reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Ja sie przed szereg nie wychylam! Mam termin na 21 marca, wcześniej niż 1 marca moja stopa na porodówce nie stanie! Wózek jeszcze nie wybrany, ubranka nie wyprane, wyprawka nie gotowa, szkoła rodzenia dopiero sie zaczęła. Nie, nie i jeszcze raz nie! Nie jestem gotowa!
Brawo!!!! Kustronka I taka postawa mi się podoba :) buziak dla Ciebie :)

reklama
Zreszta mój mąż sie wczoraj na położną obruszył jak zażartowała, ze musze sie oszczędzać, mąż musi w domu pomagać, żebym przypadkiem nie urodziła wcześniej niż w 36 tygodniu (czyli za jakieś 1.5 tygodnia). Mój na to, ze przecież jest termin na 21 marca i że o co jej chodzi? Przecież JEST termin! Dziecko wg niego ma prawo urodzić sie trzy dni wcześniej lub trzy dni pózniej.. Jak go uświadomiłam, ze te widełki czasowe to raczej plus minus dwa tygodnie to z przerażaniem stwierdził, ze moze jednak zacznie to łóżeczko składać.. Ehh, no i żył w tej swojej błogiej nieświadomości, ze porodu nie zaplanuje z dokładnością zegarka :)

Oj Fanti nie potrafię bo za często tak się zdarza wraca wcześniej z pracy super cieszę się ale co z tego jak i tak nie spędzamy czasu razem :(
Ooo przyszedł

Bar Twój może już podświadomie odsypia za wczasu.

Marcowa wiem co czujesz ostatnio też miałam dola. Ale jak będziesz regularnie czytać forum to gwarantuje humor szybko wróci

A ja bym chciała 1 marca urodzić wtedy mój gin ma dyżur, Fanti wiem że masz władze jak byś była tak miła i mi załatwiła rodzenie w tym dniu to była bym wdzięczna

Barbra mój tak zasypia na kanapie w salonie przed tv... i tak może spać do północy :/
On nie widzi problemu w tym, że jak w środku nocy przyjdzie i mnie obudził to mam problem i nie śpię przez kolejne 2 godziny :/

Ja to bym najchętniej urodziła w marcu ale obawiam sie ze to niemożliwe...
Fanti kochana Ja się modle żeby mnie nie wzielo jak mi dziecko wezmą na blok. A Ty tu piszesz o marcu... Pamiętaj prosze ze ja juz mam skrócona szyjke i czopa coraz mniej. . . I daje sobie głowę uciąć ze będę lutowa mama z miejscem na Twojej liście czy bez... A tłumaczy mnie to ze od okolo 27 tyg wiedziałam ze urodzę w lutym :)

reklama
Ale będzie numer jak Fanti urodzi w lutym Hahaha
Ha ha ha ale śmieszne. Ja nawet sobie miejsca nie rezerwuje w lutym.

W takim przypadku Fanti sama "zdegraduje" do lutówek i za karę bedzie musiała przeczytać wszystkie ich wątki od samego początku :D
Takiej opcji nie ma.
W lutym pie...ole -nie rodzę!

A ja bym chciała 1 marca urodzić wtedy mój gin ma dyżur, Fanti wiem że masz władze jak byś była tak miła i mi załatwiła rodzenie w tym dniu to była bym wdzięczna
Załatwione ;) ze mną jak z dzieckiem -mówisz i masz :)

Do góry