Witam się i ja dzisiaj.. wreszcie..
Rano nieco zaczęłam czytać ale nie miałam już kiedy odpisać..
Sarna ja nie mam czasu na odsypianie remontu
Dziś z mamą segregowałyśmy ciuszki dla Bronka i zaczęłam pranie.. trzecia pralka już chodzi.. a ja już nie mam gdzie wieszać.
Poza tym dziś mąż miał z Olim składać łóżeczko- takie męskie zajęcie dla starszego brata
- ale w pracy ma awarię serwerowni i musiał zostać do skutku aż wszystko ruszy bo cała trasa stoi.. wczoraj już zaczęło się sypać ale zdążył do domu dojechać więc dyżurny automatyk musiał sobie poradzić.. telefon przypadkiem miał wyciszony i jak się dowiedział o awarii to już było za późno.. a dziś stanęło już o 11 więc polecenie służbowe a bez niego cały ruch stoi..
Isia- takie niespodzianki mnie nie dziwą.. mój Oli na miesiąc przed porodem okazał się chłopcem.. ale jest jeszcze szansa, że jak jeden widział jajka to już nie odpadną.. więc kto wie..
Asieńka- nie zawsze imiona tak idą, że jak Natan to Natalia.. U nas miała być Ania a jak ktoś usłyszał, że jednam chłopiec to wiecznie słyszeliśmy, że pewnie miała być Oliwia i stąd takie imię..
Clodi- trzymałam kciuki żeby Cię jednak nie zostawili.. Ja miałam się tak zgłosić na KTG do szpitala i jak mnie z torbą zobaczyła lekarka to od razu na oddział.. A następnym razem już bliżej porodu jak miałam się pojawić to torba została w aucie i ona do mnie "pani tylko na KTG?" Więc posłusznie przytaknęłam i wróciłam do domu.
Ja dziś miałam słabą noc.. już drugą.. nie wiem co się dzieje ale boli mnie brzuch jak leżę.. nie spina się, nie pręży ale tak jakby na jednym boku jak leżę (na prawym) mały spadał i czymś uciskał i boli.. nie mam potem siły się na plecy przekręcić bo taki ból jest.. na plecach znów powietrza mało.. a zaczem na lewy się przewrócę to chwila mija i się wybudzam.. Był moment że nawet ten ból chciałam pod wczesny poród podpiąć ale wystarczy, że zmienię pozycję to przestaje boleć więc to co innego a niżeli poród.
Tymi słodkościami takiej ochoty robicie, że zamówiłam u mamy ciasto dziś.. ale mimo wszystko jadę z Olim zaraz do sklepu coś słodkiego sobie zakupić i jakieś zakupy na jutro zrobić..