reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
No Sarna daj znac co u Ciebie .
Moje dziecie ma opory przed wstaniem ale wczoraj do 22 siedziala i patrzyla na Titanica:)

Ehhh ja miałam i zawsze mam opory przed wstaniem :D ciężki orzech... a jak miałam na rano do pracy to już wogole :/

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Nie lubię jak mój ma nocki i spóźnia się chociaż 5min :/ bo on ma manie usypiania za kierownicą tzn. Zamykają mu się oczy zawsze po tej zmianie... a ja chodzę i myślę czy przyrobil trochę dłużej czy coś się stalo

Ehhh ja miałam i zawsze mam opory przed wstaniem :D ciężki orzech... a jak miałam na rano do pracy to już wogole :/

Zlała mnie poprostu he he

Załączniki

• 1454909350664.jpg
    1454909350664.jpg
    49,4 KB · Wyświetleń: 51
I ja się obudzilam przed 5. Leżę bo moj śpi. Na szczęście glodna nie jestem. Wczoraj opierniczylam cale opakowanie płatków nesquik i litr mleka

A ja k dziwo mam mniej skurczy teraz niż w grudniu jak do szpitala trafilam. Teraz to sie czuje bardzo dobrze. Tylko jem caly czas :)
Tak piszecie o tych porodach. ..co ma byc to będzie. Nam polozna mowila żeby się na nic nie na stawiać bo można sie potem tylko zestresowac że coś poszlo nie po naszej myśli. Przyjąć parę wariantów i zaufać swojemu ciału. Zastanawiam się czy sobie afirmacji nie nagrać na tel

reklama
Dzień dobry :) a ja czekam aż Zuzka sama się obudzi. Wczoraj tak kombinowała z zaśnięciem, że masakra jakaś :/ aż musiałam jej stanowczo powiedzieć, że ma iść spać :(
Mnie brzuch boli, tzn macica mi się stawia co jakiś czas :/ powiem Wam, że naprawdę mam dosyć ale z drugiej strony nie jestem gotowa na rodzenie jeszcze teraz ;) dobrze, że tych wód przybyło bo już dzisiaj byłabym mama po raz drugi :)

Do góry