reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Cien jesli dobrze pamietam to cos kolo 30-40sekund taki skurcz trzyma. Im sa czesciej tym sa dluzsze. Cos kolo 60 sekund

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Moja się na szczęście uspokoiła, wyskoczyła z m na zakupy to ból jak na okres, teraz przeszło, ale nawalają plecy tylko prawa strona :/ w międzyczasie Emka zasnęła babci, niedawno się obudziła i widać, że niedospana. M ją kąpie, potem ma obiecane, że będą się bawić klockami.

Co do skurczy to nie pamiętam :confused:

Cień ja mam przez cały dzień do 5 skurczy w różnych godzinach lekarz mówił ze jak nie sa regul. To jest ok. :) i trwają z 10s.

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Cien porodowe sa strasznie regularne. Jak masz co 7 minut to beda co 7 minut i nie ma opcji ze ktorys nie nadejdzie... no i sie nasilaja i czas miedzy nimi sie skraca.

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Ja odkad nie pracuje i siedze w domu to nie zarejestrowalam ani jednego skurczu czy jakiegos twardnienia brzucha ;)

reklama
Do góry