reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Te reczniczki co kupiłam to od laski która cala ciążę miała dziewczynkę w brzuchu tylko po porodzie okazało się ze jej urosło między nóżkami :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Hmm, dlatego dobrze jest postawić na uniwersalna wyprawkę dla dziecka. U mnie królują beże, szarości, jakiś błękit. Może następnym razem strzelimy sobie dziewczynkę? ;)
Jeśli nie to komuś ze znajomych się może coś przydać :)

Właśnie... może za bardzo się napalilam na dziewczynkę :/ Ale prenatalnych mówiła że sa jajniki! Że nie widać pylusia

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Mloda, spokojnie! Nie nakręcajmy sie! Dobrze ze jest to forum, w razie czego bedziemy sie wymieniac ubrankami i wozkami! :D
Mysle ze ktos na pewno sie skusi na Twój dziko-rozowy wozek :D

W ogole to wlasnie zaraz sie zbieram na pierwsze zajecia do szkoly rodzenia. Mamy bardzo mała grupę, ja i jeszcze jedna ciezarna + nasi mezowie. Jestem strasznie ciekawa czego sie dowiem. I mam nadzieje, ze polozna, ktora bedzie prowadzic te zajecia okaze sie byc jakas fajną, postepową, kumatą babką, bo nie znosze sluchac medycznych, starych, nieaktualnych bzdur.. Strasznie mnie irytuje jak ludzie pracujacy w opiece zdrowotnej w ogole nie aktualizuja swojej wiedzy po studiach. Przeciez to wszystko tak szybko sie zmienia.. Nie zebym ja byla ze wszystkim na biezaco ale jak ktos siedzi w jednej dziedzinie medycyny to chyba powinien ogarniac jakies nowosci ze swiata, prawda? Potem wychodza takie kwiatki, ze polozne nie zgadzaja sie na kangurowanie dziecka przez ojca czy inne cuda..

Witam się i ja :) cały czas Was czytam, tylko z pisaniem gorzej hihi....

Kustronka my też mamy uniwersalną ze względu na niespodziankę ;)

Isia, witaj w klubie 50/50 - co prawda nie wybrałaś takiego losu ale zobaczysz - niespodzianki są fajne :D

Bar, ty szalona jesteś z tym jedzeniem hihi

Lewusek poodpoczywaj dziś trochę. Może za wysokie masz ciśnienie...

Kubusiowa my mamy usg jeszcze 29-go i to będzie ostatnie

Młoda ja widzę, że Twój ukochany to niezły agent hehe przynajmniej się nie nudzisz :)

Jutro jedziemy na ktg i do lekarza. Trochę to upierdliwe tak co tydzień jeździć... Później jeszcze znajomi z dziećmi przyjeżdżają, więc będzie niezły armagedon w domu ;)

Ola za to może w jeansach brykać cały dzień i w dresach to tylko po domu chodzi. Wogóle jej nic nie przeszkadza, ale może to kwestia przyzwyczajenia ;)

Umnie była wczoraj położna i będzie aż do porodu co tydzień mnie odwiedzać, fajna babka.
Teraz piorę resztę rzeczy.
Zostało mi do kupienia poduszka do łóżeczka i materac. I kilka rzeczy dla siebie

reklama
Moja to byle ma na tyłku rajstopy :)

Mój wrócił z pracy i od razu pognał do dentysty, ponad miesiąc się wybiera- widac nieźle mu dokucza skoro w końcu sie zdecydował iść.

Do góry