reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Mloda mama mnie tez wkurza jak ludzie wciskaja mi jedzenie, dla niektorych ciezarna to chyba wiecznie nienajedzona studnia bez dna. A z tym ciastem to przesada, az musialam po delicje wstac:D

Isia i jak, kuzynka sie odezwala? Mozesz zawsze powiedziec ze trafila ci sie super zadbana perełka ta kolyska ;)

Barbra moze poczytaj sobie komentarze o szpitalu na stronie gdzierodzic.info , tam czesto dziewczyny polecaja polozne. Albo na fejsie

A ktoras rodzila juz z wynajeta polozna? Jakie macie doswiadczenia, jak to wyglada, polozna siedzi przy rodzacej przez np bite 15 godzin i "trzyma za reke"?

reklama
Hej wieczorową porą :)
Cocosh dzięki za pozdrowienia, trzymamy kciuki dalej, żeby szybko Twój do siebie doszedł i Marysia wytrwała w brzuszku do tego czasu :)
Serduszko, super ta lekarka, prawidłowy odruch, a ludźmi się nie przejmuj. Biedny Kubuś :( Ale dzielny bardzo. Dacie radę razem!
Cień, może nie będzie tak źle...
Maya współczuję z wózkiem :(
Młoda, dobrze, że ten worek jeszcze był :D oni to mają pomysły...
Isia, ale wyższa kombinatoryka z tą kołyską :p
Fanti, podziel się trochę tym przypływem energii! :D
Ja dziś na tym pedicurze myślałam, że nie wysiedzę, tak mnie spojenie i plecy bolały, skórki mi wycinała to krwawiło jak zarzynane prosiątko, aż się przeraziła ta kosmetyczka... nie mogłyśmy zatrzymać tego, aż z malowania zrezygnowałyśmy. Muszę zrobić badania w tym tygodniu, mam nadzieję, że będzie ok. A dziś na szkole rodzenia uczyłyśmy się oddychać torem przeponowym i przeć :p

Isia, a co do Twojej teściowej... ja bym na pewno coś odpyskowała :p podziwiam, że się powstrzymałaś. Mnie strasznie wkurzają takie komentarze :( też bym chciała być chudziutka i zgrabniutka, ale nie jestem. Mam lustro i widzę jak wyglądam, nie trzeba mnie co chwilę uświadamiać :D

Cholera jasna!!! Trzy czerwone prążki na lewym boku wlasnie dzis zlokalizowalam!! Rano ich nie bylo, bo sie smarowalam przed lustrem.. A wieczorem juz są ;((
Dziady parszywe.. Nie chce miec rozstępów ;((

Cocosh dziękuje i też pozdrawiam
Młoda ja normalnie nie mogę ślina mi cieknie po brodzie, ostatnio moja mama zrobiła ciasto jakieś nowe z bitą śmietaną i herbatnikami " Kubanka" sie nazywa i mi przez skypa pokazała toż to znęcanie sie paychiczne
Cień te chłopy to ja nie wiem czym oni myślą, czasem sie zastanawiam jak można być takim nieczułym. Trzymaj sie kochana
A ja dzisiaj zmieniałam pościel i 3x pralkę puszczalam. Fizycznie nastawiłam sie że jutro już zostanę w szpitalu. A psychicznie nie jestem na to gotowa. Jutro mam ktg i mam nadzieje że wrócę do domu, ale torbę na wszelki wypadek już biorę

reklama
Do góry