reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Ojj kochane...jak ja Wam zazdroszcze tych slodkosci.
Tutaj slabo z ciastami.Jutro mam urodzinki ale piec nie mam sily wiec jedyne co mi zostaje a jest tutaj dobre to Coppenrath &Wiese :/

reklama
Kurczaki, my to niby mamy usg co miesiac w Polsce a jak widac i tak sie zdarzaja pomylki w kwestii plci! A co maja powiedziec dziewczyny mieszkajace za granica, bedace pod opieka poloznej, ktore lekarza widza tylko jak sie co dzieje?! Wiadomo ze najwazniejsze aby maluch byl zdrowy, ale jak przez dziewiec miesiecy gadam do tego rosnacego bebzola i glaskam mowiac "Gabrys", a potem mi wyskoczy panienka Gabrysia, to wpadne w baby bluesa.. Pal licho ubranka, chodzi o nasza kobieca psychike!

Kustronka moj brzuszek przez okolo 6 miesiecy byl "Lenka". Wyskoczyl Kubus..
Oczywiscie-radosc i szczescie, ze synus zdrowy. I nie oddalabym go za zadna dziewczynke. Naprawde. Ale gdyby ktos w szpitalu zaproponowal mi, ze da mi jeszcze dziewczynke i bede mogla zabrac i synka i ta dziewczynke to bym brala bez zastanowienia. To naprawde bylo trudne psychicznie bo zwyczajnie brakowalo mi dziecka.
Ciesze sie tylko, ze nie zemdlalam zaraz po porodzie czy np nie mialam cesarki w znieczuleniu ogolnym bo chyba bardzo ciezko byloby mi uwierzyc i zaakceptowac fakt, ze zamiast corki jest synus;)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Bar bra pyszne ciacha! :D

Lewusek trzeba swietowac dni święte :D hahaha

Mój byłby w 7niebie jakby zobaczył pyrtka[emoji14]aczkolwiek caly czas mowil ze cieszy sie tez na dziewczynke :)
Ja to pewnie bym z 5x pytała czy na pewno tam sa jajeczka miedzy nogami !
No ja się strasznie nastawilam na dzieczynke te piękne sukieneczki spineczki gumeczki fryzurki!

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Zdrzemnełam sie troche i troche mam wiecej sił...
Pije kawe żeby sie obudzic bo musze nadrobic ogarnianie prasowanie które leży od kilku dni... chyba pierwszy raz od miesiaca pije parzoną kawe... i nie bardzo mi smakuje ale cóż...

Isia kuzynce od mojego mówili przez całą ciąże że dziewczynka bedzie a urodziła chłopaka... moja teściowa ma nadzieje że u mnie skoro całą ciąże mówia że chłopak to urodze dziewczynke hehe...

Do góry