reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Cocosh a jak Ci samej w domku? Nie boisz się? Bo ja często też jestem sama z Zuzka i jak się nakręce sama to pół nocy nie śpię hihi ale ogólnie nie mam stresa :)

reklama
Czesc wieczorowa pora :)

Ja wczoraj zaraz po 22 padlam i zasnelam przed TV i poszlam spac.I tez mi sie koszmary jakies snily ...

A dzis posparzatal caly dom,zrobilam dwa prania.

Maz wraz z kolega robia przemeblowanie zeby lozeczko dac i szafke do nas do sypialni.I chyba jutro zajme sie przegladem butow i ciuchow i czesc wywale.

Dziewczyny powiedzcie mi czy ktoras tak miala ze miala wstret do karmienia dziecka piersia ? Bo moja kolezanka tak miala przy corce,teraz w ciazy jest i karmienie ja przeraza znowu bo ja to brzydzi...Ja jakos nie umiem sobie tego wyobrazic zeby miec wstret do tego...

Ja może nie mam wstretu ale nie lubię jak ktoś dotyka moich piersi. Po prostu dla wygody swojej i komfortu nie chce tego robić :)

A ludzie mają różne swoje problemy i może kłopot siedzi gdzieś głębiej...

Ps a będzie zdziwko jak urodze i zacznę karmic piersia hihi

A mnie chyba zlapalo wicie gniazda....
Chodzę i sprzątam caly dzień, ukladam przekladam. . . I wcale mnie to nie meczy o dziwo...

Odkrylam plyn do czyszczenia lazienek który mi domywa kabinę prysznicowa a myślałam ze ren osad juz nigdy nie zejdzie... I tak jak zaczelam od kabiny tak wymylam cala łazienkę ... Mój sie drze ze mam skończyć bo w końcu urodzę to usiadlam juz dla świętego spokoju. Choc gdyby nie ta godzina to bym okna umyka jeszcze. Ale to może we wtorek bo w poniedziałek mamy badania...

A ja dzis kupiłam mężusiowi książkę :-) juz na walentynki :-) zaczytany strasznie i szczęśliwy jeszcze bardziej :-) chłopcy juz tez dostali drobiazg walentynkowy :) :) uwielbiam im robic prezenty.. :)

A szafa bedzie tak wygladac jak poskladaja :)
59674.jpg

Załączniki

• 59674.jpg
    59674.jpg
    76,4 KB · Wyświetleń: 99
reklama
Do góry