reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Ahh bursztynek co do wypłaty zobaczymy jutro :) jak mój szef się wywiaze :D

A co do ubezp. Jestem zmuszona jechać do biura co mi się nie uśmiecha bo nikt ni odbiera telefonu :/

A co do twojej wypłaty mi ksiegowa powiedziała ze to w zależności kiedy l4 jej doniose !i jaką to będzie data od daty poprzedniej to tak mi naliczaja a później w nast. Miesiącu wyrównuje ja też mam raz więcej raz mniej...

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
hej

ledwo żyje... Kuba szalał w nocy znów koszmary... jak spałam 2 godziny i to z przerwami to sukces... śniły mu sie zastrzyki :( już przeżywa choc na zastrzyki przechodzimy w weekend...
jedyne pocieszenie że z końcem lutego może zacznie normalnie i spokojnie spac....

A co do twojej wypłaty mi ksiegowa powiedziała ze to w zależności kiedy l4 jej doniose !i jaką to będzie data od daty poprzedniej to tak mi naliczaja a później w nast. Miesiącu wyrównuje ja też mam raz więcej raz mniej...

Ja mam ciaglosc w l4 wiec u mnie to nie ma nic do rzeczy :p a co do donoszenia l4 to i tak nalezy je doniesc do 7 dni od wystawienia. Wiec nie kumam Twojej ksiegowej tym bardziej :p

Isia a legginsy? ;)
Nie ma sprawiedliwości jeśli chodzi o rozstępy. Ja nie mam żadnego a smaruję tylko raz dziennie od 4 m-ca.
Kubusiowa mnie też stan skóry przeraża po porodzie. Jak pierwszy raz zobaczyłam swój brzuch dzień po to byłam w ciężkim szoku. A teraz mam wrażenie że większy jest niż poprzednio.

Ja jeszcze nie mam ani jednego stanika więc nic nie mogę polecić :(

Bursztynek wiesz... mam nadzieję ze zauważyłaś ze u mnie w firmie mają własne zasady :D

reklama
Mój mąż też jest kochany ,jednak najbardziej mnie w nim denerwuje to ,że mówię np by przywiózł z biura jakieś rzeczy typu ozdoby świąteczne. Bo tam sobie trzymam różne rzeczy żeby nie gracic mieszkania i miejsce zaoszczędzić -to tydzień mu przypominam po pracy i tak zapomina ;D juz się przyzwyczaiłam do tego ,ale to jest denerwujące ,wczoraj prosiłam o przywiezione pampersow "1" bo szwagierka dala i co ? Zapomniałem -przepraszam hyhy. .

A jeśli chodzi o sprzątanie to on tez zawsze ma większy zapał od mojego np w soboty i zawsze włącza muzykę ,bo twierdzi ,że tak mu się będzie bardziej chciało to w miedzy czasie sobie tańczy ,zmienia piosenki i wychodzi na to ze to ja więcej ogarniam niż on ;)
Serduszko współczuję nocki ;/ biedny synek juz przeżywa.

Ja tez mam dziś dola jakiegoś i najchętniej bym z łóżka nie wstawała, już mi ciężko ,mąż codzień w pracy do 21 - wczoraj mnie pocieszyl, że od przyszłego poniedziałku juz będzie normalnie pracował ,tylko ze od przyszłego tygodnia to on będzie musiał zacząć remont naszej kuchni tzn . Zacząć dokończyć ehh i znów będzie robił po nocach ; ( nie wiem czy zdążymy zrobić wszystko przed porodem ,szczerze w to wątpię , nic tylko położyć się i płakać , (

Do góry