reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Ahh bursztynek co do wypłaty zobaczymy jutro :) jak mój szef się wywiaze :D

A co do ubezp. Jestem zmuszona jechać do biura co mi się nie uśmiecha bo nikt ni odbiera telefonu :/

A co do twojej wypłaty mi ksiegowa powiedziała ze to w zależności kiedy l4 jej doniose !i jaką to będzie data od daty poprzedniej to tak mi naliczaja a później w nast. Miesiącu wyrównuje ja też mam raz więcej raz mniej...

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
hej

ledwo żyje... Kuba szalał w nocy znów koszmary... jak spałam 2 godziny i to z przerwami to sukces... śniły mu sie zastrzyki :( już przeżywa choc na zastrzyki przechodzimy w weekend...
jedyne pocieszenie że z końcem lutego może zacznie normalnie i spokojnie spac....

A co do twojej wypłaty mi ksiegowa powiedziała ze to w zależności kiedy l4 jej doniose !i jaką to będzie data od daty poprzedniej to tak mi naliczaja a później w nast. Miesiącu wyrównuje ja też mam raz więcej raz mniej...

Ja mam ciaglosc w l4 wiec u mnie to nie ma nic do rzeczy :p a co do donoszenia l4 to i tak nalezy je doniesc do 7 dni od wystawienia. Wiec nie kumam Twojej ksiegowej tym bardziej :p

Isia a legginsy? ;)
Nie ma sprawiedliwości jeśli chodzi o rozstępy. Ja nie mam żadnego a smaruję tylko raz dziennie od 4 m-ca.
Kubusiowa mnie też stan skóry przeraża po porodzie. Jak pierwszy raz zobaczyłam swój brzuch dzień po to byłam w ciężkim szoku. A teraz mam wrażenie że większy jest niż poprzednio.

Ja jeszcze nie mam ani jednego stanika więc nic nie mogę polecić :(

Bursztynek wiesz... mam nadzieję ze zauważyłaś ze u mnie w firmie mają własne zasady :D

reklama
Mój mąż też jest kochany ,jednak najbardziej mnie w nim denerwuje to ,że mówię np by przywiózł z biura jakieś rzeczy typu ozdoby świąteczne. Bo tam sobie trzymam różne rzeczy żeby nie gracic mieszkania i miejsce zaoszczędzić -to tydzień mu przypominam po pracy i tak zapomina ;D juz się przyzwyczaiłam do tego ,ale to jest denerwujące ,wczoraj prosiłam o przywiezione pampersow "1" bo szwagierka dala i co ? Zapomniałem -przepraszam hyhy. .

A jeśli chodzi o sprzątanie to on tez zawsze ma większy zapał od mojego np w soboty i zawsze włącza muzykę ,bo twierdzi ,że tak mu się będzie bardziej chciało to w miedzy czasie sobie tańczy ,zmienia piosenki i wychodzi na to ze to ja więcej ogarniam niż on ;)
Serduszko współczuję nocki ;/ biedny synek juz przeżywa.

Ja tez mam dziś dola jakiegoś i najchętniej bym z łóżka nie wstawała, już mi ciężko ,mąż codzień w pracy do 21 - wczoraj mnie pocieszyl, że od przyszłego poniedziałku juz będzie normalnie pracował ,tylko ze od przyszłego tygodnia to on będzie musiał zacząć remont naszej kuchni tzn . Zacząć dokończyć ehh i znów będzie robił po nocach ; ( nie wiem czy zdążymy zrobić wszystko przed porodem ,szczerze w to wątpię , nic tylko położyć się i płakać , (

Do góry