reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Barbra ja za miesiąc się spakuję. Dużo bagażu wyszło?

Kubusiowa mama co sądzą tamci lekarze o tym paciorkowcu?

Pora ruszyć się z łóżka i iść do sklepu a tak mi się nie chce.

Coraz bardziej boli mnie lewe biodro, zwłaszcza jak chodzę i siedzę. Po całym dniu chodzić nie mogę. Wiecie co to może być? Już meczę się ponad miesiąc i ciągle gorzej.

A nie jest tak, ze spisz na lewym boku? Ja do momentu zmiany materaca w lozku mialam z tym olbrzymi problem. Ruszac sie juz wieczorami nie moglam.

Ah!
No i witam sie w te "piekna" sobote :)

Zaraz sniadankoni rowniez- jak Bar- zabieram sie do pracy:)

Milego dnia mamuski! [emoji8]

Ja pakuję do walizki na kółkach takiej średniej, przynajmniej jakby się tfu tfu wczesniej coś zaczęło to dam radę sama pociągnąć :p wczoraj mi Mamcia przywiozła pożyczyła :) i jeszcze przywiozła szlafrok taki cieńszy i 2 koszule rozpinane swoje, a trzecią kupiła wrzosową wiązaną specjalną :p i stanik do karmienia, ale niestety za mały w obwodzie i szerokości fiszbin, a szkoda bo ładny brązowy koronkowy... :(

Witam

Bar nie rób od rana ochoty na frytki. Ja za to robię frytki w piekarniku i wychodzą pyszne.

Sarna ja też ciągle sikam, odziwo nie zawsze w nocy się obudze na siusiu, ale wtedy rano zawsze biegnę do toalety.

Asienkakk szkoda ze stanik do karmienia zamaly.

Dzień dobry. Widzę ze wczoraj w nocy spokój na forum był. Żadnego jedzenia, żadnej rozmowy z podtekstem :/

Ja frytki w garnku ale chcemy na nowe mieszkanie kupić frytkownice gdzie się daje 1 łyżkę oleju i nie ma smrodu i syfu :)
A co to za frytownica? O takiej nawet nie słyszałam.

Ja spałam dziś z moim synkiem. Wreszcie. Ale dziwna to noc była. Ostatnio zawsze spałam na lewym lub prawym boku. Rzadko na plecach ale też się zdarzało. A dziś na plecach nie bardzo a na prawym boku tak bolał brzuch że bałam się całą noc czy coś się nie zaczyna.
Nie wiem czy bronek tak się ułożył czy co.
Zaraz wstaje mojemu synkowi śniadanko robić ale najpierw go wytulę.

reklama
Barbra no wlasńie.... Smród po frytkach okropny :/ tzn u nas było olejem strasznie czuć :/ nawet na drugi dzien... Mamy nowa kuchnie od października ale jeszcze sie nie dorobiliśmy okapu :( i to ńiestety sie mści :/
Barbra a kupujecie mieszkanie? Macie cosik na oku? Bo cos mi świta ale ńie wiem czy dobrze kojarze... Od znajomego, tak?
Mnie znowu zaczyna spojenie bolec :/ my juz po śniadanku, M robi przelewy w biurze, ja leze w sypialni a Zuzka cos kombinuje w swoim pokoju... Zaraz M ma malować pokoj zabaw a potem jedziemy do Rybnika i mam nadzieje, ze pojadę zobaczyc tą kołyskę wreszcie i mi sie spodoba :)
M ugiął sie bo chciał wczoraj sobie gre kupic :)) a ja chciałam kołyskę i kazdy kupił to, co chciał hihi tzn ja jeszcze ńie kupiłam ale juz padła decyzja....
Także jeden cel moj osiągnęłam- teraz zostaje praca nad chicco Polly magic ;) ale dam mu z tydzien spokoju hihi

Do góry