reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

A ja dzisiaj czytałam że na Podkarpaciu 104 zachorowania i zakaz odwiedzin we wszystkich szpitalach:no:
Mam nadzieje że minie wreszcie ta grypa i wszystko do normy wróci

Ale mam dzisiaj lenia, normalnie cud że palcem ruszam i posta pisze

reklama
Ja leze pod kocem. Z nosa mi sie leje. Nie mam na nic sily. Nie wiem jak jutro sie Kamilem bede zajmowac. Co gorsze,zostawic go z zasmarkana matka w domu czy puscic w bakterie do przedszkola? :p

Witam sie po calym dniu:)

Ci do "opisu" to staralam sie delikatnie i z usmiechem to opisac by zbytnio tych wrazliwych mam nie obrzydzic :p

Wyprasowalam i poskladalam wszystkie ciuszki!!!! [emoji7]

Zostala mi tylko posciel. Zaraz dokoncze pakowac torbe i na dzis koniec. Mialo byc troszke wiecej zrobione ale nie sadzilam, ze Zuza ma tyle ubranek.... :p

Fanti- co to "oficjalnych" 3 miejsc to ja nie wiem dlaczego ale ja przeciez od poczatku mialam termin przed Cocosh :p caly czas mnie e rozmowach pomijalyscie ale wowczas sie tym nie przejmowalam. Teraz gdy walka o dostep do forum trwa bede sie klocic! ;) haha

A tak btw- ja sie na wywalanie aktywnych mam nie zgadzam! Lilith mozesz sie "pozbyc" ale nas????

Co do grypy... To ja sie jej troszke obawiam :( nie lubie takich akcji :/

Ciasta dzis nie robilam ale to przez okolicznosci ;)

Volka ja bym w domu zostawila ;)

Ja chce zeby moj po nas przyjechal na samo wyjscie ze auto bedzie nagrzane :D ze tylko wejdzie do szpitala pozbiera rzeczy i wychodzimy :D

Wolę żeby porodu rodzinne były... a na odwiedzinach całej ferajny ludzi mi nie zależy przynajmniej święty spokój :D

Zerzarlam cala mała pizzę... i jest mi niesamowicie dobrze :D

Dzisiaj mnie strasznie ,szyjka' boli mam nadzieje ze to nic takiego !

Ja wypralam pościel itp. Pokrowce do wózka i fotelika :D Ale bałam się bude wsadzic bo ona taką jakąś sztywna i założyłam ja sppwrotem haha

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Eh dziewczyny a ja po wizycie ale dalej nic nie wiem....
Doktor popytal o szpital,pobral wymaz na GBs (tak?) i zrobil mega szybkie usg,mala glowka na dol,wagi nie znam i nie bede wiedziec bo pomiar w usg zepsuty.Znam tylko wielkosc glowki 90.19 na 36w4d i wielkosc kosci udowej 71.80 na 36w6d czyli wielkosci o jakies poltorej tygodnia wiecej od daty z OM.Miala ktoras podobne wielkosci? To bym wiedziala mniej wiecej wage...I kolejna wizyta 9.03 jak ja juz moge byc juz wtedy po porodzie...Doktor jakis dziwny,ani szyjki nie zbadal ani nic...

Potem poszlam z L4 do pracy i posiedzialam na chwile na kazdym oddziale,wypilam herbatke,pogadalam.A tetno dzis szalalo jak diabli a jutro wizyta u kardiologa...Brzuch coraz czeciej boli,i robi sie twardy...Eh wyjdzie w praniu porod :)

Pranie zrobilam jedno i dzis poza tym nic wiecej.

Na polu najpierw ulewa a potem snieg i z wczorajszych 12 stopni dzis zostalo tylko 2...

Bursztynek oo to widze ze porod wielkimi krokami sie zbliza :) Ja przy Lilce przy CC nie widzialam zeby czop wypadl,moze dopiero na sali...

A ja położyłam Zuzke o 18 30 i nawet z nią zasnelam na godzinę. Pewnie teraz nie będę spała do północy a M o 2 w nocy wstaje... chyba zacznę czytać książkę...

reklama
Do góry