reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Ja to bym najchętniej urodziła w marcu ale obawiam sie ze to niemożliwe...
Fanti kochana Ja się modle żeby mnie nie wzielo jak mi dziecko wezmą na blok. A Ty tu piszesz o marcu... Pamiętaj prosze ze ja juz mam skrócona szyjke i czopa coraz mniej. . . I daje sobie głowę uciąć ze będę lutowa mama z miejscem na Twojej liście czy bez... A tłumaczy mnie to ze od okolo 27 tyg wiedziałam ze urodzę w lutym :)
Serduszko dla Ciebie mam takie tajemne miejsce ale pod jednym warunkiem. Dopiero jak Kubuś bezie już "po" i w domu. Ok?

reklama
A mój wszedł siadł na fotelu i śpi :( aaa przeprosił i poszedł dalej spać bo mówił że jest zmęczony a wyspie się jak Grzesiu się urodzi bo wtedy do pracy nie będzie chodził więc jego zdaniem wtedy się wyśpi hmmm czyli będę sama wszystko robić hmm :/

Ja ogladalam ale musialam przelaczyc bo juz wogole beczala bym z pol nocy. Ja tam obstawiam ze urodze kolo polowy marca ;) termin mam na ostatniego zobaczymy ;p

Nie powiedział dobrze stwierdził że przy nim się wyśpi i będzie ok
A tak poza tematem to fasolka żurek teraz naleśniki z serem i nie wiem czy nie przesadzilam i czy teraz nie będę miała noc nie przespana :(
Na dobre i na złe zaczęłam w ciąży oglądać a dzisiejszy oglądane na necie dziś lub jutro

reklama
Do góry