reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Lewusek ! Wszystkiego Najlepszego!!!!!!!!! :* zdrowia,szczęścia,miłości! I szybkiego bezbolesnego rozwiązania :)

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Byrsztynek już bez czopa ? :D ja leżę... szwagierka pisała czy może wpaść na kawę po kościele a mi się tak spać chce

Lewusek najlepszego kochana :) szczęścia zdrówka i wszystkiego co sobie zapragniesz a także szczęśliwego rozwiązania :*
Mój mało rozmawia z brzuszkiem ale bardzo się przejmuje dba o mnie itp :)
Ja zawsze mały biust teraz troszkę się powiększył i mój też radosny a dodatkowo dupka urosła :p hehe ale podobno nie jest źle :)

Muszę to przekalkulowac w głowie :D to teraz kochana każdy moment może Cię zaskoczyć[emoji14]a zrobiłaś już te motylki? Bo jestem bardzo ciekawa :D

Lewusek wszystkiego najlepszego ;) samych szczęśliwych dni ;) piękne prezenty ;)

Bursztynek czop był z krwią ?;)

Kurde ja zapomniałam o poście i mam na dziś kupione mięso na pulpety ; ( i chyba już to zrobię bo ma bratowa przyjechać z dziećmi ,bo one sobie to na obiad zazyczyly u cioci dziś hyhy. ..

reklama
Muszę to przekalkulowac w głowie :D to teraz kochana każdy moment może Cię zaskoczyć[emoji14]a zrobiłaś już te motylki? Bo jestem bardzo ciekawa :D

Tak, motylki skonczylam dzis bede przyklejac do konca. Zwlekalismy z tym bo chcielismh farba ta co sie w nocy swieci pomalowac ale to najwyzej juz pozniej- na scianie. No i dzis jeszcze krzeslo bede konczyc [emoji16] teraz zabieram sie za prasowanie. Dupke musze sprezyc. :p dobrze, ze w piatek ktg i wizyta.

Lewusek- najdrozszego wyslalam do auchana po mini torta- zjem z racji Twoich 18 urodzin! [emoji8]

Do góry