reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Wpisz sobie w google suwaczki i znajdz taki jaki Ciebie interesuje ;) Jak sobie juz wybierzesz to powinno Ci wygenerowac kod BB.

Pozniej wejdz w ustawienia profilu i edytuj sygnature. I tam masz pole w ktore wklejasz BB kod i zapisz ; ) Juz powinno byc zrobione ;)

Wy wszystkie dzisiaj chyba wolne macie, co?? Ja caly dzien w robocie ; (. Nie pamietam kiedy ostatni raz weekend wolny mialam a juz szczegolnie niedziele ;/

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
reklama
Wpisz sobie w google suwaczki i znajdz taki jaki Ciebie interesuje ;) Jak sobie juz wybierzesz to powinno Ci wygenerowac kod BB.

Pozniej wejdz w ustawienia profilu i edytuj sygnature. I tam masz pole w ktore wklejasz BB kod i zapisz ; ) Juz powinno byc zrobione ;)

Wy wszystkie dzisiaj chyba wolne macie, co?? Ja caly dzien w robocie ; (. Nie pamietam kiedy ostatni raz weekend wolny mialam a juz szczegolnie niedziele ;/

Ja od niedzieli 28.06 mam l4 aż do rozwiązania-praca w sklepie budowlanym 8 lub 10 godz.stania na farbach więc od razu dostałam

Chcialabym miec tak dobrze [emoji14]

Ja sie na usg dopiero pod koniec miesiaca wybieram wiec zobaczymy co i jak.

Natka90 szkoda, że w Irlandii nie dają l4. Ja to bym zwariowala gdybym musiała pracować do końca.

Pewnie ze sa. W sumie sa dwa wyjscia tylko ja mam maly okres przepracowany w Irlandii i ani grosza bym nie dostala ma chorobowym. Wyprawka kosztuje a jeszcze slub bierzemy i tez kasa potrzebna wiec w sumie wyboru nie mam.

reklama
Do góry