reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Ja już po drzemce :/ ehhhhhhhh dzwonili z basenu gdzie Zuzka chodzi potwierdzić nasza obecność jutro. Niestety jutro wizyta na basenie na mojej głowie bo M w nocy wyjeżdża i wraca w piątek późno wieczorem... ehhhhhh

reklama
Ania Be dużo zdrówka!
Volka a u Was pogoda spacerowa? Bo u nas ciągle pada... momentami nawet leje :/
Bursztynek to już niedługo będziesz trzymała w rączkach swoją córeczkę :) pamiętaj, że czekamy na zdjęcia pokoiku Zuzki
Fanti co Ty tak milczysz?
MlodaMama pewnie jeszcze smacznie śpi w taką pogodę :)
Sarna a Ty jeszcze trzy dni i możesz spokojnie rodzic ;) do kiedy mama zostaje u Was?

Co do postu to ja też go nie przestrzegam....

Lewusek wszystkiego najlepszego dużo zdrówka szczęscia i spełnienia marzeń oraz szczesliwego rozwiązania.

Bursztynek gratulacje :) ja nie pamietam czy czop mi odszedł bo rano poczułam tak jakbym okres dostała i poszlam siku i odrazu wody zaczeły sie saczyć.

Fanti zdjecia fryzurki dodane na brzuszkowym ;)

Lewusek wszystkiego co najlepsze!!!;-) ;)

A ja zawsze poszczę, to tylko 2 dni w roku. A miała bym wyżuty sumienia potem. W piątki też mięsa nie jem chyba że zapomnie.

Isia moja mamuska przyjezdza na 3 tyg. Ale gdyby sie okazalo, ze trzeba dluzej to bilet przebukujemy. Jak juz kupicie tapety to sie pochwal.
Volka to Ty masz sily na spacery? Mi sie juz nic nie chce a dzisiaj to zrobilam sobie drzemke. Nie pamietam od ilu lat tak nic nie robilam.
Ania be zdrowka. Kuruj sie Ty masz juz termin na cc?

Lewusek sto lat sto lat... wszystkiego najlepszego, dużo uśmiechu na codzień, zero trosk, i szybkiego i bezbolesnego rozwiązania :) Buziaki kochana :)

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Jestem jestem..
Dziś z młodym obudziliśmy się o 9.30 i ledwie poszłam do toalety rano a tu kurier dzwoni, że jedzie do mnie..
Ja spokojnie, zawsze dzwonią, że będą za pół godz więc jeszcze prysznic zdążę, a on mówi, że jest już na mojej ulicy.. W takim tempie to nawet bez ciąży się nie ubierałam.. nagle nogi da się wysoko zadrzeć do spodni itd.. szok..
A pan przyniósł nasz wózek..
http://allegro.pl/show_item.php?item=5959058774
To jest ten. Nasze zdjęcia na razie nie pokażę, bo nie umiem zdjąć gondoli..:p a poza tym dzieci już w nim śpią :p i to pokażę..:p

Do góry