Oo nie wiedziałam że są takie frytownice na 1 łyżkę oleju. Ja jak robie to w piekarniku, ale u mnie frytki są może ze 3 razy w roku .
Fanti Ty to chyba chcesz lutowka zostać po tym szorowaniu fug
Isia ale dzień. Na to szukanie rodziny tez bym się wkurzyla
Asienka nie słyszałam nigdy żeby sok z cytryny rozjasnil blizny, ale kto wie. ... ja po ciąży kilka miesięcy robiłam peelingi, smarowlam kolagenem i dziady są jak były, teraz smaruje olejem kokosowym i wydaje mi się ze są jaśniejsze. .. ale to pewnie zasługa czasu i rozciagniecia się skóry, a nie samego oleju
.. przynajmniej nie ma głębokich dolin jak brzuch jest okrągły
no cóż o bikini mogę zapomnieć
Ona to ja jestem młodsza
ja mam plan zaciskac nogi do 4, bo wtedy teść się urodził, a nie zyjemy w dobrych relacjach, potem niech się dzieje co chce
najchętniej to ym pod koniec marca rodziła, chociaż cieplej będzie i szybciej pójdziemy na przyjemniejsze spacerki
My na dziś mieliśmy zaproszenie na 18 do mojej rodziny, ale znów mi się coś brzuch stawia, wiec wole zostać w domu, raczej bym nie usiedziala
rano sobie pozwoliłam na wyjście do pepco bo miały być jakieś koszule nocne za 10 zł, cena taka ze nawet na porodów nie szkoda (potem się okazało ze raz byłam ślepa bo ich nie znalazłam, a leżały na wierzchu, dwa ze nie maja rozpinanego przodu
) i po jakies kapcie do szpitala i wyszłam z bluzka dla Lalki, niedrapkami dla malucha i zabawkami dla kota które juz pies zdążył przechwycić
obejrzałam koszule jakie mam i chyba musze chociaż jedną nowa kupić