reklama
kamilaasami
Fanka BB :)
Hmmm ... fanti a jakaś lista na kwiecień jest ? bo jak pare dni przenosze ... to lepiej byc zabezpieczonym zeby z forum nie dostac kopa hihi ja dzis zjadlam 2 parowki, jogurt, 2kanapi z serem, mleczko w tubce, 12pierogow z mieskiem i grzybami, 2banany i ciastko z jablkowa galaretka i pomyslec ze sie dziwie czemu tak brzuszek rosnie
asieńkakk
Ja też zostaję na marzec mówisz Fanti, że przerąbane żeby się dziecko urodziło wtedy kiedy tatuś. ..? Bo my mamy termin cc w urodziny mojego M, 8 marca
kamilaasami to powinna w takim razie dostać jakąś nagrodę jak przenosi
Bar, mój też wiecznie zmęczony, co zrobić jak na dwa etaty robi, najpierw praca później remont...
Serduszko, trzymajcie się dzielnie!
Bursztynek90, poczekaj jeszcze chwilkę na mnie, bo jak będziecie same chodzić na spacery? Tak to przynajmniej z mężczyzną, małym bo małym, ale zawsze razniej
kamilaasami to powinna w takim razie dostać jakąś nagrodę jak przenosi
Bar, mój też wiecznie zmęczony, co zrobić jak na dwa etaty robi, najpierw praca później remont...
Serduszko, trzymajcie się dzielnie!
Bursztynek90, poczekaj jeszcze chwilkę na mnie, bo jak będziecie same chodzić na spacery? Tak to przynajmniej z mężczyzną, małym bo małym, ale zawsze razniej
Fanti u mnie obraz z łóżeczka się nie zmienił hihi jest taki sam jak był jakiś czas temu...
Dzisiaj sobie uświadomiłam, że moja kuzynka jedzie na narty z tym swoim chlopem i jego dziećmi 21 lutego na tydzień... liczyłam, że posprząta mi na przyjście ze szpitala.... a tu guzik z tego :/ Muszę sobie kogoś załatwić na sobotę. Nawet jak już będę w domu żeby umyl mi okna, zmienił firany i ogólnie posprzątal bo jak już pisałam to nie wiem co zastane po tygodniu nieobecności w domu...
Dzisiaj sobie uświadomiłam, że moja kuzynka jedzie na narty z tym swoim chlopem i jego dziećmi 21 lutego na tydzień... liczyłam, że posprząta mi na przyjście ze szpitala.... a tu guzik z tego :/ Muszę sobie kogoś załatwić na sobotę. Nawet jak już będę w domu żeby umyl mi okna, zmienił firany i ogólnie posprzątal bo jak już pisałam to nie wiem co zastane po tygodniu nieobecności w domu...
asieńkakk
Dzisiaj byliśmy razem na szkole rodzenia i panowie uczyli się jak ulżyć nam w bólu podczas porodu i w końcówce ciąży masowali nam plecki i stopy było cudownie... Szkoda, że u nas cc, coraz bardziej się boję
asieńkakk
A co tam się stało takiego? Bo mama moja zawsze mi relacjonuje bo ogląda, ale nic nie mówiła?
reklama