reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Chyba zostawie Kamila w domu. W przedszkolu chyba i tak wiecej zarazkow a ja co chwile jednak chodze myc rece...

reklama
No dobra.
Cocosh
Chrobek
Bursztynek
Volka
Kate
Isia
Ktoś jeszcze?? Na razie tylko te mają pozwolenie na rodzenie w lutym. Ktoś jeszcze chce pozwolenie? Bo zamykam listę i żadnych pozwoleń nie będzie.

Fanti ja chce pozwolenie :D Pomimo, że bardzo się staram słuchać Cię, że my marcowe mamy :D Ale mój Antoś już jest duży (o ile wierzyć usg) i jakby miał się urodzić wg terminu czyli 3.03 to chyba nie dam rady :p ( A cesarki się boje, bo mi płytki krwi strasznie spadają :( ) Ale jak mi zagwarantujesz, że będzie miał jakieś 3,5 kg - 3,8 kg to poczekam do marca :p:p:p

Hahahahaha Fanti rozsmieszasz mnie :)

Mnie dziś cały dzień brzuch boli jak na okres, ale tak mocniej niż przez ostatnie dni i jakieś bezbolesne skurcze się pojawiają.

Dzieki za odpowiedz,ale one musza byc regularne zeby sie cos dzialo ? Jak taki jeden sie pojawi czy dwa to falszywy alarm ?

Musza byc regularne i trwac co najmniej 2h. A skurcze porodowe trwaja od minutki nawet do dwóch w tej ostatniej fazie.

Ja od ok 2 tyg mam skurcze dosc bolesne ale mam ich ok 5-6 dziennie. Gdy cos sie dzieje i są regularne to ide pod prysznic i mijają, porodowe nie mina.

A cos sie dzieje??

Dzasti Ty się nie tłumacz. Rodzisz w marcu i koniec.
Ja ci obiecać mogę wszystko nawet że gwiazda betlejemska w dniu narodzin Antosia zaświeci. Ale uprzedzam obietnic dotrzymuje tylko dla swojego Oliwierka :p

reklama
Chorowitkom zdrówka życzę !

Fani będziesz zadowolona z jazdy po naszych chodnikach itp ;) x łander nieźle daje rade ;)

Kate -no następna przekazuje tu takie emocje ;) wow ;)

Kamila ja to bym darowała sobie chyba takie zajęcia ehh

Serduszko kochana dasz rade ! Jutro będzie lepszy dzień ! Musi ;)

Fanti Ja nie chce być na tej liście ,ale jak jakimś niefartem nie uda mi się dorwać do marca to ja sobie z forum poradzę , jak mnie wyrzucisz to opłace dobrego hakera i będę podglądać hie hie ;D

Do góry