Dzasti nie,ja swojej poscieli nie bede prac w proszku dzieciecym. Z reszta teraz jeszcze te ciuszki co dokupuje po kilka sztuk to juz piore z naszymi ubraniami,bo nie uzbieraloby mi sie na cala pralke. Nie przesadzajmy . Chyba.ze cos dziecku bedzie to wtedy bedzie trzeba myslec. My z moim Kamilem zamulamy. Pewnie sie troche przespimy w poludnie,bo ja nadal kiepska z tym katarem :/,
reklama
Cień a to nie nerwy przed kardiologiem? Że znów Cię w szpitalu położy. Ze zapadnie decyzja o cc itd.
Spokojnie. co ma być to będzie a na tym etapie już raczej nawet tętno zaszkodzić nie powinno .
Zobacz ulotkę clotrimazolum
Spokojnie. co ma być to będzie a na tym etapie już raczej nawet tętno zaszkodzić nie powinno .
Zobacz ulotkę clotrimazolum
MłodaMama93
Fanka BB :)
Ja osobiście nie będę prala w płynie dla dzieci naszej pościeli[emoji14]
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Cień, ja bym stosowała clotrimazol bez zastrzeżeń i do tego lactovaginal- globulki dopochwowe.
Dzastibasti co do prania w proszkach dla dzieci to przy Zuzce wszystko, nawet rzeczy dla nas pralismy w Jelp... Teraz kupiłam Lovela bo jest dużo tańsza a wczoraj w Auchan była nawet na nią promocja i druga była za grosz! Zobaczcie sobie gazetkę z Auchan
Fanti, a co z Twoim porodem? Jak w końcu rodzisz?
Cień, a Ty ńie chcesz CC?
Volka, no wlasnie dla mnie to co mówi ta moja koleżanka jest momentami hmmmm głupie i trochę nielogiczne ale wole sie zapytać jeszcze innych o zdanie. Tak samo jak jej gin powiedział, ze cesarkę zrobi jej tydzien wcześniej bo nie jest inaczej refundowana z NFZ... I ona mu wierzy aaaaaaaaaaaaaa niech żyje ludzka głupota
No i do poradni nie pojechałyśmy. Snieżyca była w Katowicach na całego i M kazał mi sie nie ruszać z domku.
Jutro jak zawiozę Zuzke do przedszkola to mam trochę zalatwiańia i mam nadzieje, ze pogoda bedzie normalna bo teraz np swieci słońce na maksa hihi
Dzastibasti co do prania w proszkach dla dzieci to przy Zuzce wszystko, nawet rzeczy dla nas pralismy w Jelp... Teraz kupiłam Lovela bo jest dużo tańsza a wczoraj w Auchan była nawet na nią promocja i druga była za grosz! Zobaczcie sobie gazetkę z Auchan
Fanti, a co z Twoim porodem? Jak w końcu rodzisz?
Cień, a Ty ńie chcesz CC?
Volka, no wlasnie dla mnie to co mówi ta moja koleżanka jest momentami hmmmm głupie i trochę nielogiczne ale wole sie zapytać jeszcze innych o zdanie. Tak samo jak jej gin powiedział, ze cesarkę zrobi jej tydzien wcześniej bo nie jest inaczej refundowana z NFZ... I ona mu wierzy aaaaaaaaaaaaaa niech żyje ludzka głupota
No i do poradni nie pojechałyśmy. Snieżyca była w Katowicach na całego i M kazał mi sie nie ruszać z domku.
Jutro jak zawiozę Zuzke do przedszkola to mam trochę zalatwiańia i mam nadzieje, ze pogoda bedzie normalna bo teraz np swieci słońce na maksa hihi
Nie mam pojęcia. Jutro mam wizytę i zobaczymy co moja wspaniała gin mi powie.Fanti, a co z Twoim porodem? Jak w końcu rodzisz?
Jedno wiem na bank- w lutym pier... Nie rodzę!!!
dzastibasti
Fanka BB :)
Dziewczyny macie rację nie ma co przesadzać, o praniu swoich ubrań w dziecięcym proszku puki co nie pomyślałam, a też będzie dzidzi dotykać Jak się cosik będzie działo ze skórą mojego dzidziusia to zacznę reagować
Isia ja właśnie rano przeglądałam gazetkę Auchana a mam do niego 5 min drogi samochodem Już zapisałam mężowi żeby kupił ta lovele, bo jednak tez w niej piorę, a nie w jelpie jak planowałam. Bo ciocia daje mi po swoim synku świeżo wyprane ubranka, więc je tylko prasuje i chowam, a tak to bym drugi raz musiała prać A ciocia właśnie w loveli pierze
Isia ja właśnie rano przeglądałam gazetkę Auchana a mam do niego 5 min drogi samochodem Już zapisałam mężowi żeby kupił ta lovele, bo jednak tez w niej piorę, a nie w jelpie jak planowałam. Bo ciocia daje mi po swoim synku świeżo wyprane ubranka, więc je tylko prasuje i chowam, a tak to bym drugi raz musiała prać A ciocia właśnie w loveli pierze
reklama