reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

my bylismy u wujka mojego bo ma dzis urodziny ale bez zadnej imprezki tak na herbatke i ciasto a jutro rano do znajomej na 10 jade wiec odezwe sie po 12 jak wroce :)
fanti super ze juz koniec jakos smutno tu bez ciebie :(
cien kciuki za wizyte i kolejna takze beddzie dobrze :)
na szczescie duzo nie naskrobalyscie jak mnie nie bylo to dalam rade nadrobic :)

reklama
Fanti gdzie znalazłaś to nagranie z Facebooka? :D

OGŁOSZENIE SPOŁECZNE
...nikt nie wyrzuca workow do mojego śmietnika!! Huehuehuehue ma sie ta silna reke :D chyba przyjmę się do komunalki czy coś...

Zjadłabym coś dobrego.

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Czytam Was na bieżąco ale brak weny by pisać...
Podłamana jestem. Psychicznie wysiadlam dzis... :( nie będę marudzić.
Cień trzymam kciuki za wizytę jutrzejsza ...

Wieczorne Hello :) przeczytałam Was ale nie pamietam co komu odpisać hihi
Fanti, fajnie ze udało Ci sie wynegocjować ten wozek :) rozumiem, ze to ten z którego wzięłaś ze mnie przykład z prośba o obnizeńie ceny? Tylko pamiętaj, ze mnie w taki sposób dwa tyg temu uciekła kołyska sprzed nosa hihi
Ale najważniejsze, ze sie udało!
U nas była dzisiaj kuzynka i skończyła nam cały pokoj zabaw. Jutro wstawię fotki ale pewnie na fb bo na forum sa za duze :/ no i dużo rzeczy wyrzucilysmy z pokoju Zuzki a cześć wlasńie znalazła sie w pokoju zabaw. Do nowego pokoju Zuzki z zabawek chyba tylko pójdą pet shopy i lalki Barbie. Musimy jeszcze pomysleć z M co zdobić z zamkiem takim do zabawy bo brzydko wyglada w pokoju zabaw, zasłania meble i ogólnie mi sie nie podoba :) ale na bank go nie będziemy wyrzucać bo kupiliśmy go chyba na jesień albo przez wakacje.
Najgorzej bedzie z myciem podłóg w pokoju zabaw bo wszystko trzeba bedzie dawać na przedpokój. Muszę jechac do ikea po pojemniki na zabawki.
W pokoju Zuzki tapety całkowicie zdarte. M nie dał sie namówić na płyn i zrobił to z woda... Ale ok, niech mu tam bedzie.... Jajko mądrzejsze od kury ;)
Jutro malowanie sufitu i gruntowanie ścian czy cos w tym stylu. A od weekendu tapetowanie.
Co do płci Bartusia to ja jakoś bardziej jestem przekonana, ze to jest wlasnie chłopak... Bo tak jak Fanti pisała, ze raczej nic nie odpadło :) moze sie schowało :) na szczęście ciuszki mam tylko na 56 na dzien i 62 na noc niebieskie z next to dziewczynce tez bedą pasowały. Szkoda mi trochę reklamówki z Zary bo zostawiłam tam chyba z 500 zł jak były przeceny.... Najwyżej wystawie na allegro hihi i pojedyncze ciuszki z c&a ale tez bardzo fajne :)
Zreszta wole wystawić te kilka ciuchów niz mam sprzedawać 10 wielkich worów ciuchów po Zuzce :) bo tych naprawdę jest mi meeeeega szkoda :) ale z drugiej strony bedzie sporo kasy hihi
A tak naprawdę to najważniejsze dla nas jest, zeby dzidziuś był zdrowy! Obojętnie jakiej płci :)

Maya my jedynie sami malować będziemy a tak to sprawdzone osoby mamy do remontu, bo jednak zależy nam na czasie. W malowaniu mamy juz wprawę :-) mąż się jeszcze nad położeniem paneli zastanawia, ale ja wolę nie ryzykować bo to się może ciągnąc w nieskończoność :-)

Fanti ja bujam się jak pingwin juz praktycznie cały czas :-) zazdroszczę Ci że masz mamę blisko bo mieć taką pomoc to skarb :-)

reklama
Witam was. Uff nadrobilam. Bylam dzisiaj z mlodym u fryzjera takiego rabanu narobil ze on niechce ze do domku. Ale potem juz grzecznie siedzial i go obciela wreszcie bo juz mial dlugie włoski. A mnie cos teraz przegoniło tak mi najpierw niedobrze a potem jeszcze brzuch zaczął bolec i noga prawa strasznie mnie rwie prawa. Wzielam 2 magnezy poducha pod nogi i narazie leżę zobacze co dalej. Jutro rano na badanie krwi ide a po poludniu do gina.

Do góry