reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Bursztynek i jak te rozstepy wygladaja? Bo ja nie jestem pewna czy to to :p. A jest szansa,ze to zniknie pp porodzie czy nie bardzo? Hehe Ja zamowilam wczoraj w koncu garnki,ale dzis rano sie zdenerwowalam,bo napisali,ze blad platnosci a z konta mi sciagnelo. Adzwonilam tam i na szczrscie Pani uspokoila,ze wszystko ok i dzisiaj wysylaja. Z allegro czekam jeszcze na ochraniacze do lozeczka i staniki do karmienia. Swoja torbe mam juz w pelni spakowana,nawet wode w butelce z dziubkiem schowalam :p. Dzidzie moze dzis pp poludniu spakuje.

O właśnie !!!! Wiecie czego się dowiedziałam wczoraj na zajęciach?!moja położna mówiła żeby na początek nie dawać ochraniaczy na łóżeczko i ze ona zawsze prosila rodziców o ściągnięcie ponieważ dziecko wychodząc ze szpitala zawsze ma jakiś stopień ,zoltaczki' i lepiej jak jest na samym początku ,odkryte'na świat i również rolety i firanki czy zasłony w zależności kto co ma odslaniac mu na cały dzień... więc mój wziął i schował mi wszystkie ochraniacze... do łóżeczka wczoraj!

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Ja zamówiłam golarke taka mała elektryczna do ubrań... i już tydzień idzie :/ a dzisiaj mi baba pisze że ja dopiero wysłali

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Młodamama ja nie zakładam ochraniacza bo to zaburza przepływ powietrza. Zresztą taki maluch i tak się nie kręci. Dopiero po kilku miesiącach będę używać.

reklama
Juana leginsy jak najbardziej dla dziewczynki :) naprawdę nie wiem w co będę ubierala mojego syna hihi jeszcze oglądałam na stronie next mają w miarę fajne te spodnie dresowe... i chyba w to... a poza tym to jeansy jeansy i jeansy :)

A moja kuzynka znowu telefonu nie odbiera ehhhhh

Do góry