Mi się jeszcze też nigdy coś takiego nie zdążyło zaraz po tym kurierze był kolejny z regał em z Ikei i przez domofon powiedział kurier i wniósł to do góry każdy ma jakiś regulamin dlatego napisałam do Pana który to wysyłał żeby napisał mi jak miał w umowie z tym kurierem to był i post ale nie mam na razie odpowiedzi
reklama
Elisse ja tez mam termin z OM na 29 marca ale z usg na 15 marca...Niektórzy kurierzy mają tupet :-/ Barbra mi tak też właśnie z dpd się kiedyś zdarzyło.
Cień napisz jak po wizycie.
Arusiowa duży maluszek. Jednak nasze gabaryty nie mają aż takiego znaczenia.
Młoda mama pewnie jak przyjdzie pora płacenia, to każdy będzie się zasłaniał :-/
Manka mamy podobne terminy. Ja wg OM 29 marca a usg 21. Mam nadzieję, że w swoje urodziny nie urodzę
Balladyna też się zastanawiałam, co u założycielki tematu.
Ja czuję się kompletnie bez sił po tej jelitówce. :-/ już nawet kawę sobie zrobiłam i nic ehh.
CieńWielkiejGóry
Fanka BB :)
No ja wiem ze duzo razy chodzę na strone ale 6 razy to przesada :-\
Ginekolog jakis nie fajny, pobieral wymaz to jakby bylo cos nie tak to chyba by zauwazyl...zreszta ani szyjki nie sprawdzil ani nic...A na Clotrimazolum pisze ze w 1 trymestrze nie wolno a poza tym tak jesli zachodzi taka koniecznosc.
Ginekolog jakis nie fajny, pobieral wymaz to jakby bylo cos nie tak to chyba by zauwazyl...zreszta ani szyjki nie sprawdzil ani nic...A na Clotrimazolum pisze ze w 1 trymestrze nie wolno a poza tym tak jesli zachodzi taka koniecznosc.
CieńWielkiejGóry
A po wizycie ok, mam leki brac, kontrolowac tetno, po porodzie beda nowy lek chcieli wprowadzic a jak nie pomoze to czeka mnie fakt ten zabieg Ablacji w Katowicach. ..
asieńkakk
bar ten koleś tu na forum pisze?
asieńkakk
myślałam, że na tej stronce raczej same babki
MłodaMama93
Bar to według mnie pod ADRES czyli pod drzwi od mieszkania...
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
clodi
Cień podobno można clotrimazolum bo moja siostra w ciazy stosuje
Dzastibasti ja wszystko piorę i swoje i Kasjanka w persilu i używam zwykłych płynów z lanoliną nie kupuje specjalnych płynów, moja mama też od zawsze persilu używała i mówiła że nikt nie miał uczulenia po nim wiec po co kombinować
Isia ja dla Kasjana paszport wyrabiałam wtedy za 120 zł ale planowałam wyjazdy poza UE, a dowód jest za darmo wiec jak planujesz tylko wyjazdy do unii to nie warto paszportu bo oba na 5 lat są
Dzastibasti ja wszystko piorę i swoje i Kasjanka w persilu i używam zwykłych płynów z lanoliną nie kupuje specjalnych płynów, moja mama też od zawsze persilu używała i mówiła że nikt nie miał uczulenia po nim wiec po co kombinować
Isia ja dla Kasjana paszport wyrabiałam wtedy za 120 zł ale planowałam wyjazdy poza UE, a dowód jest za darmo wiec jak planujesz tylko wyjazdy do unii to nie warto paszportu bo oba na 5 lat są
reklama
MłodaMama93
A ja mam pytanie z innej beczki jak jest z tym zwrotem podatku to jest na dziecko urodzone np. W tym roku ? Czy takie które było urodzone w tamtym roku?