reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Jakbym uslyszala od meza, ze wygladam teraz jak budda to by taki opierdziel dostal, ze chyba by sie wyprowadzil! Mam strasznie slaba samoocene jak spogladam w lustro. Nie podobam sie sama sobie w ciazy :((
Jeszcze ten gruuby cellulit, chyba tylko pod oczami sie jeszcze nie pojawil ://

Ja tez nie postuje... jutro robie zurek i mam brokula to jakis moze makaron z sosem albo cos[emoji14]

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Fanti gdzie znalazłaś to nagranie z Facebooka? :D
Dostałam od sąsiadki :p

Czytam Was na bieżąco ale brak weny by pisać...
Podłamana jestem. Psychicznie wysiadlam dzis... :( nie będę marudzić.
Cień trzymam kciuki za wizytę jutrzejsza ...
Serduszko a mówił Ci już ktoś, że wyżalenie się to nie jest marudzenie? Masz nas, masz wątek specjalny, nie chcesz żebyśmy komentowały ok- napisz słowo a tak będzie..
Fanti, fajnie ze udało Ci sie wynegocjować ten wozek :) rozumiem, ze to ten z którego wzięłaś ze mnie przykład z prośba o obnizeńie ceny? Tylko pamiętaj, ze mnie w taki sposób dwa tyg temu uciekła kołyska sprzed nosa hihi
Ale najważniejsze, ze sie udało!
Tak to ten sam co wzięłam z Ciebie przykład.. pierwszy raz w sumie negocojowałam..
Dostałam wieczorem sms że kurier jutro będzie to wieczorem jeszcze do bankomatu popylałam..
Jak będzie już u mnie to się pochwalę o ile będzie czym.. :p

Maya my jedynie sami malować będziemy a tak to sprawdzone osoby mamy do remontu, bo jednak zależy nam na czasie. W malowaniu mamy juz wprawę :-) mąż się jeszcze nad położeniem paneli zastanawia, ale ja wolę nie ryzykować bo to się może ciągnąc w nieskończoność :-)

Fanti ja bujam się jak pingwin juz praktycznie cały czas :-) zazdroszczę Ci że masz mamę blisko bo mieć taką pomoc to skarb :-)
No wiesz czasem ma to też swoje złe strony.. pomoc pomocą ale czasem upierdliwość też się włącza.. :/

Witam was. Uff nadrobilam. Bylam dzisiaj z mlodym u fryzjera takiego rabanu narobil ze on niechce ze do domku. Ale potem juz grzecznie siedzial i go obciela wreszcie bo juz mial dlugie włoski. A mnie cos teraz przegoniło tak mi najpierw niedobrze a potem jeszcze brzuch zaczął bolec i noga prawa strasznie mnie rwie prawa. Wzielam 2 magnezy poducha pod nogi i narazie leżę zobacze co dalej. Jutro rano na badanie krwi ide a po poludniu do gina.

Pokaż nam swojego synka :)
Ja swego czasu jak Oli był mały nie mogłam sobie poradzić z jego włoskami bo nie dawał się obciąć.. i szukałam pomocy tu na forum.. odezwał się do mnie wtedy na prv redaktor z TVN i ostatecznie wylądowaliśmy w programie telewizyjnym z tym problemem.. oczywiście skończyło się to po mojemu i nie miał obciętych włosków ale wycieczka do Krakowa była, hotel, występ w tv i jeszcze kasa za występ.. :p

Do góry