reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Witam :)

Bursztynek piekne motylki!!
Aż się zmotywuje na coś kreatywnego[emoji14]

Współczuję takiego spania :/ ja to sama coś nie mogę... usnelam po 22 mój przyszedł do łóżka i 23 zaczął mnie przytulać głaskać brzuch bawić się włosami za chwilę uznał a ja do 2 miałam po spaniu :(

Ja muszę okna umyć pod koniec lutego bo wyglądają strasznie! Dobrze ze mam tylko 4 :D

Idę zjeść śniadanko i jeszcze się położyć, dzisiaj mam zajęcia POŁÓG położna mówiła że będą krótkie zajęcia[emoji14]

Co do 6latkow... siostra mojego nie bardzo sobie poradziła jest w 2klasie i ma duże problemy :/

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Ooo widzę, że tu rezerwacje porodu na luty:-D Ja niby mam termin na 29 marca, ale z wczorajszego USG wychodzi mi 7 kwiecień, więc mam nadzieję, że mnie nie wyrzucicie jak przenoszę:no2: Po za tym na wizycie wszystko ok, mała waży 2100 gram, szyjka ma 34 mm. Byłam wczoraj MCDonaldzie na lodach- ale sobie dogodziłam.
Dzisiaj się siostra i szwagierka zapowiedziały na kawkę po pracy (pracują razem) już dzwoniły i pytały co będzie na obiad?;-) ;) Doszłyśmy do wniosku, że chyba zamówimy pizzę :-p

Witam dziewczyny :)
Ja dobrze spalam ,w wc moze 3/4 razy bylam w nocy :)
Za to dzis juz 5 razy bylam z grubsza potrzeba...Az sie boje ze to jakies czyszczenie... :baffled: Ledwo bylam a znowu jakby mi sie chcialo...Gdzie sie to miesci ?

Za chwile jade do kardiologa,tez sie boje co sie dowiem,bo tetno skacze non stop jak cholera :no2:

A laseczki co mozna zastosowac na swedzenie TAM ? Od przedwczoraj mnie swedzi,nie wiem czy jakies zapalenie...Clotrimazolum mozna ?

A co do przedszkoli to mielismy w zeszlym tygodniu zebranie dla mam dzieci co ida do szkoly.I tez miejsca u nas nie bedzie dla 3latkow bo 2 grupy beda 6-latkow a i tak miejsca dla 4 dzieci nie ma i musza albo isc do szkoly co zalezy od rodzicow albo daja je do grup nizej...

Lilka miala 7 lat w grudniu,byla odroczona w zeszlym roku z powodu nadwrazliwosci sluchowej i co za tym idzie byla z wieloma rzeczami do tylu bo nikt nie widzial o tym sluchu...Jedyny plus ze nadrobila wszystko,glosne dzwieki juz ja tak nie przerazaja no i klasy we wrzesniu beda malo liczne co u niej tez na plus idzie bo nie bedzie sie tak rozpraszac na lekcjach.

Cień ja na własną rękę bym nie testowala żadnych leków :) może zadzwoń do położnej czy swojego lekarza i niech ci powie co możesz kupić[emoji14]ja robiłam w misce rumianek i siadalam w niej więc nie zostosowalam żadnych leków

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

hej :)

Oj Fanti Fanti Ty nasza moderatorko :D:D Bardzo dobrze dbasz o forum :D

CieńWielkiejGóry a Ty tak czasem nie byłaś wczoraj u ginekologa? Nie mówiłaś mu o swędzeniu? Nie sprawdzał papierkiem ph? Oj Ty to biedna jesteś, kciuki za wizytę u kardiologa &&

Dużo nas tu chce w lutym rodzić :p Te które mają cc to na pewno :p

Mnie w nocy zgaga męczyła ale wstawiam zjadłam tabletkę i do rana był spokój to wyspana jestem :) Jeszcze ostatnie dwie pralki prania mi zostały i to poprasować :) A tak to będę układać komodzie wyprasowane ubranka :D

Mam takie pytanie: Pościel w Waszych łóżkach będzie też prać w proszku dla dzieci? Bo ja np. w nocy karmić dziecię moje chyba będę musiała w łóżku bo nie mam żadnego fotele w sypialni i tak się teraz nad tym zastanawiałam w czym wyprać. Bo chcę mężowi naszykować, żeby zmienił pościel jak będę ze szpitala wychodzić.

reklama
Hej :)
W nocy sie budzilam kilka razy na siku i snilo mi sie, ze mialam dostac okres pierwszy raz po porodzie, juz mnie brzuch bolal ale dupa, obudzilam sie a tu brzuch bolal mnie na prawde .. i do tego prawy jajnik tez troszke .. ale udalo sie zasnac i teraz niby nie boli ale czuje taki dyskomfort no tak dziwnie w tym brzuchu na dole
Wstac mi sie oczywiscie nie chce :p

Do góry