reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2016

Ja mam termin z usg na 23 marca a z miesiaczki na 28 ! Ale oni biora pod uwage 23, ja tez :p Moze jeszcze bede kwietniowka :D

reklama
Balladyna tez dzis o Tobie myslalam chyba cie sciagnelysmy na forum ;D
Ja naszych ubran nie pralam w proszku dla dzieci i poscieli naszej tez nie. Najlepsze jest to ze maly w szpitalu mial jakas wysypke cale czerwone plecki i pielegniarki prawie mnie zlinczowaly bo powiedzialam ze w proszku lovella pralam a one ze w platkach mam prac. A co sie okazalo zebto od szpitalnej wody tak mial bo w domu nie zmienilam proszku ani nic a malemu wszystko zeszlo.

Dzasti ja nie będę prala swojej poscieli. Nie przewiduje zeby Olek spal z nami a karmic na lezaco nie bede bo moje male cycki na to nie pozwalaja;) do przewijania bede podkladac mate, zeby mi nie zapaskudzil poscieli;D

Ale moje pierwsze koszulki i koszule będę prac w dzieciecym. Po przejsciach z Kuba wole dmuchac na zimne.

Edit bedziemy sie tu wspierac!;D matki zombie;D jeszcze kilka z nas ma takie maluchy, wiec bedzie wesolo;D o ile w ogole bedziemy mialy sile i czas na forum;)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Ja licze na to, ze mamuski zwlaszcza lutowki beda sie tu dzielic co i jak po porodzie :D Zwlaszcza te, ktore tez maja pierwsze dzieciaczki bo ja kompletnie nie wiem czego sie spodziewac ;)

Isia niech go ręka boska broni przed głupimi komenatarzami do mojej ważnej osobistości...[emoji14]

Ja mam balsam do prania :D z dzidziusia :) i jestem bardzooooo zadwolona z niego koszt 1.5l za jakieś 12.60 bodajże i daje do prania niecałą zakretke i mam ponad polowe... a zrobiłam naprawdę dużo pran z niego!

Fanti co do golenia to zależy jaką wolisz fryzurke haha

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Arusiowa to mniejsza odemnie ale ja ciezsza :D <koks>

Wy tak mówicie o tej płci a mój łazi i mówi do brzucha ,TYMUŚ' ...

My mamy w niedzielę rocznicę 5 lat :D a mój w sobote na nocke i w niedzielę też :(

Byłam...dowiedziałam się i tylko niepotrzebnie mam nerwy ! Bo według mnie baba mi takie pierdoly pociskala mianowicie ze mi ściągając kasę z wypłaty na ubezp. A jak szef nie płaci to nie mam prawa do świadczeń wogole a jak zaplaci za mnie a nie zapłaci za resztę ludzi z grupowki też nie mam prawa do odszkodowania bo musi być za wszystkich kasa wplacona a dla mnie to jest śmieszne bo to NIE JEST MÓJ PROBLEM bo ja się zonowiazalam polisę mam podpisaną... kasę mam sciagana na kwitkach widnieje więc ******* mnie obchodzi ze on im nie przelewa jeżeli ja się wywiazalam ! I takim tokiem myślenia baby z PZU wychodzi na to że place a nie mam prawa do niczego!

Takim tokiem rozumowania Mlodamama to musisz isc do sadu z tym :/
Nic innego chyba nie zrobisz :(
My byłyśmy po gołąbki, zjadłysmy po jednym i ja leze u Zuzki w pokoju a Zuzka w sypialni ogłada bajkę.... Chyba zaraz sie zdrzemnę bo padam na ryjek :/
Musiałabym trochę ogarnąć gore domu ale nie mam siły... Nic mi sie nie chce :( a o godz 16 muszę ruszyć tyłek w domu i jechac z Zuzka na basen :/
Fanti, a Wy jesteście zadowoleni z tego nowego trenera i basenu?

reklama
Synuś mamusi na pewno Byłbym zdziwiony gdybyś była wolna. Takie śliczności zawsze rozchwytywane są A może jak będę chociaż na kawę dasz namówić się? Jakiś koleś z nickiem Mardow mi to napisał!!! Nic mu nie odpisalam

Co do spania to ja właśnie wspominałam o tej magicznej liczbie 1.5 godz :)

Do góry