reklama
A mnie mój mąż zadziwia swoim spojrzeniem.. patrzy na brzuch z takim rozczuleniem, uśmiechem po czym dodaje "ale masz monstrualnie wielki brzuch" .. I jak tu się zachować? Chciałabym coś mu nagadać.. ale widząc tą minę nie wpada..
Lewusek
Fanka BB :)
Kkasiaa
Moj mąż też dużo mówi i dotyka brzuch. A najbardziej podobają musie moje piersi i ogromne brodawki hehe. A ja mu zawsze test patrz bo więcej nie zobaczyć na dwójce koniec.
A synek przytula i mówi moja Zuzia.
A synek przytula i mówi moja Zuzia.
Clodi wspolczuje postu. Ja nigdy sie nie umialam tak poswiecac. Jem to na co mam ochote. Ttmbardziej w ciazy. Fanti mi moj jak mowi!ze mam duzy brzuch mowie!ze chyba sobie uroił,bo z blizniakami mialam dwa razy taki . Kkasia moj tez uwielbia moje duze piersi,ale ma jeszcze chwule na cieszenue sie nimi,bo beda dostepne tylko dla dzidzi za moment hehe.
Lewusek
Jaka tutaj cisza dzisiaj z ranka
Ja tez nie umiem sie poswiecic i nie poszcze.Zreszta tutaj w de poszcze caly czas dopoki nie jade do polski i nie nakupujemy sobie polskicj wedlinek
Tetaz dopoero w polsce bede na wakacje bo na swieta ciezko bedzie jechac z takim maluszkiem. Az Wam kobitki zazdroszcze bo tak bym zjadla dobrej szyneczki z chrzanem kielbaske mysliwska albo tatarka mniam
Ja tez nie umiem sie poswiecic i nie poszcze.Zreszta tutaj w de poszcze caly czas dopoki nie jade do polski i nie nakupujemy sobie polskicj wedlinek
Tetaz dopoero w polsce bede na wakacje bo na swieta ciezko bedzie jechac z takim maluszkiem. Az Wam kobitki zazdroszcze bo tak bym zjadla dobrej szyneczki z chrzanem kielbaske mysliwska albo tatarka mniam
Bursztynek90
Lewusek!!! Sto lat [emoji445] sto lat [emoji445] !!! Spelnienia marzen, duzo milosci i czulosci. A co najwazniejsze zdrowka dla Ciebie i dla maluszka!!! Niech juz nigdy wiecej nie spotkaja Cie zadne przykrosci, byscie byli cudowna i kochajaca sie rodzina oraz bys juz zawsze wygladala tak mlodo jak teraz! [emoji8][emoji8][emoji16] wszystkiego dobrego [emoji322]
reklama