reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Wpisz sobie w google suwaczki i znajdz taki jaki Ciebie interesuje ;) Jak sobie juz wybierzesz to powinno Ci wygenerowac kod BB.

Pozniej wejdz w ustawienia profilu i edytuj sygnature. I tam masz pole w ktore wklejasz BB kod i zapisz ; ) Juz powinno byc zrobione ;)

Wy wszystkie dzisiaj chyba wolne macie, co?? Ja caly dzien w robocie ; (. Nie pamietam kiedy ostatni raz weekend wolny mialam a juz szczegolnie niedziele ;/

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
reklama
Wpisz sobie w google suwaczki i znajdz taki jaki Ciebie interesuje ;) Jak sobie juz wybierzesz to powinno Ci wygenerowac kod BB.

Pozniej wejdz w ustawienia profilu i edytuj sygnature. I tam masz pole w ktore wklejasz BB kod i zapisz ; ) Juz powinno byc zrobione ;)

Wy wszystkie dzisiaj chyba wolne macie, co?? Ja caly dzien w robocie ; (. Nie pamietam kiedy ostatni raz weekend wolny mialam a juz szczegolnie niedziele ;/

Ja od niedzieli 28.06 mam l4 aż do rozwiązania-praca w sklepie budowlanym 8 lub 10 godz.stania na farbach więc od razu dostałam

Chcialabym miec tak dobrze [emoji14]

Ja sie na usg dopiero pod koniec miesiaca wybieram wiec zobaczymy co i jak.

Natka90 szkoda, że w Irlandii nie dają l4. Ja to bym zwariowala gdybym musiała pracować do końca.

Pewnie ze sa. W sumie sa dwa wyjscia tylko ja mam maly okres przepracowany w Irlandii i ani grosza bym nie dostala ma chorobowym. Wyprawka kosztuje a jeszcze slub bierzemy i tez kasa potrzebna wiec w sumie wyboru nie mam.

reklama
Do góry