reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Ja już ogarnęła ,nasza' szafę :D oczywiście największy burdel na półce miał mój ukochany! Zapowiedzialam mu ze jak dalej nie będzie ładnie odkladal koszulek wywale go z szafy ! I dam do innej żeby się nie wstydzić otwierając ! A tam 2 półki zajmuje nasze kochane dziecko więc porządek musi być!
Jak mnie najdzie wena to prasuje mu wszystkie koszulki ale jak ja widzę że on zawsze chce ta z samego dołu... upychajac resztę to niech łazi w pomietych :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Isia mój synek też się wsciekal na jeansy i ja osobiście uważam że w bawełnianych spodenkach dziecku jest dużo wygodniej.Tak jak dziewczyny pisza sa też fajne legginsy chłopięce a w h&m tez te spodenki dresowe są całkiem fajne a przede wszystkim bardzo wytrzymale, przetestowalam już ladnych kilka rozmiarow☺

Cocosh ja też jakbym czytała o moim M na wszystko ma czas,na granie,pisanie i dzień leci a jak sie już bierze za sprzątanie to lepiej nie pisać... dla niego np umycie łazienki to umycie tylko umywalki od środka i zalanie kibelka domestosem a potem sie chwali jak to szybko idzie mu sprzatanie i ze on nie wie co mi tyle czasu zajmuje...A ja w tym momencie się aż gotuje

A tak wogole dzisiaj mam strasznego lenia....Muszę się zaraz brać za zusy moje i męża bo jutro 10 a tak mi się nie chce ze szok...

Z tym ochraniacze dalyscie mi do myślenia bo miałam dzisiaj akurat zamawiać i nie wiem co robić teraz....

35ffef9604645487a4eff1ee40ed74cc.jpg

,nasza' szafa :D

Ja mam ochraniacze, ale też zobaczę jeszcze czy będziemy ich używać, na początku może od ściany tylko założę żeby zimno trochę odizolować, zresztą jeszcze nawet nie wiem gdzie co będzie stało, a to taki stary mały niski domek dwupokojowy, także jeszcze zobaczymy... Na razie modlę się żeby zdążył zrobić chociaż kuchnię i łazienkę bo sypialnia już prawie jest, a drugi pokój może zrobić jak będę w szpitalu albo nawet jak już wrócimy

Maya to moze narazie sie wstrzymaj z zakupem i zamowisz ew.pozniej. mi sie bardzo podobaly i zamowilam a poza tym tak jak pisalam. Moi chlopcy czesto budzili sie z buziami na szczebelkach,wiec juz wole sie zabezpieczyc :p. Mloda ale porzadek :).

Ja zaś słyszałam że większe prawdopodobieństwo śmierci lozeczkowej przez ochrniacz tak jak asienkak pisze (może się poddusic) :)

reklama
Dobra jadę, najgorsze to że już dawno nie byłam sama samochodem w Rzeszowie przez tą nogę, mam nadzieje że nie zapomniałam jak sie prowadzi:cool:

Agiszonek ja mam staniku z h&m i są fajne

Isia ja też rajstop nie lubię dla syna ale jak zaczął chodzić do żłobka to w zimie mu zakładałam bo wszystkie dzieciaki tak chodziły i Paniom było wygodniej bo nie ściągały dzieciaki skarpet w czasie zabawy. A teraz to już takie kalesonki na zimę mu kupuje

Do góry