reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Dzien dobry :) ale mam dzisiaj kiepski dzien :/ mega kiepski... Rano nie umiałam za żadne skarby wstać. W nocy byłam siku chyba trzy razy, raz nawet zerknęłam na telefon co piszecie ale oczy mnie tak bolały ze zmęczenia, ze masakra i ńe miałam siły odpisać. Rano nie umiałam wstać do Zuzki jak mnie wolała a była godz 7:30...
W dodatku wczoraj wieczorem zaczął mi puchnąć węzeł chłonny z prawej strony twarzy ale poza lekkim katarem ńic mi nie było :) dzisiaj rano za to boli mnie kość szczękowa, wiec podejrzewam ze mam zapalenie okostnej i dopiero mi sie to zaczyna. Jakis czas temu bolał mnie zab z tej strony a teraz ta kość i opuchnięty węzeł :/ mam koleżankę stomatologa i chyba do niej zadzwonie... Chociaż jak mi powie, ze mam do niej przyjechać zeb zobaczyła tego zęba to sie załamie bo totalnie nie chce mi sie jechac :/ i dlatego łamie sie czy dzwońic czy poczekać do jutra aż mi samo minie ;)
Poza tym zrobiłam M awanturę rano jak wrócił z bułkami bo kupił bułki ale nie takie jak ja lubie!!! On nie widział różnicy bo ja mu powiedziałam, ze chce bułki tylko nie mówiłam jakie. I on kuzwa nie widzi różnicy!!! Powiedziałam mu, ze jak bedzie chciał cos słodkiego do jedzeńia to tez mu kupie obojętnie co a nie cos co on lubi. Albo ser żółty nie taki jak on lubi. Bo on tylko jada dwa rodzaje z Piotra i Pawła i tyle....
Potem pojechaliśmy do Rybnika. Tam w sklepie jak byliśmy pi farby znowu awantura bo poszłam do wc, M z Zuzka mieli na mnie czekać przed toaleta. Dałam im moja torebkę z telefonem i poszłam siku. Wychodzę a ich nigdzie nie ma :/ aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Idę na farby ciężkim krokiem a ich dalej nigdzie nie ma. Wracam z powrotem do wc, ich dalej nie widać nigdzie :/ i tak odeszłam dwa razy na te zakichane farby. W końcu za trzecim razem spotkałam ich pod wc... Wiecie jaka byłam wściekła!!!!! Jak cholera :/

reklama
Isia Ty chociaż dostałas bułki - mój nie kupił nic bo na tel nie patrzył :p ale w sumie to nawet mu sie nie oberwało ... nie wiedzieć czemu ;) a jak tam farby ? wybrane ? kupione ?

ja dziś w lidlu zrobiłam scene że serki topione są tylko te "ich" a zawsze były tez hochlanda i chociaż wiedziałam ze ich od jakiegos czasu nie było to i tak stałam i narzekałam :p wariactwo

Uuu Isia bidulko :-* może jutro będzie lepszy dzień? :) to wszystko od tej kołyski się zaczęło :(

Co myślicie dziewczyny o smarowaniu rozstępów sokiem z cytryny? Może to podziała rozjaśniająco? Bo mam już takie ohydne, że aż się boję co jeszcze wylezie :( zamówilam bio oil też i masuję szorstką gąbką, ale na ten revital mnie nie stać :/ może tamte sposoby wystarczą, jeszcze smaruję palmersem bo dostałam.

Hej:-)
Moja torba juz tez spakowana,jak mnie nastraszyly wczesniejszym porodem to sie juz spakowalam:)małą w jedna torbe,siebie w druga a kosmetyki moje i małej w taka kosmetyczke.

Ja tez ciagle mysle,aby nie.urodzic 29lutego:\ ale mysle ze poczatkiem marca zlapie,mogla bym 3go bo z tego dnia byl moj Tata:)

Co do frytek to ja pieke w poekarniku te mrozone,te z frytkownicy mimo ze sie odsacza na reczniku to itak maja duzo tluszczu:\
Ja te

Asienka ja nie slyszalam o tej cytrynie,ale nie szkodzi sprobowac.ja smarowalam z pharmaceris,koncze drugie opakowanie i ani jednego roztepu na brzuchu.za to przed ciaza mialam na bokac ale nie powiekszaja sie.ale pharmaceris polecam,konczy mi sie i szkoda mi kupowac kolejny bo on okoko 50zl chyba.wtedy mi sie trafilo drugiza 50%czy cos

reklama
Do góry