reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Więc ja Was doczytałam :D
Tak ja jestem lipiec 93 :D
Mam nadzieję ze jak będę miała 40 to mi będą mówić ze mam 25[emoji14]
Jest mi tak niedobrze... ale wiedzialam! Że tak będzie z przepadlistosci!
Nie zrobilam zdjęć żeby wam nie było przykro :D hab

Najpierw zjadłam rosół roladę kapustę i ziemniaki :D później torta,napoilam się różnymi sokami zjadłam kanapki z różnymi wedlinami później napchalam się sałatek każdej po trochu za chwilę przynieśli krokiety z barszczem :D upchenlam jeszcze tortille a na sam koniec wdupilam jakieś okrągłe ryby :D

Trochę potanczylam ale to nie jest to... za bardzo jestem ociezala od razu mnie nogi bolały sapalam[emoji14]ze zeczenia po 2h już mnie plecy bolały ani tak siedzieć ani tak każe pozycja nie wygodna i mogę stwierdzić. .. ZE JUŻ SIĘ NIE NADAJE na takie imprezy wogole

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Młoda fajnie że się pojawiłaś. Już nie długo znów będziesz w formie :)

Ja już wreszcie wykąpana i zaraz się kładę. Jutro miała przyjechać koleżanka ale wszystko stanęło pod znakiem zapytania bo jej babcia odchodzi. W sumie kobieta ma już 92 lata. Męczy się już więc to nawet lepiej żeby spokojnie już zasnęła. Ale tak mi tej mojej koleżanki szkoda. Siedzi sama na nocnej zmianie i płacze.
Dobrej nocy dziewczynki. I miłej niedzieli w dwupaku :)

Isia ja sie nie boje wcale siedzieć sama w domu. :)
Laski ja już mam dość tej ciąży. Cos mnie jeszcze boli liść nad prawym posladkiem i kustykam zamiast chodzić. Spać nie mogę bo mnie ręka boli. Chodzić nie mogę bo noga boli. Serio już chodzę taka zła ze mam ochotę zabijać.
Isia ja Cie rozumiem z ta akcja pod wc. Mój mi tak zawsze robi i ostatnio tak go opierdolilam w sklepie ze zacząć czekać. Idę na 2minuty i proszę poczekaj. Wychodzę nie ma. Latam w te i we w te i szukam i 5 razy wracam pod wc a jak go znajdą to ten się śmieje ze gdzie on mógł być jak nie tutaj .... No przysiegam ze chyba bym mu przywalila gdyby nie ludzie. Ostatnio mi tak mój tata zrobil. Miał czekać na mnie w aucie a ja szybko pobiegłem jeszcze do Auchan w galerii po picie i czekoladę dla miska. Wzięłam kilka litrów w końcu bo myślę ze samochód blisko. Tocze sie od kasy bez kurtki i już przy wyjściu jestem a tam kontem oka widzę ze ojciec sobie kawkę kupuje w Tchibo.... Nooszzzz to bym sobie postala na mrozie bo on nie mógł nawet smsa napisać . No i mu sie dostało. Ehhhh cos dzisiaj nie mój dzien/noc.

Co do karmienia piersią to jakoś mi to wisi co gdzie kto pokazuje. Czasem siksy po markecie lataja bardziej rozebrane niż karmiaca. Ja sama za to lubię chodzić bez stanika i strasznie irytuje mnie ze ludzie maja taki awers do sutka. Bo gdzieś tam sie odznacza. Matko nie chesz nie patrz. Nie wiem jak będzie wyglądać moje karmienie ale wiem ze opinie innych mam gdzieś ;) moje dziecko moje cycki mój wybór. Ja to naprawdę dziwie sie ze można sie przejmowac opinia jakiś obcych ludzi. Jak ja bym im powiedziała co sądzę o ić i życiu, ubiorze czy pracy to by ich z butów wybilo :)

Dzisiaj NIE ZJEM NIC!!!!!! Ciezko strawnego sama woda!!!!! Na oczyszczenie!!!

Tak mnie nawala żołądek!! Woogole czuje usik między zebrami ! Taki dziwny ten ból ! Aż się obudziłam... to moje dziecko też się obudziło i jeszcze mi wstawia nogi w zebra ja tu myślę jak przetrwać a tu taki coś!!

Ostatni raz się tak nazarlam! Ostatni raz!
Aż mam caluski brzuch twardy

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
MlodaMama to dałaś czadu!!! Ale ja Ci nie pożałowalam tego jedzonka- żeby nie było ;)
Zrób sobie miete a ja mam nauczkę za tydzień na imprezę :/ tylko czy będę o tym pamiętać czy stół i potrawy o nim mnie pochloną ;)
Także MlodaMama mała prośba do Ciebie: przypomnij mi w sobotę, że mam ograniczać jedzonko hihi

Ja mam straszną noc dzisiaj. Co chwile się budzę, co 40 min idę siku albo muszę zmienić pozycje do spania :/ ehhhhhhhh

Cocosh rozumiem Cie doskonale bo też mam dosyć ciąży. Wszyscy trąbią, że ciąża to taki piękny stan w życiu każdej kobiety a dla mnie to mega jest meczarnia :/
Mam tylko nadzieję, że nie będę musiała iść na cc w tym tyg i lekarka powie, że spotykamy się tego 22 bo mimo iż mam dosyć to psychicznie nie jestem gotowa żeby już rodzic. To pewnie dlatego, że jeszcze nie mamy zrobionego tego remontu, nie mam wypranych ubrań itd itp
A najbardziej bym chciała wynieść już Zuzke do nowego pokoju.
Rano musze jechać do mojej mamy, chociaż powiem Wam że zupełnie mi się nie chce. Po prostu nie chce mi się ruszyć dupy z domu!!!

Do góry