reklama
nailie
Fanka BB :)
Ja pamietam ze mnie bardzo krepowalo karmienie przy kims, jeszcze pol biedy jakby moje dziecko sie najadalo w 5 minut, a ona wisiala i wisiala tak ok godziny... A potem i tak trzeba bylo butle szykowac, bo za chwile byl placz, piastki w buzi i wypluwanie cycka Jeszcze nie potrafilam na siedzaco karmic, strasznie mi bylo niewygodnie. Teraz zobaczymy jak to bedzie, na pewno chce sprobowac, ale nic na siłę, jak bedzie powtorka z rozrywki to zwyczajnie szkoda mi nerwow moich i dziecka. A jak znow sie okaze ze mimo wiszenia co godzine przez godzine dziecko nie przybiera to tym bardziej siegne po butlę. Prawde mowiac z biegiem czasu jestem w stanie stwierdzic ze bylo to dla mnie wygodniejsze raz ze maz w nocy mleko robil, dwa nie trzeba bylo sie odkopywac z 7 swetrow (teraz wiosna bedzie to moze bedzie inaczej), trzy dziecko jadlo 10 minut i bylo spokojne, a nie to co po cycku. Aczkolwiek mimo wszystko bede probowac jak najdluzej, noz widelec moze tym razem bedzie to karmienie trwalo krocej, bedzie mniej bolesne i dziecko sie bedzie najadac no i coz, bedzie ekonomiczniej. ja sprobowalam kropli swojego mleka hehe, takie tluste i slodkie bylo a mm najzwyczajniej mi smierdzialo.
Izik Twoja panna jest ulozona posladkowo?
Kamka moja tez sie co chwile o brzuch obija, zaraz potem go caluje i przytula, jak juz przyjdzie marzec to nie wiem jak zapanujemy nad ta jej miloscia
Edit najlepszego dla meza
Izik Twoja panna jest ulozona posladkowo?
Kamka moja tez sie co chwile o brzuch obija, zaraz potem go caluje i przytula, jak juz przyjdzie marzec to nie wiem jak zapanujemy nad ta jej miloscia
Edit najlepszego dla meza
clodi
Ja dzisiaj w nocy budziłam sie co pół godziny i zmieniałam pozycje, tak mnie potwornie biodra bolą jak leże jakby jakieś słonisko mnie uciskało od środka. I coś czuje że bedzie dzisiaj powtórka z rozrywki bo sie przed cheilą położyłam a już zaczyna boleć
Bar mój mąż też mi dzisiaj zaopatrzenie w kisiele zrobił ale jakaś taka najedzona jestem że nawet o jedzeniu nie myśle
Bar mój mąż też mi dzisiaj zaopatrzenie w kisiele zrobił ale jakaś taka najedzona jestem że nawet o jedzeniu nie myśle
asieńkakk
Może dziś uda się zasnąć jak człowiek
Oglądałam go w Boże Narodzenie. Fajny.Dobry film ogladalismy z mezem. Everest. Polecam!ale mowie od razu!ze mozna sie poplakac. Tymbardziej!ze na faktach...
U nas dalej malowanie. Co kawałek myje już podłogę (oczywiście na kolanach ) i dostawiamy meble. Młody śpi jak zabity, pies nawet do nas nie zajrzy. A ja co kawałek umyje to zaczem mąż listwę przykreci to siadam z nogami w górze.
Jak się ten remont skończy to na bank ze 2 dni nic nie będę robić.
Jeeezu ale sie wystraszylam. Ogolilam małą dzisiaj i ide teraz siusiu a tam na majtkach dwie male plamki krwi. Ja od razu panika i sprawdzam lusterkiem czy tam wszystko ok. Nawet se palcem sprawdzilam,ale nic nie leci i w srodku tez raczej ok,wiec chyba gdzies sie musialam zaciac tam na srodku .
kamilaasami
Nigdy się nie gapilam i gapiła się nie będę, mam swoje calkiem pokazne wiec moge sie do lustra polampic
Wiecie co ... uśmiałam się ... poprosiłam mojego o herbatkę, jak piłam to czułam że jakiś ulepek... ale myślę - nie będę narzekać bo 2gi raz nie zrobi, ale jeszcze mi się mięty zachciało wiec idę do kuchni wstawiam wodę biorę cukierniczke a w niej co ? Lyzka do zupy
Wiecie co ... uśmiałam się ... poprosiłam mojego o herbatkę, jak piłam to czułam że jakiś ulepek... ale myślę - nie będę narzekać bo 2gi raz nie zrobi, ale jeszcze mi się mięty zachciało wiec idę do kuchni wstawiam wodę biorę cukierniczke a w niej co ? Lyzka do zupy
reklama
Hehe Kamila ale starał się to ważne
Volka ja miałam dziś podobnie a u mnie dodatkowo było na ustach już tłumaczę chce zjeść cukierki milkyeaya takie małe i ugryzlam go i czuje dużo wodnistego dotykam ręką a tu morze krwi tak się ugryzlam masakra poleciałam do umywalki cała we krwi mój wystawiony ale na szczęście po chwili przestało lecieć
Volka ja miałam dziś podobnie a u mnie dodatkowo było na ustach już tłumaczę chce zjeść cukierki milkyeaya takie małe i ugryzlam go i czuje dużo wodnistego dotykam ręką a tu morze krwi tak się ugryzlam masakra poleciałam do umywalki cała we krwi mój wystawiony ale na szczęście po chwili przestało lecieć