartusia na noc.

Witam.

Ja mam taki kaszel, ze skurcze mecza mnie strasznie. Ale nic nie poradzę na to wiec czekam sobie z dnia na dzien co będzie :-D

Fanti, to chyba z podniecenia bo znalazłam kołyskę w Tychach, tj jakieś 12 km ode mnie :) tylko cena trochę wysoka... Zobaczymy co uda mi sie wynegocjować ;)

reklama
Ja niestety też z tych wyrodnych więc Isia możemy sobie piątkę przybić.
Nie powiem żeby to było wyspanie bo ból i jedna pozycja całą noc to będzie się dawać we znaki Ale przynajmniej nie będę cierpieć że nie mogę się ruszyć a tu trzeba się dzieckiem zająć.

Do góry