reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Izik ja mu mówiłam ze to nie jest powiedziane że po terminie ale nie BO ON CZYTAŁ że zadko bardzo zadko przed czy w terminie... zawsze po :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
MlodaMama ja pierwszy raz urodzilam dwa tyg i jeden dzien przed terminem;D mialam byc kwietniowa mama-zostalam marcowa:)

Fanti ja tam sie pisze na marzec z porodem;D no chyba ze uda mi sie szczesliwie urodzic 28 lutego;D ale wtedy musisz wybaczyc-Meza urodziny;D z wielka przyjemnoscia zrobilabym Mu taki prezent;D

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Szkolenie mam 11-13 marzec o ile dobrze pamiętam :)
Dziewczyny, najważniejsze: ile dni po cc będę mogła spać na brzuchu? Bo już na to czekam hihi
A moja koleżanka będzie miała cc w ten piątek.... czyli został jej jeden dzień tak naprawdę :)

Kubusiowa może dla męża byłby to prezent ale nie dla dziecka więc lepiej trzymaj do marca.
Niestety wiem jak to jest być prezentem. Urodziłam się w rocznicę ślubu rodziców. Nigdy dzień moich urodzin nie był moim tylko świętem. A dzieci lubią być najważniejsze ;)

Widzę, że się już nie załapie na luty. A ja jestem gotowa już tym bardziej, że term. 24 lutego, mam nadzieję, ze znowu nie przenoszę. ...

Fanti to ok rodzę w marcu :p Ale jak dzidzi będzie większe niż 3,8 kg to powiem paniom na porodówce, że maja wagę zepsutą :p:p To jeszcze mi obiecaj, że poród będzie trwał parę minut i będzie bezbolesny to z uśmiechem na twarzy wkroczę na porodówkę w marcu :p :-D

Dzisiaj moja bratowa stwierdziła, że brzuch zaczął mi się obniżać, ja jakoś tego nie widzę, ale może za często go oglądam i jakoś różnicy nie widać.

Ja wróciłam o 21 od teściów więc wrzucę zaraz fotki wózka ale powiem wam że mój się tam położył na chwilkę minęła godz wypiłam herbatkę i mówię mu ze idę do domu on cały czas do mnie ze za chwilkę no to ubrałam się i poszłam teść mnie odprowadzil a mój nic minęła kolejna godz a ja sama w domu :( jestem wściekła na niego i to bardzo kur.....

reklama
Do góry