reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Isia ale jaja dosłownie :)
Ja juz obiadek zdobiony .Dzis mialam pomocnika .Paukinka wczesniej przyszla i pomagala.Sobie robila spagetti z moja mala pomoca.Dumna z siebie :) a my dzis lazania:)

Załączniki

• 1455021808000.jpg
    1455021808000.jpg
    64 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Witam się po długiej przerwie :-) staram się czytać was na bieżąco, ale jak już doczytam to padam ze zmęczenia i nie pamiętam co komu odpisać. Ostatnio jestem juz tak zmęczona ta ciążą przez te bóle spojenia i nieprzespane noce, że na nic nie mam siły i ochoty.
Najważniejsze że mam już wszystkie rzeczy do torby szpitalnej tylko musze to jeszcze spakować.

Isia no to niespodzianka :-) wszystko okaże się przy porodzie :-)
Izik_89 super wieści z wizyty :-)

Mnie też dopadły rozstępy ale ja się ich spodziewałam bo skóra tak mocno mi się napina codziennie jakby miała pękać.

Nam zaakceptowali kredyt wiec do końca lutego wszystko podpiszemy z bankiem i od początku marca lub możne nawet ostatnie dni lutego zacznie się szybki remont w nowym mieszkaniu. Może do porodu się wyrobimy :-)

W piątek mam kolejne usg... żeby sprawdzić przepływy :) i pewnie w przyszłym tyg jeszcze dwa razy bo przepływy mają możliwość badać hihi

Isia no to ciekawą masz końcówkę ciąży :rofl2::rofl2::rofl2: Ale z tego co pamiętam pierwotnie liczyłaś na panienkę, więc "chciałaś to masz" :cool2:Także bierz się pomału za fotografowanie chłopięcej garderoby, co by ją na aukcje powrzucać. Metki poodcinałaś :-p?

A ja się nie przygotowałam na chłopaka... :D Ani psychicznie ani fizycznie ani w żaden inny sposób! Wiadomo że będę się cieszyć! Byle zdrowe dzieciątko! mój piękny różowy wózek będę musiała sprzedać xd

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry