reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Fanti jak powiedziałam mężowi, że jak urodzę w lutym to zostanę "wyrzucona"z forum marcowych mam to on mi powiedział i co Ty biedna wtedy zrobisz :p A po chwili dodał, że wie i że mam ukrywać Antosia do marca i wtedy Wam posłać zdjęcie, co za różnica czy dzidzi będzie miał 1 dzień czy 1 tydzień :p :-D:-D

reklama
Dzwonie do teścia i pytam czy seba się obudził a on do mnie no dobra to zaraz go obudzę :/ nasz kur.... Cały czas jestem sama jak jest w pracy to rozumie ale on wraca zje i idzie spać i tak codziennie zawsze jest zmęczony zawsze

Bar fajnie ci wyszedł poprzedni wpis :) czytając na szybko zrozumiałam ze Twój poszedł spać do wózka :D

Matko i na koniec wyszło ze marcowe mamy to kryptonim dla drugiej grupy lutowych :p ja tam się przed szereg nie wychylam, ostatnio takiego stresa łapie w związku z rewolucja po porodzie, że mogę przenosić choćby i do lipca, bo psychicznie nie jestem gotowa :p

Fanti jak powiedziałam mężowi, że jak urodzę w lutym to zostanę "wyrzucona"z forum marcowych mam to on mi powiedział i co Ty biedna wtedy zrobisz :p A po chwili dodał, że wie i że mam ukrywać Antosia do marca i wtedy Wam posłać zdjęcie, co za różnica czy dzidzi będzie miał 1 dzień czy 1 tydzień :p :-D:-D
Ja mam szpiegów wszędzie więc się nie ukryjesz :p

Bar mąż był u rodziców więc poczuł się jak dziecko więc odpuść mu ;)

Hahahaha ja to samo....tak przeczytałam :D ze twój chłop do wózka poszedł i tak myślę... i nie złamał?

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja sie przed szereg nie wychylam! Mam termin na 21 marca, wcześniej niż 1 marca moja stopa na porodówce nie stanie! Wózek jeszcze nie wybrany, ubranka nie wyprane, wyprawka nie gotowa, szkoła rodzenia dopiero sie zaczęła. Nie, nie i jeszcze raz nie! Nie jestem gotowa!

Do góry