reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Arusiowa gratki dla koleżanki. Takie bobo to już niezły wyczyn.
Balladyna fajnie , że wróciłas przypomnij na kiedy masz termin?
Iska ja tez myślę, że będziesz mieć chłopca. A jak porównujesz ta ciaze z poprzednia to podobne czy kompletnie inne.?
Ja juz wróciłam od poloznej wszystko ok. Mały ma jakieś 38 cm od gl do pupy wiec na siatce centyliwej wychodzi prawie 3.700. Zobaczymy jak będzie w rzeczywistości. Nastepna wizyta po terminie i wtedy mam znac czy chce "masaz". A ja mam nadzieję, że już urodzę do tego czasu. Tym bardziej, że Majka teraz będzie miała tydzień wolnego. Muszę chyba zacząć biegać po schodach.

Balladyna witaj o długiej przerwie :-)

Ja nie będę prała naszych ciuchów i pościeli w proszkach dla dzieci, jak coś będzie nie tak po porodzie to dopiero wtedy zmienię. U Bartusia tez tak robiliśmy i nie miał żadnych problemów ze skórą.

Ja tez uważam że jak lekarz powiedział że chłopiec to już nic mu nie odpadnie :-)

Sarna a jak sie nie zgodzisz na 'masaz' to co ?

No arusiowa podziwiam kolezanke. Dlugo jej zeszlo i czy bardzo odczula wielkosc dzidzi przy porodzie ? ;)

Balladyna no jako zalozycielka to tym bardziej juz nie znikaj stad ;)

Moj ma urodziny w sobote :) Prezent w ten weekend juz kupil - jakas super nowa gra na PS4 wlasnie wyszla (czekal rok) i powiedzial, ze chce sie jeszcze nacieszyc graniem poki Aleksa nie ma :D A tak to zrobie placka i juz urodziny z glowy :)

(dziękuję za pamięć! )
Odnośnie prania to poczytalam blog srokao - kobieta opisuje sklady.
kupilam jeden żel w rossmannie Bobini i żel Jelp ale do kolorow bo do białego ma gorszy sklad. Ze skladami to w ogole jakaś masakra.
Pozostale rzeczy piorę normalnie.
A najlepsze jest to ze mam duzo ubranek ktore siostra wyprala pare lat temu w UK i one pachną tym proszkiem dalej, mimo ze ja je niedawno wypralam w innym o_O świnstwo sie wżarło w materiał.

reklama
Sarna z om 02.03 z pierwszego usg 27.02 a z usg w 32 tc lekarzowi wyświetliło poród 11.02 hehe. Ja mam schize, wydaje mi sie ze to już -tak mi maly pcha sie w dół. Pierwsza ciąża wiec panikuje.

Dla męża kupilam raz scyzoryk żeby mial pod ręką czy w samochodzie-chociaz zabobony nie radzą takich prezentow ; )
Teraz mu kupie chyba szorty sportowei\lub krawat.

Do góry