reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Ja to bym najchętniej urodziła w marcu ale obawiam sie ze to niemożliwe...
Fanti kochana Ja się modle żeby mnie nie wzielo jak mi dziecko wezmą na blok. A Ty tu piszesz o marcu... Pamiętaj prosze ze ja juz mam skrócona szyjke i czopa coraz mniej. . . I daje sobie głowę uciąć ze będę lutowa mama z miejscem na Twojej liście czy bez... A tłumaczy mnie to ze od okolo 27 tyg wiedziałam ze urodzę w lutym :)
Serduszko dla Ciebie mam takie tajemne miejsce ale pod jednym warunkiem. Dopiero jak Kubuś bezie już "po" i w domu. Ok?

reklama
A mój wszedł siadł na fotelu i śpi :( aaa przeprosił i poszedł dalej spać bo mówił że jest zmęczony a wyspie się jak Grzesiu się urodzi bo wtedy do pracy nie będzie chodził więc jego zdaniem wtedy się wyśpi hmmm czyli będę sama wszystko robić hmm :/

Ja ogladalam ale musialam przelaczyc bo juz wogole beczala bym z pol nocy. Ja tam obstawiam ze urodze kolo polowy marca ;) termin mam na ostatniego zobaczymy ;p

Nie powiedział dobrze stwierdził że przy nim się wyśpi i będzie ok
A tak poza tematem to fasolka żurek teraz naleśniki z serem i nie wiem czy nie przesadzilam i czy teraz nie będę miała noc nie przespana :(
Na dobre i na złe zaczęłam w ciąży oglądać a dzisiejszy oglądane na necie dziś lub jutro

reklama
Do góry