reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Ja to nie dopuszczam myśli. ze moglaby byc dziewczynka. Choc tak naprawde najważniejsze żeby zdrowe bylo!!
Lewusek zrob wiecej i podeślij!!
Isia to trzymamy kciuki tylko za kogo dziewczyneke czy chlopca?
Izik dobrze, że glowka w dół. Mialam ten sam stres.
Co do ochraniaczt to ja mialam przy Majce i bylam zadowolona.

Lewusek ale pysznie wyglada!:) wpraszam sie na obiad;D
Bo u nas dzisiaj slabo-nalesniki;) synus sobie zazyczyl:)

Ja nawet nie chce myslec o tym, ze kolejny raz mogliby sie pomylic z płcią... o nie nie nieeee! Moja psychika tego nie ogarnie;)

Ja ostatnie usg mialam 10tyg temu:( ciezko tak czytac, ze wy macie tak czesto:( normalnie smutno sie robi ze mnie tyle omija:(

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Ja wczesniej nie mialam z tym problemow .Ale w ciąży to chyba bardziej jestesmy narazone.Kurcze laski ...urodzialm dwoje dzieci juz ale ta ciaza daje wszystkie mozliwe objawy od poczatku.

Lewusek ja lazanie mialam wczoraj i jeszcze zostalo:p mniam mniam
Mi krew z nosa na poczatku niemal codziennie leciala, teraz spokoj

Siwa będziecie moimi bohaterami jak ze wszystkim zdazycie ;) dużo macie tam do zrobienia?

Kubusiowa ja mialam 2 tyg temu usg i juz pewnie nie bede miec :( pocieszam sie ze jeszcze z miesiac i bede miala widok na dziecko codziennie :sorry:

A wiecie ze dziś miedzynarodowy dzien pizzy? Tak sie do mnie usmiechala z lodowki w sklepie, a jej nie wzielam, no ale skoro jest swieto to trzeba swietowac, wybrac sie do sklepu znow czy zamowic :rofl2:

Isia i isia gratulacje dobrych wiadomości z wizyt :)
Ja zaraz na zakupowych wrzucę ciuchy z dziś i niedzieli :)
A to zdjęcie to przez mloda smakach mi na ciastka zrobiła i wpadłam dziś do piekarni po drodze :)

Załączniki

• IMG_20160209_144314_536.JPG
    IMG_20160209_144314_536.JPG
    897,1 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Do góry