reklama
Ania Be dużo zdrówka!
Volka a u Was pogoda spacerowa? Bo u nas ciągle pada... momentami nawet leje :/
Bursztynek to już niedługo będziesz trzymała w rączkach swoją córeczkę pamiętaj, że czekamy na zdjęcia pokoiku Zuzki
Fanti co Ty tak milczysz?
MlodaMama pewnie jeszcze smacznie śpi w taką pogodę
Sarna a Ty jeszcze trzy dni i możesz spokojnie rodzic do kiedy mama zostaje u Was?
Co do postu to ja też go nie przestrzegam....
Volka a u Was pogoda spacerowa? Bo u nas ciągle pada... momentami nawet leje :/
Bursztynek to już niedługo będziesz trzymała w rączkach swoją córeczkę pamiętaj, że czekamy na zdjęcia pokoiku Zuzki
Fanti co Ty tak milczysz?
MlodaMama pewnie jeszcze smacznie śpi w taką pogodę
Sarna a Ty jeszcze trzy dni i możesz spokojnie rodzic do kiedy mama zostaje u Was?
Co do postu to ja też go nie przestrzegam....
Lewusek wszystkiego najlepszego dużo zdrówka szczęscia i spełnienia marzeń oraz szczesliwego rozwiązania.
Bursztynek gratulacje ja nie pamietam czy czop mi odszedł bo rano poczułam tak jakbym okres dostała i poszlam siku i odrazu wody zaczeły sie saczyć.
Fanti zdjecia fryzurki dodane na brzuszkowym
Bursztynek gratulacje ja nie pamietam czy czop mi odszedł bo rano poczułam tak jakbym okres dostała i poszlam siku i odrazu wody zaczeły sie saczyć.
Fanti zdjecia fryzurki dodane na brzuszkowym
clodi
Fanka BB :)
Lewusek wszystkiego co najlepsze!!!
A ja zawsze poszczę, to tylko 2 dni w roku. A miała bym wyżuty sumienia potem. W piątki też mięsa nie jem chyba że zapomnie.
A ja zawsze poszczę, to tylko 2 dni w roku. A miała bym wyżuty sumienia potem. W piątki też mięsa nie jem chyba że zapomnie.
Sarna80
Fanka BB :)
Isia moja mamuska przyjezdza na 3 tyg. Ale gdyby sie okazalo, ze trzeba dluzej to bilet przebukujemy. Jak juz kupicie tapety to sie pochwal.
Volka to Ty masz sily na spacery? Mi sie juz nic nie chce a dzisiaj to zrobilam sobie drzemke. Nie pamietam od ilu lat tak nic nie robilam.
Ania be zdrowka. Kuruj sie Ty masz juz termin na cc?
Volka to Ty masz sily na spacery? Mi sie juz nic nie chce a dzisiaj to zrobilam sobie drzemke. Nie pamietam od ilu lat tak nic nie robilam.
Ania be zdrowka. Kuruj sie Ty masz juz termin na cc?
reklama
Jestem jestem..
Dziś z młodym obudziliśmy się o 9.30 i ledwie poszłam do toalety rano a tu kurier dzwoni, że jedzie do mnie..
Ja spokojnie, zawsze dzwonią, że będą za pół godz więc jeszcze prysznic zdążę, a on mówi, że jest już na mojej ulicy.. W takim tempie to nawet bez ciąży się nie ubierałam.. nagle nogi da się wysoko zadrzeć do spodni itd.. szok..
A pan przyniósł nasz wózek..
http://allegro.pl/show_item.php?item=5959058774
To jest ten. Nasze zdjęcia na razie nie pokażę, bo nie umiem zdjąć gondoli.. a poza tym dzieci już w nim śpią i to pokażę..
Dziś z młodym obudziliśmy się o 9.30 i ledwie poszłam do toalety rano a tu kurier dzwoni, że jedzie do mnie..
Ja spokojnie, zawsze dzwonią, że będą za pół godz więc jeszcze prysznic zdążę, a on mówi, że jest już na mojej ulicy.. W takim tempie to nawet bez ciąży się nie ubierałam.. nagle nogi da się wysoko zadrzeć do spodni itd.. szok..
A pan przyniósł nasz wózek..
http://allegro.pl/show_item.php?item=5959058774
To jest ten. Nasze zdjęcia na razie nie pokażę, bo nie umiem zdjąć gondoli.. a poza tym dzieci już w nim śpią i to pokażę..