reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Ja nie postuje chyba tylko ilosciowo, bo po 3 posilkach tylko to chyba bym sie przewrocila :) Ale ogolnie bede poscic, zero miesnych spraw i roznych zachcianek. To tylko jeden dzien ;)

reklama
A mnie mój mąż zadziwia swoim spojrzeniem.. patrzy na brzuch z takim rozczuleniem, uśmiechem po czym dodaje "ale masz monstrualnie wielki brzuch" .. I jak tu się zachować? Chciałabym coś mu nagadać.. ale widząc tą minę nie wpada.. :oo2:

Powiem wam że zakup tych poduszek klin był dobry bo jak nie dla dziecka to dla mojego bo już leży na jednej i jest mu bardzo wygodnie więc zakup jak kolejek udany :)

Witam sie z ranka :)
My wczoraj ostatnie ząbki u Paulinki usunelismy i teraz kontrola zabkow za 3 miesiace:)
A dzis z ranka caluski i zyczenia od mojego duzego misia i Paulinki .I juz prezent dostalam od córci :) az sie musze pochwalic

Załączniki

• 1455083418557.jpg
    1455083418557.jpg
    61,4 KB · Wyświetleń: 51
Moj mąż też dużo mówi i dotyka brzuch. A najbardziej podobają musie moje piersi i ogromne brodawki hehe. A ja mu zawsze test patrz bo więcej nie zobaczyć na dwójce koniec.

A synek przytula i mówi moja Zuzia.

Clodi wspolczuje postu. Ja nigdy sie nie umialam tak poswiecac. Jem to na co mam ochote. Ttmbardziej w ciazy. Fanti mi moj jak mowi!ze mam duzy brzuch mowie!ze chyba sobie uroił,bo z blizniakami mialam dwa razy taki :p. Kkasia moj tez uwielbia moje duze piersi,ale ma jeszcze chwule na cieszenue sie nimi,bo beda dostepne tylko dla dzidzi za moment hehe.

Jaka tutaj cisza dzisiaj z ranka :)
Ja tez nie umiem sie poswiecic i nie poszcze.Zreszta tutaj w de poszcze caly czas dopoki nie jade do polski i nie nakupujemy sobie polskicj wedlinek:)
Tetaz dopoero w polsce bede na wakacje bo na swieta ciezko bedzie jechac z takim maluszkiem. Az Wam kobitki zazdroszcze bo tak bym zjadla dobrej szyneczki z chrzanem kielbaske mysliwska albo tatarka mniam :D

Lewusek!!! Sto lat [emoji445] sto lat [emoji445] !!! Spelnienia marzen, duzo milosci i czulosci. A co najwazniejsze zdrowka dla Ciebie i dla maluszka!!! Niech juz nigdy wiecej nie spotkaja Cie zadne przykrosci, byscie byli cudowna i kochajaca sie rodzina oraz bys juz zawsze wygladala tak mlodo jak teraz! [emoji8][emoji8][emoji16] wszystkiego dobrego [emoji322]

reklama
Do góry