Serduszko dla Ciebie mam takie tajemne miejsce ale pod jednym warunkiem. Dopiero jak Kubuś bezie już "po" i w domu. Ok?Ja to bym najchętniej urodziła w marcu ale obawiam sie ze to niemożliwe...
Fanti kochana Ja się modle żeby mnie nie wzielo jak mi dziecko wezmą na blok. A Ty tu piszesz o marcu... Pamiętaj prosze ze ja juz mam skrócona szyjke i czopa coraz mniej. . . I daje sobie głowę uciąć ze będę lutowa mama z miejscem na Twojej liście czy bez... A tłumaczy mnie to ze od okolo 27 tyg wiedziałam ze urodzę w lutym
reklama
Serduszko1
Fanka BB :)
Fanti oczywiście... Taki warunek akceptuje jak najbardziej
A mój wszedł siadł na fotelu i śpi aaa przeprosił i poszedł dalej spać bo mówił że jest zmęczony a wyspie się jak Grzesiu się urodzi bo wtedy do pracy nie będzie chodził więc jego zdaniem wtedy się wyśpi hmmm czyli będę sama wszystko robić hmm :/
Nie powiedział dobrze stwierdził że przy nim się wyśpi i będzie ok
A tak poza tematem to fasolka żurek teraz naleśniki z serem i nie wiem czy nie przesadzilam i czy teraz nie będę miała noc nie przespana
Na dobre i na złe zaczęłam w ciąży oglądać a dzisiejszy oglądane na necie dziś lub jutro
A tak poza tematem to fasolka żurek teraz naleśniki z serem i nie wiem czy nie przesadzilam i czy teraz nie będę miała noc nie przespana
Na dobre i na złe zaczęłam w ciąży oglądać a dzisiejszy oglądane na necie dziś lub jutro
reklama