reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Hmmm ... fanti a jakaś lista na kwiecień jest ? :-p bo jak pare dni przenosze ... to lepiej byc zabezpieczonym zeby z forum nie dostac kopa :D hihi ja dzis zjadlam 2 parowki, jogurt, 2kanapi z serem, mleczko w tubce, 12pierogow z mieskiem i grzybami, 2banany i ciastko z jablkowa galaretka i pomyslec ze sie dziwie czemu tak brzuszek rosnie :p

Bar na noc to nie jest dobry pomysł.. :/

Kamila kto przenosi zostaje z nami.. spokojnie :)

A u mnie już łóżeczko od dziś skręcone stoi.. :p Ale na razie w nim obraz jak ze zdjecia Isi jakiś czas temu.. :/

Ja też zostaję na marzec :D mówisz Fanti, że przerąbane żeby się dziecko urodziło wtedy kiedy tatuś. ..? Bo my mamy termin cc w urodziny mojego M, 8 marca :)
kamilaasami to powinna w takim razie dostać jakąś nagrodę jak przenosi :p
Bar, mój też wiecznie zmęczony, co zrobić jak na dwa etaty robi, najpierw praca później remont...
Serduszko, trzymajcie się dzielnie!
Bursztynek90, poczekaj jeszcze chwilkę na mnie, bo jak będziecie same chodzić na spacery? Tak to przynajmniej z mężczyzną, małym bo małym, ale zawsze razniej :p

Fanti u mnie obraz z łóżeczka się nie zmienił hihi jest taki sam jak był jakiś czas temu...
Dzisiaj sobie uświadomiłam, że moja kuzynka jedzie na narty z tym swoim chlopem i jego dziećmi 21 lutego na tydzień... liczyłam, że posprząta mi na przyjście ze szpitala.... a tu guzik z tego :/ Muszę sobie kogoś załatwić na sobotę. Nawet jak już będę w domu żeby umyl mi okna, zmienił firany i ogólnie posprzątal bo jak już pisałam to nie wiem co zastane po tygodniu nieobecności w domu...

Dzisiaj byliśmy razem na szkole rodzenia i panowie uczyli się jak ulżyć nam w bólu podczas porodu i w końcówce ciąży :) masowali nam plecki i stopy :D było cudownie... Szkoda, że u nas cc, coraz bardziej się boję :(

reklama
Ehhh smutny odcinek córka jednego lekarza zmarła podczas operacji mała dziewczynka :(
Idę spać bo oczy mi się zamykają a o 8 ma być kumpela na śniadaniu u mnie

Do góry