reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Dzasti nie,ja swojej poscieli nie bede prac w proszku dzieciecym. Z reszta teraz jeszcze te ciuszki co dokupuje po kilka sztuk to juz piore z naszymi ubraniami,bo nie uzbieraloby mi sie na cala pralke. Nie przesadzajmy ;). Chyba.ze cos dziecku bedzie to wtedy bedzie trzeba myslec. My z moim Kamilem zamulamy. Pewnie sie troche przespimy w poludnie,bo ja nadal kiepska z tym katarem :/,

reklama
Cień a to nie nerwy przed kardiologiem? Że znów Cię w szpitalu położy. Ze zapadnie decyzja o cc itd.
Spokojnie. co ma być to będzie a na tym etapie już raczej nawet tętno zaszkodzić nie powinno .
Zobacz ulotkę clotrimazolum

Na dobrą sprawę wszystko trzeba byłoby prac w proszku dziecięcym bo przecież nosić dziecko będziemy na rękach itd.

Ja chyba bede robila teraz wszystkie prania w dzieciemy bo jest taki super delikatny zapach tego proszku to dlaczego nie :p Jak zuzyje opakowanie to zaczne prac w normalnym :p

Cień, ja bym stosowała clotrimazol bez zastrzeżeń i do tego lactovaginal- globulki dopochwowe.
Dzastibasti co do prania w proszkach dla dzieci to przy Zuzce wszystko, nawet rzeczy dla nas pralismy w Jelp... Teraz kupiłam Lovela bo jest dużo tańsza a wczoraj w Auchan była nawet na nią promocja :) i druga była za grosz! Zobaczcie sobie gazetkę z Auchan :)
Fanti, a co z Twoim porodem? Jak w końcu rodzisz?
Cień, a Ty ńie chcesz CC?
Volka, no wlasnie dla mnie to co mówi ta moja koleżanka jest momentami hmmmm głupie :) i trochę nielogiczne ale wole sie zapytać jeszcze innych o zdanie. Tak samo jak jej gin powiedział, ze cesarkę zrobi jej tydzien wcześniej bo nie jest inaczej refundowana z NFZ... I ona mu wierzy aaaaaaaaaaaaaa niech żyje ludzka głupota ;)
No i do poradni nie pojechałyśmy. Snieżyca była w Katowicach na całego i M kazał mi sie nie ruszać z domku.
Jutro jak zawiozę Zuzke do przedszkola to mam trochę zalatwiańia i mam nadzieje, ze pogoda bedzie normalna :) bo teraz np swieci słońce na maksa hihi

Dziewczyny macie rację nie ma co przesadzać, o praniu swoich ubrań w dziecięcym proszku puki co nie pomyślałam, a też będzie dzidzi dotykać :p:p Jak się cosik będzie działo ze skórą mojego dzidziusia to zacznę reagować :)

Isia ja właśnie rano przeglądałam gazetkę Auchana a mam do niego 5 min drogi samochodem :D Już zapisałam mężowi żeby kupił ta lovele, bo jednak tez w niej piorę, a nie w jelpie jak planowałam. Bo ciocia daje mi po swoim synku świeżo wyprane ubranka, więc je tylko prasuje i chowam, a tak to bym drugi raz musiała prać :) A ciocia właśnie w loveli pierze :D

reklama
Do góry