reklama
MłodaMama93
Fanka BB :)
A ja... muszę jechac po kwitki z wypłaty :/ tzn najpierw muszę się doprosic o wydrukowanie... a później znowu i znowu i znowu zapytać o moje ubezpieczenie dodatkowe co z nim kurw**** jest nie tak!
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
dzastibasti
Fanka BB :)
Isia ja puki co w proszku prałam teraz też napisałam mężowi, żeby proszek kupił. Ale sąsiadka mi mówiła, że ona w płynie pierze i że poleca Musze sprawdzić czy można jedne proszek i jedn płyn, to bym wypróbowała
Niby tak. Na prenatalnych był miednicowo, nie zmieniło się nic w jego ruchach więc wg mnie nadal miednicowo.Fanti, ale Ty tez masz Bronka ułożonego miednicowo... Prawda?
A powiedzcie mi golenie teraz to już na 0?
Fanti, bo u nas jest tak.... Oboje straszńie z M chcieliśmy druga dziewczynkę jak sie okazało, ze jest chłopak to trochę miałam wyrzuty i było mi smutno... Nie chce sie znowu nakręcić, ze mam dziewczynkę zeby potem nie wpaść w depresje poporodowa tym bardziej, zw naprawdę zaczęłam sie cieszyć z chłopaka....mchów sprawa jajeczek dalej mnie przeraża hihi
reklama
Chłopaki są zaje fajne tymbardziej jak już jedną dziewczynkę się ma
Po części wiem co teraz czujesz. Ja latami marzyłam o córce. Cała ciążę potem słuchałam że to dziewczynka by miesiąc a może trochę mniej przed porodem usłyszeć że chłopiec. Kompletnie mnie to załamało. Nie miałam dla chłopca nic. Nawet przez chwilę od wielu lat nie dopuszczaliśmy myśli o synu , imię mąż wybrał bo ja nawet tego nie mogłam ogarnąć. Inna sprawa że mąż jak usłyszał na wizycie że jednak chłopiec to był od tego momentu bardzo szczęśliwy.
Po części wiem co teraz czujesz. Ja latami marzyłam o córce. Cała ciążę potem słuchałam że to dziewczynka by miesiąc a może trochę mniej przed porodem usłyszeć że chłopiec. Kompletnie mnie to załamało. Nie miałam dla chłopca nic. Nawet przez chwilę od wielu lat nie dopuszczaliśmy myśli o synu , imię mąż wybrał bo ja nawet tego nie mogłam ogarnąć. Inna sprawa że mąż jak usłyszał na wizycie że jednak chłopiec to był od tego momentu bardzo szczęśliwy.