Brawo!!!! Kustronka I taka postawa mi się podoba buziak dla CiebieJa sie przed szereg nie wychylam! Mam termin na 21 marca, wcześniej niż 1 marca moja stopa na porodówce nie stanie! Wózek jeszcze nie wybrany, ubranka nie wyprane, wyprawka nie gotowa, szkoła rodzenia dopiero sie zaczęła. Nie, nie i jeszcze raz nie! Nie jestem gotowa!
reklama
Zreszta mój mąż sie wczoraj na położną obruszył jak zażartowała, ze musze sie oszczędzać, mąż musi w domu pomagać, żebym przypadkiem nie urodziła wcześniej niż w 36 tygodniu (czyli za jakieś 1.5 tygodnia). Mój na to, ze przecież jest termin na 21 marca i że o co jej chodzi? Przecież JEST termin! Dziecko wg niego ma prawo urodzić sie trzy dni wcześniej lub trzy dni pózniej.. Jak go uświadomiłam, ze te widełki czasowe to raczej plus minus dwa tygodnie to z przerażaniem stwierdził, ze moze jednak zacznie to łóżeczko składać.. Ehh, no i żył w tej swojej błogiej nieświadomości, ze porodu nie zaplanuje z dokładnością zegarka
clodi
Fanka BB :)
Bar Twój może już podświadomie odsypia za wczasu.
Marcowa wiem co czujesz ostatnio też miałam dola. Ale jak będziesz regularnie czytać forum to gwarantuje humor szybko wróci
A ja bym chciała 1 marca urodzić wtedy mój gin ma dyżur, Fanti wiem że masz władze jak byś była tak miła i mi załatwiła rodzenie w tym dniu to była bym wdzięczna
Marcowa wiem co czujesz ostatnio też miałam dola. Ale jak będziesz regularnie czytać forum to gwarantuje humor szybko wróci
A ja bym chciała 1 marca urodzić wtedy mój gin ma dyżur, Fanti wiem że masz władze jak byś była tak miła i mi załatwiła rodzenie w tym dniu to była bym wdzięczna
Serduszko1
Fanka BB :)
Ja to bym najchętniej urodziła w marcu ale obawiam sie ze to niemożliwe...
Fanti kochana Ja się modle żeby mnie nie wzielo jak mi dziecko wezmą na blok. A Ty tu piszesz o marcu... Pamiętaj prosze ze ja juz mam skrócona szyjke i czopa coraz mniej. . . I daje sobie głowę uciąć ze będę lutowa mama z miejscem na Twojej liście czy bez... A tłumaczy mnie to ze od okolo 27 tyg wiedziałam ze urodzę w lutym
Fanti kochana Ja się modle żeby mnie nie wzielo jak mi dziecko wezmą na blok. A Ty tu piszesz o marcu... Pamiętaj prosze ze ja juz mam skrócona szyjke i czopa coraz mniej. . . I daje sobie głowę uciąć ze będę lutowa mama z miejscem na Twojej liście czy bez... A tłumaczy mnie to ze od okolo 27 tyg wiedziałam ze urodzę w lutym
reklama
Ha ha ha ale śmieszne. Ja nawet sobie miejsca nie rezerwuje w lutym.Ale będzie numer jak Fanti urodzi w lutym Hahaha
Takiej opcji nie ma.W takim przypadku Fanti sama "zdegraduje" do lutówek i za karę bedzie musiała przeczytać wszystkie ich wątki od samego początku
W lutym pie...ole -nie rodzę!
Załatwione ze mną jak z dzieckiem -mówisz i maszA ja bym chciała 1 marca urodzić wtedy mój gin ma dyżur, Fanti wiem że masz władze jak byś była tak miła i mi załatwiła rodzenie w tym dniu to była bym wdzięczna