Wieczorne Hello
przeczytałam Was ale nie pamietam co komu odpisać hihi
Fanti, fajnie ze udało Ci sie wynegocjować ten wozek
rozumiem, ze to ten z którego wzięłaś ze mnie przykład z prośba o obnizeńie ceny? Tylko pamiętaj, ze mnie w taki sposób dwa tyg temu uciekła kołyska sprzed nosa hihi
Ale najważniejsze, ze sie udało!
U nas była dzisiaj kuzynka i skończyła nam cały pokoj zabaw. Jutro wstawię fotki ale pewnie na fb bo na forum sa za duze :/ no i dużo rzeczy wyrzucilysmy z pokoju Zuzki a cześć wlasńie znalazła sie w pokoju zabaw. Do nowego pokoju Zuzki z zabawek chyba tylko pójdą pet shopy i lalki Barbie. Musimy jeszcze pomysleć z M co zdobić z zamkiem takim do zabawy bo brzydko wyglada w pokoju zabaw, zasłania meble i ogólnie mi sie nie podoba
ale na bank go nie będziemy wyrzucać bo kupiliśmy go chyba na jesień albo przez wakacje.
Najgorzej bedzie z myciem podłóg w pokoju zabaw bo wszystko trzeba bedzie dawać na przedpokój. Muszę jechac do ikea po pojemniki na zabawki.
W pokoju Zuzki tapety całkowicie zdarte. M nie dał sie namówić na płyn i zrobił to z woda... Ale ok, niech mu tam bedzie.... Jajko mądrzejsze od kury
Jutro malowanie sufitu i gruntowanie ścian czy cos w tym stylu. A od weekendu tapetowanie.
Co do płci Bartusia to ja jakoś bardziej jestem przekonana, ze to jest wlasnie chłopak... Bo tak jak Fanti pisała, ze raczej nic nie odpadło
moze sie schowało
na szczęście ciuszki mam tylko na 56 na dzien i 62 na noc niebieskie z next to dziewczynce tez bedą pasowały. Szkoda mi trochę reklamówki z Zary bo zostawiłam tam chyba z 500 zł jak były przeceny.... Najwyżej wystawie na allegro hihi i pojedyncze ciuszki z c&a ale tez bardzo fajne
Zreszta wole wystawić te kilka ciuchów niz mam sprzedawać 10 wielkich worów ciuchów po Zuzce
bo tych naprawdę jest mi meeeeega szkoda
ale z drugiej strony bedzie sporo kasy hihi
A tak naprawdę to najważniejsze dla nas jest, zeby dzidziuś był zdrowy! Obojętnie jakiej płci