reklama
Bursztynek ale dasz nam znać, że jedziesz rodzić??
Aaaa... i jeszcze jedno.. skoro nie chcecie po dobroci posłuchać, że jesteśmy MARCÓWKAMI to inaczej z wami pogadam.. Zarządzam, że każda która odważy się urodzić w lutym zostanie wyrzucona z marcówek!!!!
Dopuszczam tylko 3 wyjątki.. kto się zmieści to jego fuks.. reszta trudno..
Aaaa... i jeszcze jedno.. skoro nie chcecie po dobroci posłuchać, że jesteśmy MARCÓWKAMI to inaczej z wami pogadam.. Zarządzam, że każda która odważy się urodzić w lutym zostanie wyrzucona z marcówek!!!!
Dopuszczam tylko 3 wyjątki.. kto się zmieści to jego fuks.. reszta trudno..
MłodaMama93
Fanka BB :)
Nie nie śpię teściowa ze szwagierka przyjechały na herbatę przywiozla mi koszule bo zwezala i będzie mi szyla przescieradelko z kocyka do gondoli... i tak z nimi siedziałam :/ miały być po 9 ja wcześniej wstałam przyjechały 11:20 fotelik mi przywiozly z piwnicy,muszę szybko jakas zupę zrobić bo jestem taka glodna!
Ja Na wyjscie z racji ze mam 5km do domu ubieram tylko body z dł.rękawem pol śpiochy mam taki misiowy pajacyk czapkę kocyk i tyle
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Ja Na wyjscie z racji ze mam 5km do domu ubieram tylko body z dł.rękawem pol śpiochy mam taki misiowy pajacyk czapkę kocyk i tyle
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Siwa88
Lewusek wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń :-)
Bursztynek jeszcze trochę i będziecie się cieszyć córeczką po drugiej stronie brzuszka :-)
Maya ja na wyjście mam dla synka body z krótkim rękawem, pajacyk i kombinezonik.
Aniabe zdrówka dla ciebie i dzieciaczków
Fanti super ten wozeczek :-)
Co do postu to Ja tylko w wigilię poszcze, ale tak się składa że u mnie dziś tylko pomidorowa i ziemniaki z jajkiem wiec w sumie nieświadomy post :-)
Bursztynek jeszcze trochę i będziecie się cieszyć córeczką po drugiej stronie brzuszka :-)
Maya ja na wyjście mam dla synka body z krótkim rękawem, pajacyk i kombinezonik.
Aniabe zdrówka dla ciebie i dzieciaczków
Fanti super ten wozeczek :-)
Co do postu to Ja tylko w wigilię poszcze, ale tak się składa że u mnie dziś tylko pomidorowa i ziemniaki z jajkiem wiec w sumie nieświadomy post :-)
Ja już wróciłam postawiłem pranie teraz jem żurek w pępka kupiłam 2 pary spodenek
Teraz jeszcze do położnej zadzwonię
Fanti a co ze mną? Jak mnie odwołują to nie wiem jak będzie mogę nie dać rady ścisnac nóg do marca też mnie wrzucisz?
Teraz jeszcze do położnej zadzwonię
Fanti a co ze mną? Jak mnie odwołują to nie wiem jak będzie mogę nie dać rady ścisnac nóg do marca też mnie wrzucisz?
elisse
Lewusek wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Spełnienia marzeń
Bursztynek poród już się zbliża wielkimi krokami mi czop razem z wodami odszedł.
Fanti w końcu doczekałaś się wózka teraz cichutko, dzieci śpią
Ja jak na razie nie szykuję ubranek na wyjście ze szpitala. Teraz czeka mnie prasowanie i układanie ubranek na półkach.
Ja powoli wracam do żywych. Córka zaraziła mnie rotawirusem. Jeszcze nadal bardzo słaba jestem. Ciężko było Was nadrobić.
Bursztynek poród już się zbliża wielkimi krokami mi czop razem z wodami odszedł.
Fanti w końcu doczekałaś się wózka teraz cichutko, dzieci śpią
Ja jak na razie nie szykuję ubranek na wyjście ze szpitala. Teraz czeka mnie prasowanie i układanie ubranek na półkach.
Ja powoli wracam do żywych. Córka zaraziła mnie rotawirusem. Jeszcze nadal bardzo słaba jestem. Ciężko było Was nadrobić.
Udało nam się z Olim dojść do skomplikowanego rozbioru wózka.. hehe..
Wstawiłam zdjęcia na zakupowym..
Oj doczekałam się dziewczyny wózka.. spędzało mi to już sen z powiek.. jak ja sobie coś wymyślę to muszę to mieć.. mąż w końcu mimo, że wiele razy go pytałam "czy ten może być" wieczorem pyta "to jaki kupiłaś? zielony?"
Eh.. faceci..
A czy jestem światowa? Hehehe.. dobre sobie.. ja po prostu mam "parcie na szkło"
Bar Zaciskaj nogi do 1 marca.. na tą chwilę zdaje się zarezerwowane pierwsze trzy miejsca mają Cocosh, Chrobek i miała być Isia ale chyba będzie Bursztynek.. Reszta trzyma mocno..
Miała być też Lilith ale ona raczej się do lutówek przeniosła już..
Ostatecznie kogo jak kogo ale naszego kochanego głodomora się nie pozbędziemy
Wstawiłam zdjęcia na zakupowym..
Oj doczekałam się dziewczyny wózka.. spędzało mi to już sen z powiek.. jak ja sobie coś wymyślę to muszę to mieć.. mąż w końcu mimo, że wiele razy go pytałam "czy ten może być" wieczorem pyta "to jaki kupiłaś? zielony?"
Eh.. faceci..
A czy jestem światowa? Hehehe.. dobre sobie.. ja po prostu mam "parcie na szkło"
Bar Zaciskaj nogi do 1 marca.. na tą chwilę zdaje się zarezerwowane pierwsze trzy miejsca mają Cocosh, Chrobek i miała być Isia ale chyba będzie Bursztynek.. Reszta trzyma mocno..
Miała być też Lilith ale ona raczej się do lutówek przeniosła już..
Ostatecznie kogo jak kogo ale naszego kochanego głodomora się nie pozbędziemy
reklama