reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Agiszonek, właśnie najgorsze jest to, że ja nic nie robię... Ugotuje makaron do rosołu, oproznie i załaduje zmywarkę ew powiesze pranie.
Ale żadnych szaleństw... nic... Po remoncie sprząta mi kuzynka ja tylko siedzę i mówię co i jak a normalnie tylko leżę w łóżku.
Zuzka teraz wstała poszłam do niej i chciała śniadanie. Ale poszła sama na dół do kuchni i zrobiła sobie mleko z płatkami. Teraz przyjdzie sama umyje zeby i się ubierze a ja ją tylko uczesze... boziu, to moje dziecko nawet posprzatalo płatki po śniadaniu :)

Dzień dobry. witam się po nocce. Zjadłam z M śniadanie, nadrobiłam Was :-) :) wstawiłam pranie i zaraz wskakuję z powrotem do łóżka, bo nie wyspałam się. Także do usłyszenia później !

Dziewczyny a opadają Wam już brzuchy? Bo mój albo jest nisko albo opadł bo mam wrażenie, że jak siedzę to gniote babelka.... i przez to mnie też ten brzuch tak boli :/

Agiszonek, aaaaaa Tobie chodziło o wody :) nic... piłam może więcej wody ale to moim zdaniem był błąd przy usg bo mały wyszedł wtedy też meeeeeega wielki. A z drugiej strony mierzyla go i sprawdzała te wody dwa czy trzy razy... więc sama nie wiem :/

Ja juz opucowalam okno i powoesilam firanke.Pranie jedno wyprane i powieszone i kurze starte .Teraz czekam az moj zadzwoni na przerwie i ide spac:)

Kurcze Lewusek podziwiam ☺ i zazdroszczę ☺
Ja po tych moich poronieniach nie mogę nic robić :/ M mi nawet nie pozwala pomoc mu przy lepieniu taśmy malarskiej na prostej ścianie przed malowaniem. Chciałam wczoraj pomoc mu malować jedna ścianę to odesłał mnie do pokoju i kazał przyjść jak będę gotowa posiedzieć i popatrzeć na niego ;)
A co do okien to uwielbiam je myć i zmieniać firanki... niestety lekarka mi zabroniła bo nie mogę podnosić rąk do góry i myć okien ehhhhhh

Isia ja już na początku stycznia zauważyłam że brzuch jakoś mi opadł, bo całą dłoń pod cyckami zmieszczę

Lewusek ale masz dziwny tryb życia:-p, ja na śpiocha nie umyła bym okien

Ja miałam iść spać a leże i myśle o głupotach i normalnie nie mogę zasnąć

Clodi hehe spokojnie moj ciagle w domu pracuje bo maja firme meblowa i meble robia u siebie wiec mam go na oku hehe ;D

reklama
Isia ja już na początku stycznia zauważyłam że brzuch jakoś mi opadł, bo całą dłoń pod cyckami zmieszczę

Lewusek ale masz dziwny tryb życia:-p, ja na śpiocha nie umyła bym okien

Ja miałam iść spać a leże i myśle o głupotach i normalnie nie mogę zasnąć
Ja cos jak w ciazy jestem to spac w nocy nie moge.A rano i tak musze czekac az Paulinka wyjdzie do szkoly wiec zabieram sie wtedy za porzadki zawsze .A potem do wyrka na jakies 2 godzinki. :)

Do góry