reklama
CieńWielkiejGóry
Fanka BB :)
Czesc wieczorowa pora
Ja wczoraj zaraz po 22 padlam i zasnelam przed TV i poszlam spac.I tez mi sie koszmary jakies snily ...
A dzis posparzatal caly dom,zrobilam dwa prania.
Maz wraz z kolega robia przemeblowanie zeby lozeczko dac i szafke do nas do sypialni.I chyba jutro zajme sie przegladem butow i ciuchow i czesc wywale.
Ja wczoraj zaraz po 22 padlam i zasnelam przed TV i poszlam spac.I tez mi sie koszmary jakies snily ...
A dzis posparzatal caly dom,zrobilam dwa prania.
Maz wraz z kolega robia przemeblowanie zeby lozeczko dac i szafke do nas do sypialni.I chyba jutro zajme sie przegladem butow i ciuchow i czesc wywale.
CieńWielkiejGóry
Ja rocznik '89 i w tym roku 27 lat koncze w kwietniu
CieńWielkiejGóry
Dziewczyny powiedzcie mi czy ktoras tak miala ze miala wstret do karmienia dziecka piersia ? Bo moja kolezanka tak miala przy corce,teraz w ciazy jest i karmienie ja przeraza znowu bo ja to brzydzi...Ja jakos nie umiem sobie tego wyobrazic zeby miec wstret do tego...
Ja może nie mam wstretu ale nie lubię jak ktoś dotyka moich piersi. Po prostu dla wygody swojej i komfortu nie chce tego robić
A ludzie mają różne swoje problemy i może kłopot siedzi gdzieś głębiej...
Ps a będzie zdziwko jak urodze i zacznę karmic piersia hihi
A ludzie mają różne swoje problemy i może kłopot siedzi gdzieś głębiej...
Ps a będzie zdziwko jak urodze i zacznę karmic piersia hihi
CieńWielkiejGóry
No łóżeczko skrecone tylko materac u mamy jeszcze
Serduszko1
A mnie chyba zlapalo wicie gniazda....
Chodzę i sprzątam caly dzień, ukladam przekladam. . . I wcale mnie to nie meczy o dziwo...
Odkrylam plyn do czyszczenia lazienek który mi domywa kabinę prysznicowa a myślałam ze ren osad juz nigdy nie zejdzie... I tak jak zaczelam od kabiny tak wymylam cala łazienkę ... Mój sie drze ze mam skończyć bo w końcu urodzę to usiadlam juz dla świętego spokoju. Choc gdyby nie ta godzina to bym okna umyka jeszcze. Ale to może we wtorek bo w poniedziałek mamy badania...
A ja dzis kupiłam mężusiowi książkę :-) juz na walentynki :-) zaczytany strasznie i szczęśliwy jeszcze bardziej :-) chłopcy juz tez dostali drobiazg walentynkowy uwielbiam im robic prezenty..
Chodzę i sprzątam caly dzień, ukladam przekladam. . . I wcale mnie to nie meczy o dziwo...
Odkrylam plyn do czyszczenia lazienek który mi domywa kabinę prysznicowa a myślałam ze ren osad juz nigdy nie zejdzie... I tak jak zaczelam od kabiny tak wymylam cala łazienkę ... Mój sie drze ze mam skończyć bo w końcu urodzę to usiadlam juz dla świętego spokoju. Choc gdyby nie ta godzina to bym okna umyka jeszcze. Ale to może we wtorek bo w poniedziałek mamy badania...
A ja dzis kupiłam mężusiowi książkę :-) juz na walentynki :-) zaczytany strasznie i szczęśliwy jeszcze bardziej :-) chłopcy juz tez dostali drobiazg walentynkowy uwielbiam im robic prezenty..
CieńWielkiejGóry
reklama