reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Ja już gotowa :D

A mój się spozni ... dopiero wyjeżdża z roboty... mial o 14 konczyc więc na mszę nie pojedziemy albo się spóźnimy po prostu

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Nikt nie idzie :) moja babcia jeszcze pracuje (opiekuje się starszymi ludzmi) i dopiero wraca do domu w środę :D więc nie[emoji14]

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Juz napisalyscie widze ;). Moj stary chory,stęka. Ja juz profilaktycznie *spam* wzielam. Zaraz moze za jakies ciasto sie zabiore.

reklama
Fanti kiedy badania męża?

Cocosh badania mąż ma 23 lutego. Ja na razie cały czas nie dopuszczam myśli, że coś może wyjść nie tak..

Fanti ja się pocieszam ze nasze roczniki zawsze beda piekne i mlode:)

No nie ma inaczej.. :p

Ja właśnie skończyłam szorowanie łazienki.. każdą fugę.. a że mamy kafle z paskami co 3 cm to jest co szorować..
Mąż maluje młodego pokój więc jeszcze dzis tam sprzątanie.. może jutro jakaś normalność u nas już częściowo zagości.. a moja mama idzie dziś na imprezę taką ostatkową z tańcami itd i muszę jeszcze jej fryzurę i makijaż zrobić a sił już mi brak.. a najlepsze, że ona się do tej imprezy szykuje ze 2 tyg a dziś była u mnie i mówi, żebym jej coś na szuję dopasowała itd więc pytam w czym w końcu idzie.. a ona, że jeszcze nie wie :oo2:

Do góry