reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

my bylismy u wujka mojego bo ma dzis urodziny ale bez zadnej imprezki tak na herbatke i ciasto a jutro rano do znajomej na 10 jade wiec odezwe sie po 12 jak wroce :)
fanti super ze juz koniec jakos smutno tu bez ciebie :(
cien kciuki za wizyte i kolejna takze beddzie dobrze :)
na szczescie duzo nie naskrobalyscie jak mnie nie bylo to dalam rade nadrobic :)

reklama
Fanti gdzie znalazłaś to nagranie z Facebooka? :D

OGŁOSZENIE SPOŁECZNE
...nikt nie wyrzuca workow do mojego śmietnika!! Huehuehuehue ma sie ta silna reke :D chyba przyjmę się do komunalki czy coś...

Zjadłabym coś dobrego.

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Czytam Was na bieżąco ale brak weny by pisać...
Podłamana jestem. Psychicznie wysiadlam dzis... :( nie będę marudzić.
Cień trzymam kciuki za wizytę jutrzejsza ...

Wieczorne Hello :) przeczytałam Was ale nie pamietam co komu odpisać hihi
Fanti, fajnie ze udało Ci sie wynegocjować ten wozek :) rozumiem, ze to ten z którego wzięłaś ze mnie przykład z prośba o obnizeńie ceny? Tylko pamiętaj, ze mnie w taki sposób dwa tyg temu uciekła kołyska sprzed nosa hihi
Ale najważniejsze, ze sie udało!
U nas była dzisiaj kuzynka i skończyła nam cały pokoj zabaw. Jutro wstawię fotki ale pewnie na fb bo na forum sa za duze :/ no i dużo rzeczy wyrzucilysmy z pokoju Zuzki a cześć wlasńie znalazła sie w pokoju zabaw. Do nowego pokoju Zuzki z zabawek chyba tylko pójdą pet shopy i lalki Barbie. Musimy jeszcze pomysleć z M co zdobić z zamkiem takim do zabawy bo brzydko wyglada w pokoju zabaw, zasłania meble i ogólnie mi sie nie podoba :) ale na bank go nie będziemy wyrzucać bo kupiliśmy go chyba na jesień albo przez wakacje.
Najgorzej bedzie z myciem podłóg w pokoju zabaw bo wszystko trzeba bedzie dawać na przedpokój. Muszę jechac do ikea po pojemniki na zabawki.
W pokoju Zuzki tapety całkowicie zdarte. M nie dał sie namówić na płyn i zrobił to z woda... Ale ok, niech mu tam bedzie.... Jajko mądrzejsze od kury ;)
Jutro malowanie sufitu i gruntowanie ścian czy cos w tym stylu. A od weekendu tapetowanie.
Co do płci Bartusia to ja jakoś bardziej jestem przekonana, ze to jest wlasnie chłopak... Bo tak jak Fanti pisała, ze raczej nic nie odpadło :) moze sie schowało :) na szczęście ciuszki mam tylko na 56 na dzien i 62 na noc niebieskie z next to dziewczynce tez bedą pasowały. Szkoda mi trochę reklamówki z Zary bo zostawiłam tam chyba z 500 zł jak były przeceny.... Najwyżej wystawie na allegro hihi i pojedyncze ciuszki z c&a ale tez bardzo fajne :)
Zreszta wole wystawić te kilka ciuchów niz mam sprzedawać 10 wielkich worów ciuchów po Zuzce :) bo tych naprawdę jest mi meeeeega szkoda :) ale z drugiej strony bedzie sporo kasy hihi
A tak naprawdę to najważniejsze dla nas jest, zeby dzidziuś był zdrowy! Obojętnie jakiej płci :)

Maya my jedynie sami malować będziemy a tak to sprawdzone osoby mamy do remontu, bo jednak zależy nam na czasie. W malowaniu mamy juz wprawę :-) mąż się jeszcze nad położeniem paneli zastanawia, ale ja wolę nie ryzykować bo to się może ciągnąc w nieskończoność :-)

Fanti ja bujam się jak pingwin juz praktycznie cały czas :-) zazdroszczę Ci że masz mamę blisko bo mieć taką pomoc to skarb :-)

reklama
Witam was. Uff nadrobilam. Bylam dzisiaj z mlodym u fryzjera takiego rabanu narobil ze on niechce ze do domku. Ale potem juz grzecznie siedzial i go obciela wreszcie bo juz mial dlugie włoski. A mnie cos teraz przegoniło tak mi najpierw niedobrze a potem jeszcze brzuch zaczął bolec i noga prawa strasznie mnie rwie prawa. Wzielam 2 magnezy poducha pod nogi i narazie leżę zobacze co dalej. Jutro rano na badanie krwi ide a po poludniu do gina.

Do góry