reklama
dzastibasti
Fanka BB :)
Fanti ja chce pozwolenie Pomimo, że bardzo się staram słuchać Cię, że my marcowe mamy Ale mój Antoś już jest duży (o ile wierzyć usg) i jakby miał się urodzić wg terminu czyli 3.03 to chyba nie dam rady ( A cesarki się boje, bo mi płytki krwi strasznie spadają ) Ale jak mi zagwarantujesz, że będzie miał jakieś 3,5 kg - 3,8 kg to poczekam do marca
Dzieki za odpowiedz,ale one musza byc regularne zeby sie cos dzialo ? Jak taki jeden sie pojawi czy dwa to falszywy alarm ?
Musza byc regularne i trwac co najmniej 2h. A skurcze porodowe trwaja od minutki nawet do dwóch w tej ostatniej fazie.
Ja od ok 2 tyg mam skurcze dosc bolesne ale mam ich ok 5-6 dziennie. Gdy cos sie dzieje i są regularne to ide pod prysznic i mijają, porodowe nie mina.
A cos sie dzieje??
Dzasti Ty się nie tłumacz. Rodzisz w marcu i koniec.
Ja ci obiecać mogę wszystko nawet że gwiazda betlejemska w dniu narodzin Antosia zaświeci. Ale uprzedzam obietnic dotrzymuje tylko dla swojego Oliwierka
Ja ci obiecać mogę wszystko nawet że gwiazda betlejemska w dniu narodzin Antosia zaświeci. Ale uprzedzam obietnic dotrzymuje tylko dla swojego Oliwierka
Jeszcze jaNo dobra.
Cocosh
Chrobek
Bursztynek
Volka
Kate
Isia
Ktoś jeszcze?? Na razie tylko te mają pozwolenie na rodzenie w lutym. Ktoś jeszcze chce pozwolenie? Bo zamykam listę i żadnych pozwoleń nie będzie.
reklama
Chorowitkom zdrówka życzę !
Fani będziesz zadowolona z jazdy po naszych chodnikach itp x łander nieźle daje rade
Kate -no następna przekazuje tu takie emocje wow
Kamila ja to bym darowała sobie chyba takie zajęcia ehh
Serduszko kochana dasz rade ! Jutro będzie lepszy dzień ! Musi
Fanti Ja nie chce być na tej liście ,ale jak jakimś niefartem nie uda mi się dorwać do marca to ja sobie z forum poradzę , jak mnie wyrzucisz to opłace dobrego hakera i będę podglądać hie hie ;D
Fani będziesz zadowolona z jazdy po naszych chodnikach itp x łander nieźle daje rade
Kate -no następna przekazuje tu takie emocje wow
Kamila ja to bym darowała sobie chyba takie zajęcia ehh
Serduszko kochana dasz rade ! Jutro będzie lepszy dzień ! Musi
Fanti Ja nie chce być na tej liście ,ale jak jakimś niefartem nie uda mi się dorwać do marca to ja sobie z forum poradzę , jak mnie wyrzucisz to opłace dobrego hakera i będę podglądać hie hie ;D