reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Lewusek ! Wszystkiego Najlepszego!!!!!!!!! :* zdrowia,szczęścia,miłości! I szybkiego bezbolesnego rozwiązania :)

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Byrsztynek już bez czopa ? :D ja leżę... szwagierka pisała czy może wpaść na kawę po kościele a mi się tak spać chce

Lewusek najlepszego kochana :) szczęścia zdrówka i wszystkiego co sobie zapragniesz a także szczęśliwego rozwiązania :*
Mój mało rozmawia z brzuszkiem ale bardzo się przejmuje dba o mnie itp :)
Ja zawsze mały biust teraz troszkę się powiększył i mój też radosny a dodatkowo dupka urosła :p hehe ale podobno nie jest źle :)

Muszę to przekalkulowac w głowie :D to teraz kochana każdy moment może Cię zaskoczyć[emoji14]a zrobiłaś już te motylki? Bo jestem bardzo ciekawa :D

Lewusek wszystkiego najlepszego ;) samych szczęśliwych dni ;) piękne prezenty ;)

Bursztynek czop był z krwią ?;)

Kurde ja zapomniałam o poście i mam na dziś kupione mięso na pulpety ; ( i chyba już to zrobię bo ma bratowa przyjechać z dziećmi ,bo one sobie to na obiad zazyczyly u cioci dziś hyhy. ..

reklama
Muszę to przekalkulowac w głowie :D to teraz kochana każdy moment może Cię zaskoczyć[emoji14]a zrobiłaś już te motylki? Bo jestem bardzo ciekawa :D

Tak, motylki skonczylam dzis bede przyklejac do konca. Zwlekalismy z tym bo chcielismh farba ta co sie w nocy swieci pomalowac ale to najwyzej juz pozniej- na scianie. No i dzis jeszcze krzeslo bede konczyc [emoji16] teraz zabieram sie za prasowanie. Dupke musze sprezyc. :p dobrze, ze w piatek ktg i wizyta.

Lewusek- najdrozszego wyslalam do auchana po mini torta- zjem z racji Twoich 18 urodzin! [emoji8]

Do góry