reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Witam :)

Bursztynek piekne motylki!!
Aż się zmotywuje na coś kreatywnego[emoji14]

Współczuję takiego spania :/ ja to sama coś nie mogę... usnelam po 22 mój przyszedł do łóżka i 23 zaczął mnie przytulać głaskać brzuch bawić się włosami za chwilę uznał a ja do 2 miałam po spaniu :(

Ja muszę okna umyć pod koniec lutego bo wyglądają strasznie! Dobrze ze mam tylko 4 :D

Idę zjeść śniadanko i jeszcze się położyć, dzisiaj mam zajęcia POŁÓG położna mówiła że będą krótkie zajęcia[emoji14]

Co do 6latkow... siostra mojego nie bardzo sobie poradziła jest w 2klasie i ma duże problemy :/

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Ooo widzę, że tu rezerwacje porodu na luty:-D Ja niby mam termin na 29 marca, ale z wczorajszego USG wychodzi mi 7 kwiecień, więc mam nadzieję, że mnie nie wyrzucicie jak przenoszę:no2: Po za tym na wizycie wszystko ok, mała waży 2100 gram, szyjka ma 34 mm. Byłam wczoraj MCDonaldzie na lodach- ale sobie dogodziłam.
Dzisiaj się siostra i szwagierka zapowiedziały na kawkę po pracy (pracują razem) już dzwoniły i pytały co będzie na obiad?;-) ;) Doszłyśmy do wniosku, że chyba zamówimy pizzę :-p

Witam dziewczyny :)
Ja dobrze spalam ,w wc moze 3/4 razy bylam w nocy :)
Za to dzis juz 5 razy bylam z grubsza potrzeba...Az sie boje ze to jakies czyszczenie... :baffled: Ledwo bylam a znowu jakby mi sie chcialo...Gdzie sie to miesci ?

Za chwile jade do kardiologa,tez sie boje co sie dowiem,bo tetno skacze non stop jak cholera :no2:

A laseczki co mozna zastosowac na swedzenie TAM ? Od przedwczoraj mnie swedzi,nie wiem czy jakies zapalenie...Clotrimazolum mozna ?

A co do przedszkoli to mielismy w zeszlym tygodniu zebranie dla mam dzieci co ida do szkoly.I tez miejsca u nas nie bedzie dla 3latkow bo 2 grupy beda 6-latkow a i tak miejsca dla 4 dzieci nie ma i musza albo isc do szkoly co zalezy od rodzicow albo daja je do grup nizej...

Lilka miala 7 lat w grudniu,byla odroczona w zeszlym roku z powodu nadwrazliwosci sluchowej i co za tym idzie byla z wieloma rzeczami do tylu bo nikt nie widzial o tym sluchu...Jedyny plus ze nadrobila wszystko,glosne dzwieki juz ja tak nie przerazaja no i klasy we wrzesniu beda malo liczne co u niej tez na plus idzie bo nie bedzie sie tak rozpraszac na lekcjach.

Cień ja na własną rękę bym nie testowala żadnych leków :) może zadzwoń do położnej czy swojego lekarza i niech ci powie co możesz kupić[emoji14]ja robiłam w misce rumianek i siadalam w niej więc nie zostosowalam żadnych leków

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

hej :)

Oj Fanti Fanti Ty nasza moderatorko :D:D Bardzo dobrze dbasz o forum :D

CieńWielkiejGóry a Ty tak czasem nie byłaś wczoraj u ginekologa? Nie mówiłaś mu o swędzeniu? Nie sprawdzał papierkiem ph? Oj Ty to biedna jesteś, kciuki za wizytę u kardiologa &&

Dużo nas tu chce w lutym rodzić :p Te które mają cc to na pewno :p

Mnie w nocy zgaga męczyła ale wstawiam zjadłam tabletkę i do rana był spokój to wyspana jestem :) Jeszcze ostatnie dwie pralki prania mi zostały i to poprasować :) A tak to będę układać komodzie wyprasowane ubranka :D

Mam takie pytanie: Pościel w Waszych łóżkach będzie też prać w proszku dla dzieci? Bo ja np. w nocy karmić dziecię moje chyba będę musiała w łóżku bo nie mam żadnego fotele w sypialni i tak się teraz nad tym zastanawiałam w czym wyprać. Bo chcę mężowi naszykować, żeby zmienił pościel jak będę ze szpitala wychodzić.

reklama
Hej :)
W nocy sie budzilam kilka razy na siku i snilo mi sie, ze mialam dostac okres pierwszy raz po porodzie, juz mnie brzuch bolal ale dupa, obudzilam sie a tu brzuch bolal mnie na prawde .. i do tego prawy jajnik tez troszke .. ale udalo sie zasnac i teraz niby nie boli ale czuje taki dyskomfort no tak dziwnie w tym brzuchu na dole
Wstac mi sie oczywiscie nie chce :p

Do góry