reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Fanti jak powiedziałam mężowi, że jak urodzę w lutym to zostanę "wyrzucona"z forum marcowych mam to on mi powiedział i co Ty biedna wtedy zrobisz :p A po chwili dodał, że wie i że mam ukrywać Antosia do marca i wtedy Wam posłać zdjęcie, co za różnica czy dzidzi będzie miał 1 dzień czy 1 tydzień :p :-D:-D

reklama
Dzwonie do teścia i pytam czy seba się obudził a on do mnie no dobra to zaraz go obudzę :/ nasz kur.... Cały czas jestem sama jak jest w pracy to rozumie ale on wraca zje i idzie spać i tak codziennie zawsze jest zmęczony zawsze

Bar fajnie ci wyszedł poprzedni wpis :) czytając na szybko zrozumiałam ze Twój poszedł spać do wózka :D

Matko i na koniec wyszło ze marcowe mamy to kryptonim dla drugiej grupy lutowych :p ja tam się przed szereg nie wychylam, ostatnio takiego stresa łapie w związku z rewolucja po porodzie, że mogę przenosić choćby i do lipca, bo psychicznie nie jestem gotowa :p

Fanti jak powiedziałam mężowi, że jak urodzę w lutym to zostanę "wyrzucona"z forum marcowych mam to on mi powiedział i co Ty biedna wtedy zrobisz :p A po chwili dodał, że wie i że mam ukrywać Antosia do marca i wtedy Wam posłać zdjęcie, co za różnica czy dzidzi będzie miał 1 dzień czy 1 tydzień :p :-D:-D
Ja mam szpiegów wszędzie więc się nie ukryjesz :p

Bar mąż był u rodziców więc poczuł się jak dziecko więc odpuść mu ;)

Hahahaha ja to samo....tak przeczytałam :D ze twój chłop do wózka poszedł i tak myślę... i nie złamał?

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja sie przed szereg nie wychylam! Mam termin na 21 marca, wcześniej niż 1 marca moja stopa na porodówce nie stanie! Wózek jeszcze nie wybrany, ubranka nie wyprane, wyprawka nie gotowa, szkoła rodzenia dopiero sie zaczęła. Nie, nie i jeszcze raz nie! Nie jestem gotowa!

Do góry