reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Mloda mama mnie tez wkurza jak ludzie wciskaja mi jedzenie, dla niektorych ciezarna to chyba wiecznie nienajedzona studnia bez dna. A z tym ciastem to przesada, az musialam po delicje wstac:D

Isia i jak, kuzynka sie odezwala? Mozesz zawsze powiedziec ze trafila ci sie super zadbana perełka ta kolyska ;)

Barbra moze poczytaj sobie komentarze o szpitalu na stronie gdzierodzic.info , tam czesto dziewczyny polecaja polozne. Albo na fejsie

A ktoras rodzila juz z wynajeta polozna? Jakie macie doswiadczenia, jak to wyglada, polozna siedzi przy rodzacej przez np bite 15 godzin i "trzyma za reke"?

reklama
Hej wieczorową porą :)
Cocosh dzięki za pozdrowienia, trzymamy kciuki dalej, żeby szybko Twój do siebie doszedł i Marysia wytrwała w brzuszku do tego czasu :)
Serduszko, super ta lekarka, prawidłowy odruch, a ludźmi się nie przejmuj. Biedny Kubuś :( Ale dzielny bardzo. Dacie radę razem!
Cień, może nie będzie tak źle...
Maya współczuję z wózkiem :(
Młoda, dobrze, że ten worek jeszcze był :D oni to mają pomysły...
Isia, ale wyższa kombinatoryka z tą kołyską :p
Fanti, podziel się trochę tym przypływem energii! :D
Ja dziś na tym pedicurze myślałam, że nie wysiedzę, tak mnie spojenie i plecy bolały, skórki mi wycinała to krwawiło jak zarzynane prosiątko, aż się przeraziła ta kosmetyczka... nie mogłyśmy zatrzymać tego, aż z malowania zrezygnowałyśmy. Muszę zrobić badania w tym tygodniu, mam nadzieję, że będzie ok. A dziś na szkole rodzenia uczyłyśmy się oddychać torem przeponowym i przeć :p

Isia, a co do Twojej teściowej... ja bym na pewno coś odpyskowała :p podziwiam, że się powstrzymałaś. Mnie strasznie wkurzają takie komentarze :( też bym chciała być chudziutka i zgrabniutka, ale nie jestem. Mam lustro i widzę jak wyglądam, nie trzeba mnie co chwilę uświadamiać :D

Cholera jasna!!! Trzy czerwone prążki na lewym boku wlasnie dzis zlokalizowalam!! Rano ich nie bylo, bo sie smarowalam przed lustrem.. A wieczorem juz są ;((
Dziady parszywe.. Nie chce miec rozstępów ;((

Cocosh dziękuje i też pozdrawiam
Młoda ja normalnie nie mogę ślina mi cieknie po brodzie, ostatnio moja mama zrobiła ciasto jakieś nowe z bitą śmietaną i herbatnikami " Kubanka" sie nazywa i mi przez skypa pokazała toż to znęcanie sie paychiczne
Cień te chłopy to ja nie wiem czym oni myślą, czasem sie zastanawiam jak można być takim nieczułym. Trzymaj sie kochana
A ja dzisiaj zmieniałam pościel i 3x pralkę puszczalam. Fizycznie nastawiłam sie że jutro już zostanę w szpitalu. A psychicznie nie jestem na to gotowa. Jutro mam ktg i mam nadzieje że wrócę do domu, ale torbę na wszelki wypadek już biorę

reklama
Do góry