reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Witam sie z ranka wczesnego... Od godziny nie śpię..
Kuba z takim krzykiem sie obudził ze uspokoić go nie mogłam. Uspalam go i teraz ja spać nie mogę... Jakas rewolucje mam w żołądku i ciągle w uszach mi dudni ten krzyk... Jeszcze glupia swiatla nie odwiecilam i to ze stanelam nad nim jeszcze gorzej go przestraszylo i takie mial oczy przerażone biedak mój.... Teraz śpi ale jakos niespokojnie. Chodzę do niego co chwile.

Ale się Tomków namnożyło. :-) ja osobiście znam wielu Tomków hehe.
Co do wód a raczej ich odejścia to nie słyszałam ze trzeba się położyć ale dziękuję Asienka za info... :)

Ciekawe czy zasne jeszcze... Poszłam spać po północy. Oh ciężki dzień mnie czeka

Witam sie i ja .
Juz tez przed 5 się obudzilam bo tak wialo , myslalam ze nam balkon wyrwie.Glowa cos od nocy boli .Weekend pracowity moj cos tam wiecznie przestawial ja ogarnialam.Nogi mialam tak spuchniete wczoraj ze masakra jakas.Wogole od dwoch dni strasznie mi puchna.
Pierwsze co to cisnienie mierzylam ale takie w miare jest bo 130/90.
Zaraz trzeba Paule budzic bo basen z rana ma i tak zacznie sie tydzien ( dzien swistaka ) codziennie to samo .Czekam juz z utesknieniem na wiosne:)
Mnie brzuszek tez sie stawia coraz czesciej ,czasem jest jak kamien.Maly mial 2 dni takie leniwe ze zaczelam sie martwic ale teraz nadrabia :)
Czekam na ta konsultacje 18 lutego ale jestem dobrej mysli.
Tylko to bpd nie daje mi spokoju.
Czytalam ze rodza sie dzieciaczki z dlugoglowiem i trzeba to operowac po urodzeniu i wtedy wszystko wraca do normy . Martwie sie o tego mojego okruszka.

Mój miał nocke dzisiaj usnelam na kanapie przy tv ale właśnie przetransportowalan się do sypialni i idę dalej spać :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry