reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Barbra byś się zlitowala... nie każdy ma cukiernie koło domu Fanti no to jeszcze prasowanko i będziesz gotowa?
Wy wszystkie na naleśniki macie chrapke a u nas dzien nalesnika i juz corce obiecałam, że zrobie na kolacje.

reklama
Nie mam czasu do Was pisać :( Mąż mój dzisiaj i jutro w domu to robi(my) generalne porządki :D Aż w szoku byłam jak mąż wysprzątał sypialnie, każdy kąt odkurzył, poodsuwał meble, swoje rzeczy poprzeglądał co nie co wyrzuciliśmy :D Jeszcze powiedział, że okno umyje :D Ja poukładałam w szafie i poprasowane rzeczy powoli do komody dla małego układam :D

Żelazko z waszego polecenia super prasuje :D Więc jeszcze raz dziękuje za polecenie :D i do tego cenę miało bardzo atrakcyjną :D

Teraz mam chwile, bo czekam aż mąż kolację zrobi:D Jak zjem to jeszcze trochę poprasuję :D

Clodi dobrze, że do domu wróciłaś :D

Ja mam już trzy zdjęcia jajuszek mojego Antosia to chyba nic mu się nie zmieni :p

Fanti no to jeszcze prasowanko i będziesz gotowa?
Zaczym prasowanie to jeszcze trzeba ogarnąć pranie. Już 3 pralki poszły. Jeszcze conajmniej 2. Chyba że się nie zmieści to jeszcze jedna będzie.
No i udało mi się wynegocjować wózek. Hura! Już jest w drodze do mnie. Rano kurier będzie :)
To też trzeba będzie wyprać.
No i zdecydowałam że jednak kołdry i poduszki nowych prac nie będę. Poszły do wietrzenia. Poszewki na to wyprane są.

Czesc dziewczyny..
Dzieki za slowa wspracia.Dzis wyszlo jak wyszlo ze takiej fuszki jak chcial to maz nie bedzie mial...Z jednej strony mi ulzylo bo nie jest to taka normalna fuszka...nie bede sie zaglebiac...Dzis juz jest lepiej,emocje opadly,jakas wrazliwa sie zrobilam w tej ciazy :(

Dzis znowu sprzatalam caly dzien,2 prania zrobilam,umylam wozek,maz kola napompowal,porzadek w butach i kurtkach zrobilam,tak wiec non stop cos.Maz kolege ma i tez ogarniaja,wiec nie mam nawet placu zeby pocwiczyc :)

A jutro na 9.10 do ginekologa ide,az sie boje.A w czwartek kardiolog.

Isia to fakt niespodzianka,ciekawa jestem co tak naprawde sie okaze po porodzie :)

Fanti- nie mam pojecia jak Ty to robisz, ze ze wszystkim tak szybko sie wyrabiasz :p super, ze juz prawie jestes na finiszu:)

Isia- z ta plcia to przekichane... :p teraz to zapewne masz zagwostke :D

Fanti- nie mam pojecia jak Ty to robisz, ze ze wszystkim tak szybko sie wyrabiasz :p super, ze juz prawie jestes na finiszu:)

Isia- z ta plcia to przekichane... :p teraz to zapewne masz zagwostke :D
Bursztynek ja całe życie taka byłam.. wszystko za wczas planuję w głowie.. każdą rzecz.. nawet jak tort miałam zrobić to plan przez tydzień miałam.. I lubię mieć wszystko zaplanowane i iść wg tego planu.
Bo w sumie tak jest prościej.. i właściwie co takiego dziś zrobiłam? Posegregowałam 3 worki ciuszków? Nie sama. z mamą..
Pralka pierze.. nie ja.. ja tylko rozwiesiłam na suszarce.. a to większe mama rozwieszała. Więc nic takiego nie zrobiłam.

reklama
A ja dzis pierwszy raz odkad wyszlam ze szpitala odkurzylam i pozmywalam podlogi. Moj sie zdziwil!ze nagle sil dostalam a ja mu mowie:sily to ja mialam tylko sie balam a teraz juz sie nie boje,juz jestem spokojniejsza. Fanti,super ze wozek masz z glowy. W koncu to jedna z najwazniejszych rzeczy :).

Do góry