reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Normalnie dziś korzystam z wolności i robię małe spa. Kąpiel już była, golenie, kremowanie było a teraz zabieram się za pedicure. Coś czuję że to będzie karkołomne zadanie Ale wolę to sama zrobić a niżej mąż ma to robić.

Bursztynek rozwaliłaś mnie z tym "sroniem" i piecem :laugh2:
Cień normalnie powiedziałabym Ci że clotrimazol można, ale czy można w tak zaawansowanej ciąży to nie wiem... Czy nie zaszkodzi jakbyś teoretycznie zaraz zaczęła rodzić i dzidź miałby kontakt z tym lekiem.
Dzasti ja będę prać naszą pościel w dziecięcym płynie i takie moje "podomne" ciuchy z którymi będzie miał najczęstszy kontakt. Przynajmniej pierwszy miesiąc.

I u nas przyszła kryska na matyska- wcześniej wy zamartwiałyście się, że dzieciaki chorują, a ja taka dumna z mojego, że nic nie łapie, aż wreszcie i do niego coś się przyczepiło :/ całą noc rozgrzany jak piecyk, majaczył przez sen, cherlał,spał do 10 prawie, a teraz znowu odpadł na kanapie. Nie poznaję swojego dziecka, bo normalnie zagonić ten mały reaktor do spania w dzień graniczy z cudem.

Wczoraj wieczorem urodziła moja znajoma- 155 cm wzrostu i 50 kg wagi "regularnej". Rodziła sn i wypchnęła córcię 4400 g i 59 cm :szok::szok::szok: Normalnie jest moim idolem :laugh2:Personel był w szoku bo przewidywana wg usg waga dziecka była ponad 1 kg niższa.

Balladyna nie wiem jakim cudem udało mi się Ciebie wywołać ale 2 dni temu wchodziłam na Twój profil, żeby zobaczyć co się stało z prekursorką naszego wątku :) Zobaczyłam tylko, że nie logowałaś się od października i tyle. działo się coś złego? Czy po prostu internet Ci odcięli :p ?

No wlasnie Fanti :) ja sie boje ze nastawie sie na dziewczynkę, zacznę mowić Zosia, Zosia a tu przy porodzie bedzie zonk i bedzie jednak Bartus... I widzisz wtedy moją minę???

Haha wiec ewidentnie zostalam wywołana : ) nic sie nie działo, krwiak ktorego mialam przestal miec znaczenie i tak sie dokulalam do dzisiaj. A z forum sie usunelam bo za bardzo mnie wciagnelo. Ale teraz dobrze być "razem".

No i miałaś rację, tylko nie wiem która Bar Bra albo Cień z tym spaniem powyżej 1,5 h. Zapadłam w sen tak głęboki, że ledwo się zwlekłam po 11. :( No nic, teraz prysznic i wracam do życia :) kilka ciuszków muszę wyprasować i wyprać baldachim, tyle że ręcznie, bo jest na kole którego się nie zdejmuje, bo jest wszyty. Potem spacerkiem po zakupy :) Miłego dnia!

PS. Ja też sobie wczoraj myślałam o Balladynie. Myślę sobie, założyła wątek i zniknęła, oby wszystko było dobrze ;)

Pozdrawiam dziewczynki !

Ja też kilka razy myślałam o Balladynie :)
Ja już jestem głodna ale Zuzka chce się bawić klockami i ani myśli o tym, żeby jechać po gołąbki :/

reklama
Kubusiowa ja to samo mowie ,ze będę zombie przy dwóch maluchach w domku... coraz bardziej się tego boje zamiast cieszyć ,że zaraz rodze; )

Cień kciuki za wizytę ;)

Ja też nie będę prala, to tak samo swoje ciuchy powinno się wyprać wtedy bo dziecko przylega do naszych ubrań :)

Balladyna super ,że u Ciebie wszystko dobrze -teraz może juz nam nie znikaj; )

Do góry