reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

U mnie brzydka pogoda, i tak od kilku dni. Ale w sumie nie pada wiec nie jest zle, lepsze to niz upały :-)

reklama
mantka coś pływa hehe :rofl2: na pewno bedzie pływać jakaś krewetka :D u mnie dopiero wizyta 12 sierpnia ale jest ok musi byc a jak nie to i tak na to wpływu nie mamy więc chillout :-) :-D

babka juz szaleje dzwoniła że pół sklepu wyniosła :crazy: mowiłam jej zeby sie opamietała bo moze sie rozejść ciąża to stwierdziła że przecież sie nie zmarnuje ktoś kiedyś bedzie w ciązy :-D

Chrobek super że wizyta udana fajnie że masz już taką dużą fasolkę:-)

Ja jutro na wizytę i też liczę na serduszko :-)

kamilaasami ja nie pilnuje diety bo nigdy nie miałam z tym problemów więc mam nadzieję że i teraz tak będzie:tak:

fruzka ja ostatnio miałam ochotę na piwko jak byłam ze znajomymi i było cholernie ciepło a tak to nic mnie nie ciągnie :-p

szefiec ja też chciałam ostatnio kupić sobie lecha free bo był nowy smak ale on ma poniżej 0,5% alkoholu czyli coś tam jest tego alkoholu więc kupiłam sobie warkę 0% i byłam spokojna.

U mnie pogoda na weekend była super a teraz ma być zimno i już to dziś widać

Witam

U mnie dziś jakiś lepszy dzień. Mimo mdłości i bliskich porannych spotkań z kibelkiem jakoś mam lepsze samopoczucie niż ostatnio. Właśnie wróciliśmy z synem z placu zabaw.

kamilaasami kciuki zaciśnięte!

Co do wózka to my mamy po młodym Jedo Fyn i tak jak chorobek pisała duży i ciężki jest, ale po naszych nierównościach super się nim smigało. Gondola jest jak nówka, bo młody nie znosił jej i szybko z niej wyrósł, mimo że ten model ma naprawdę dużą gondolę. Ale spacerówkę niestety ciężko było zmieścić do auta dlatego mam w planach zakup jakiegoś fajnie składającego się wózka spacerowego dla malucha.

Chorobek super wieści! Duża fasolka już urosła :-)

My mieliśmy tylko łóżeczko, stało w sypialni więc wygoda była, bo młody zawsze pod ręką. Teraz śpi sam w swoim własnym "dorosłym" łóżku, ale i tak mniej więcej od 6 mam go już u siebie :-D. Ale te kosze bardzo mi się podobają tyle, że jak kolejne odziedziczy wzrost po synu to więcej jak 2 miesiące nie pospałoby w tym koszu :-(.

Bar Bra to jutro kciukamy za ciebie :-).

Mysle ze 0.5% to nie zaszkodzi ale dopiero w 2trymestrze, pamiętam ze siostra mojego narzeczonego kupiła takie wino 0.5% cos kolo 50zl placila i jak byla okazja to wypijala sobie pól lampki ale z lodem.

Czesc dziewczyny dwa dni mnie nie bylo, wiec nawet nie probuje nadrabiac.
Ja wlasnie czekam na swoja wizyte, jestem troche sdenerwowana bo ostatnio bardzo bolal mnie brzuch, i jeszcze to moje wysokie cisnienie i bol glowy nie do wytrzymania, a przyznam ostatnio sie wogole nie oszczedzalam.

Dziewczyny jak chcecie się napić piwa to polecam Bavarie 0,0 %. To jest Belgijskie piwo, można je np kupić w Auchan, jest tradycyjne, jablkowe i brzoskwniowe. Lepsze tradycyjne bo te smakowe jak soczki gazowane smakują.

reklama
Ale jak mogłam pic to nie chciałam i nie lubiłam piwa :p ale to tak zawsze, jak nie można to się chce :-)

Do góry