reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Isia ale jaja dosłownie :)
Ja juz obiadek zdobiony .Dzis mialam pomocnika .Paukinka wczesniej przyszla i pomagala.Sobie robila spagetti z moja mala pomoca.Dumna z siebie :) a my dzis lazania:)

Załączniki

• 1455021808000.jpg
    1455021808000.jpg
    64 KB · Wyświetleń: 79
reklama
Witam się po długiej przerwie :-) staram się czytać was na bieżąco, ale jak już doczytam to padam ze zmęczenia i nie pamiętam co komu odpisać. Ostatnio jestem juz tak zmęczona ta ciążą przez te bóle spojenia i nieprzespane noce, że na nic nie mam siły i ochoty.
Najważniejsze że mam już wszystkie rzeczy do torby szpitalnej tylko musze to jeszcze spakować.

Isia no to niespodzianka :-) wszystko okaże się przy porodzie :-)
Izik_89 super wieści z wizyty :-)

Mnie też dopadły rozstępy ale ja się ich spodziewałam bo skóra tak mocno mi się napina codziennie jakby miała pękać.

Nam zaakceptowali kredyt wiec do końca lutego wszystko podpiszemy z bankiem i od początku marca lub możne nawet ostatnie dni lutego zacznie się szybki remont w nowym mieszkaniu. Może do porodu się wyrobimy :-)

W piątek mam kolejne usg... żeby sprawdzić przepływy :) i pewnie w przyszłym tyg jeszcze dwa razy bo przepływy mają możliwość badać hihi

Isia no to ciekawą masz końcówkę ciąży :rofl2::rofl2::rofl2: Ale z tego co pamiętam pierwotnie liczyłaś na panienkę, więc "chciałaś to masz" :cool2:Także bierz się pomału za fotografowanie chłopięcej garderoby, co by ją na aukcje powrzucać. Metki poodcinałaś :-p?

A ja się nie przygotowałam na chłopaka... :D Ani psychicznie ani fizycznie ani w żaden inny sposób! Wiadomo że będę się cieszyć! Byle zdrowe dzieciątko! mój piękny różowy wózek będę musiała sprzedać xd

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry