reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2016

Słuchajcie tego zamówiłam 2 op po 15kg żwirku bo był w super cenie kurier gratis dziś mi dzwoni Pan na tel i mówi że mam sobie zejść po paczkę na dół on czeka ją się go pytam czy to ciężkie bo czekam też na innych kurierow on do mnie ze 30kg ja mu na to czy mógłby mi to wnieść a on ze nie to ja do niego ze w takim razie mamy problem bo jestem w ciąży i nie zejdę to z łaska mi to wniósł i wizualnie mnie sprawdził czy na pewno jestem w ciąży!!!!! Szok

reklama
Bar bra to gdzie ten koles Cie podrywa ? Na fejsie ? :D

Patrz, dobrze, ze brzuszek Ci teraz wyskoczyl ladnie bo jeszcze by Ci nie wniosl.. Coz to dla faceta wniesc jakas paczke na gore a taki problem niektorzy z nich robia :p

Rozmawialam z kolega z treningów bo ma swoja kancelarie prawna i powiedzial ze mnie to ma nie interesowac ze szef im nie płaci... jeżeli ja podpisałam umowę (polisę) i mam ściągane i odnotowane na kwitkach to ubezpieczenie wiec z jakiego punktu prawnego nie mogę korzystać ze swoich świadczeń? Bo tak naprawdę by wychodziło że ja nigdy za nic nie dostanę odszkodowania

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Bar bra hahaha co za koleś :D
Co za debil z tego kuriera!
Mi jak wózek przywiózł... (w wielkim pudle 6x wiekszym niz ja wazacym chyba tone)a mieszkam na parterze oczywiście kazał mi zadupiac na parking po to pudlo a ja ze w takim razie proszę przyjechać o tej i o tej jak chłopak będzie w domu żeby mi to wniósł bo ja tego nie będę taskac :D to mi mówi że nie będzie jeździł 2x a ja to nie łaski mi Pan nie robisz zadzwonię do dpd!! Bo PAN MA OBOWIĄZEK ZADZWONIĆ i defakto powiadomić o której będzie żebym ja mogła kogoś sobie załatwić bo po to zamawialam to kurierem żeby dostosował się do mnie a nie ja do niego :D to mi przyniósł pod drzwi xD

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Ten koleś na bb tutaj mi wiadomości prywatne pisal
Mój mi powiedział że następnym razem mam nie przyjąć przesyłki i tyle zgłosić zażalenie

Ja nie mam problemu z karierami :) fakt, ze mieszkam w domu i zawsze daje im jakis grosz ale to dlatego, ze moj ojciec kiedy rozwoził paczki z Niemiec i zawsze mi mówił, ze straszńie miło wspomina jak ktoś dawał mu jakis grosz :)
Chociaż ostatnio daje gościowi 2 zł a ta Franca daje mi paczkę do ręki... A ja nie załapałam i zabrałam ta paczkę. Fakt, ze ważyła jakieś 3 kg wiec nie jakoś dużo ale kuzwa mógł mi ja dac do ganku... Ja sobie go jeszcze kiedyś przypilnuje :)
Ale jak zamawiasz pod adres z mieszkaniem to nie wiem czy nie musi Ci wnieść paczki do mieszkania bo Ty nie mieszkasz pod klatka tylko pod numerem mieszkania... Ale nie wiem dokładnie jak to jest :/

Niektórzy kurierzy mają tupet :-/ Barbra mi tak też właśnie z dpd się kiedyś zdarzyło.

Cień napisz jak po wizycie.

Arusiowa duży maluszek. Jednak nasze gabaryty nie mają aż takiego znaczenia.

Młoda mama pewnie jak przyjdzie pora płacenia, to każdy będzie się zasłaniał :-/

Manka mamy podobne terminy. Ja wg OM 29 marca a usg 21. Mam nadzieję, że w swoje urodziny nie urodzę :D

Balladyna też się zastanawiałam, co u założycielki tematu.

Ja czuję się kompletnie bez sił po tej jelitówce. :-/ już nawet kawę sobie zrobiłam i nic ehh.

Wy chyba zartujecie z tymi kurierami. Mi się coś takiego nie zdarzyło ,a też często coś mi przywożą . Przecież to jest ich praca i muszą przynieść przesyłkę pod drzwi, a nie klatkę czy parking . ;/

reklama
Czasami na stronie sklepu z ktorego sie zamawia widnieje info.ze kurier nie wnosi na gore albo ze pobiera za to oplate :/

Do góry