reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Asieńka No mam nadzieje że nie będę musiała, ale jak 27 stycznia byłam na wizycie to mi kazał sie przygotować na zostanie w szpitalu po ktg

reklama
Ja dziś na nogach już :)
Jem właśnie żurek potem na chwilę się położę i potem idę do piekarni po jakieś ciacho wszystko przez mloda:( wrrrr

Dzień dobry :) obudziłam się o 5.... a zasnelam chyba o północy...tzn najpierw wcześniej ale potem przyszedł M do sypialni i mnie obudził :/ dwa razy w nocy na siku wstałam i o 5 już się obudziłam. O 6 Zuzka leci, że musi kupke... kurcze wczoraj były trzy a dzisiaj rano już dwie... ale wczoraj twarde, dzisiaj i taka i taka... to już chyba przez antybiotyk bo wątpię żeby trzecia jelitowka w ciągu 3 tyg????
W każdym razie do przedszkola idzie, najwyżej będą po nas dzwonić żeby ją odebrać.
Poskladalam pranie z dwóch suszarek, i leżę z powrotem w łóżku. Na godz 11 mam być w szpitalu u swojej lekarki. To chyba ostatni raz przed jej urlopem. Muszę jeszcze dzisiaj ogarnąć przynajmniej część zabawek Zuzki które chce wyrzucić bo w czwartek rano mają być po śmieci....
No i nasuwa się najważniejsze pytanue: czy przyjdzie kuzynka czy nie przyjdzie ;)

J uświadomiłam sobie ze nie mam żadnych spodni dla niemowlaka żeby np z bokami założyć :( a to bardzo wygodne ehhh podjadę dziś do lumpa i wtedy do piekarni :) i na myjnie z tankowanie przy okazji kumpel pracuje w ING i uświadomił mi ostatnio ze aby nie płacić za kartę opłaty to z 200 na 300 zł zmienili więc trzeba działać :)

Isia nie mam pojęcia :dry:. Kazał lekarz na wszelki wypadek zabrać torbę to biorę. Jemu chodzi o ciśnienie a ostatnio z tym było kiepsko, przy 3 tabletkach dziennie cały czas na górnej granicy, a najgorzej jest w nocy ale to chyba ze stresu. Mam nadzieje że ustali termin cc i mnie puści do domu

Mój M właśnie powiedział: Bartek, jeszcze 13 dni i będziesz na świecie...
A ja na to: no, chyba że jutro ;)
Moja Zuzka jest agentka... jak zrobiła rano tą pierwszą kupke to mówi, że leci do biurka... a po co Zuziu? No coś zrobić Mamusiu... i z rana już cosik tworzyła... podziwiam ją za ten zapał i zaangażowanie... kurcze, moje dziecko ma hobby ;)

Clodi to trzymam kciuki za termin. Mi już dzisiaj trzy razy macica twardniala. Może to są te skurcze przepowiadajace? Sama nie wiem...nie kojarzę żebym miała cosik takiego przy Zuzce...

Barbra ja spodni mam zapas ale znowu potrzebowałabym takie polspiochy i body do tego... ale po 2 sztuki żeby mieć na wyjscie ze szpitala pod ubranko i właśnie do jeansów czy pod dres...

reklama
Do góry